Author |
Topic |
mmihoci
Senior Member
1093 Posts
Member since 01/02/2018 |
Posted - 15/10/2024 : 20:14:38
|
Do kraja godine bi trebale izaći i 2 knjige Nathana, 2 Nicka i 2 Dylana. A to su ove s niskim tiražm za koje se rade posebne naslovnice knjiga. |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4031 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 16/10/2024 : 01:11:21
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by sawitch
Slicice su jedno a materijal za citanje koji ne razumes je drugo. Nas jezik nije internacionala nigde osim na Balkanu. Velika je razlika.
Sumo ti kupuje Zagora na svim mogućim jezicima, što egzotičniji jezik, to mu je draže ako sam ga dobro shvatio. Ima ga na Nizozemskom, mislim Turskom....ako čita neka nastavi niz.
Finskom, norveskom, danskom, albanskom, portugalskom, mađarskom, poljskom,japanskom, hindu, francuskom..... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17021 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 16/10/2024 : 14:25:20
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Slicice su jedno a materijal za citanje koji ne razumes je drugo. Nas jezik nije internacionala nigde osim na Balkanu. Velika je razlika.
Sumo ti kupuje Zagora na svim mogućim jezicima, što egzotičniji jezik, to mu je draže ako sam ga dobro shvatio. Ima ga na Nizozemskom, mislim Turskom....ako čita neka nastavi niz.
Finskom, norveskom, danskom, albanskom, portugalskom, mađarskom, poljskom,japanskom, hindu, francuskom.....
Zagor je izlazio i na makedonskom, hebrejskom, španskom, grčkom, tamilskom... |
Edited by - delboj on 16/10/2024 14:25:34 |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4031 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 16/10/2024 : 20:03:32
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by sumohrvat
Finskom, norveskom, danskom, albanskom, portugalskom, mađarskom, poljskom,japanskom, hindu, francuskom.....
Zagor je izlazio i na makedonskom, hebrejskom, španskom, grčkom, tamilskom...
Znam.... kao i na njemačkom, rumunjskom, bugarskom..... |
|
|
Topic |
|
|
|