Uz “Kultnu ediciju”, na ovogodišnjemu Interliberu koji će se održati na zagrebačkom Velesajmu od 12. do 17. studenoga premijerno ćemo predstaviti i prve četiri knjige Zagorovih “Legendarnih pustolovina”!
Već po samome nazivu jasno je o čemu je riječ, a na našemu štandu čekat će vas sljedeće cjelovite priče:
Do pojedinačnih najava za svaku knjigu koje će uskoro uslijediti spomenut ćemo samo da je format isti kao kod naše redovne biblioteke (170 mm x 240 mm), naklada je 600 primjeraka (boja, tvrde korice, mat + UV lak), a redoslijed objavljivanja pustolovina bit će potpuno nasumičan.
Evo i kako će izgledati cijene:
1. “DUH SA SJEKIROM” (208 str.)
Redovna cijena: 29,90 E Promotivna cijena tijekom prva dva mjeseca: 23,92 E Cijena na Interliberu: 21,50 E!
2. “NASILJE U DARKWOODU” (196 str.)
Redovna cijena: 29,90 E Promotivna cijena tijekom prva dva mjeseca: 23,92 E Cijena na Interliberu: 21,50 E!
3. “BLAGO CRVENE PLANINE” (140 str.)
Redovna cijena: 21,90 E Promotivna cijena tijekom prva dva mjeseca: 17,52 E Cijena na Interliberu: 15,70 E!
4. “VAMPIROVA SJENA” (228 str.)
Redovna cijena: 31,90 E Promotivna cijena tijekom prva dva mjeseca: 25,52 E Cijena na Interliberu: 22,90 E!
Kao i uvijek dosad, u skladu s običajima, svi ljubitelji Zagora koji na Interliberu kupe sve četiri knjige Legendarnih pustolovina dobit će i još jedan mali dodatni popust, jer one će ih u tom slučaju zajedno umjesto regularnih 113,60 E koštati ukupno okruglih 80,00 E!
A kao što smo već spomenuli, neće nedostajati ni vatrene vode povodom 20. rođendana, da zalijemo malo sve...BigGrin
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Zar nisu mogli izdati stotinjak Zagora bez boje? Prije bih njih uzeo nego ove.. i da je ista cijena. Ili moraju ručno uklanjati boju pa im se neda.. Uzeo bih snježne sokole u boji ali ne vjerujem da će njih izdati. Bilo bi zanimljivo da izdaju neke epizode koje su završile u dvije knjige u prvom kolor izdanju.
Evo, kao ovcu navukose me kod ovih C/B. :) To sam i trazio iskreno. Zagor u valjanom ruhu u crno-beloj varijanti. Prvi Zagor onda koji ide na police. Nema numeracija, samo godine, to mi je skroz OK i kontam da ce ici popunjavanje kao i kod Teks redovne serije. Tu sam.