Druga Interliberka najava je Afro samuraj - manga mini serijal od dva dijela Takashija Okazakija. Priča o krvi, osveti, putovanju i odlučnosti. Prema Afro samuraju je snimljena i uspješna animirana TV serija.
Odmah će izaći oba nastavka tako da će mini serijal biti kompletan.
1. Eric Herenguel: The Kong crew knjiga 2 - nastavak i završetak sage o Kong Crewu 2. Dan Barry Flash Gordon: Ledeni grad, Smrtonosni planet i Izgubljeni kontinent - novinski stripovi o legendarnom junaku Flashu Gordonu 3. Luis Sepulveda i Cever: Galeb i mačka koja ga je naučila letjeti - predivno nacrtana moderna basna jednog od najpoznatijih čileanskih pisaca 4. Jeff Smith: Bone saga - knjige 1-3 - cjelovita Bone saga podijeljena u tri trilogije 5. Jeff Smith, Tom Sniegoski i gosti: Bone: Nove logorske priče - još vrckastih kratih priča iz Bone svijeta 6. Jeff Smith, Charles Vess: Rose - prequel serijala Bone u kojem je glavni lik princeza Rose 7. Joe Madureira: Battle Chasers - fantasy steampunk ep o skupini nejverojatnih heroja koji moraju spasiti svijet (a što drugo) 8. Wes Craig, Rick Remender: Deadly class - nabrijan, krvav i totalno cool young adult serijal 9. Enrico Marini: Gipsy integral - cijelokupna saga o Gipsyu u jednom integralu 10. Enrico Marini: Raptori integral - cijelokupna saga o Raptorima u jednom integralu
To je to (za sada). Uskoro možda još lijepih vijesti.
Znači epizoda koja vjerovatno nije dosad objavljena na prostoru bivše Jugoslavije.
Mislim da do sada nije obljavljena, ali ne bih se to usudio tvrditi. Sigurno postoji netko stručniji tko to može potvrditi/opovrgnuti.
Nema detaljnijeg spiska od ovog forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46126
Posljednja nedjeljna epizoda objavljena u Jugoslaviji bila je iz 1965. Ne vjerujem da mi je promaklo neko izdanje u kome su mogle ići te novije epizode. U Malim novinama su išle jedino neke iz 1958. Kasnije ne.
Znači epizoda koja vjerovatno nije dosad objavljena na prostoru bivše Jugoslavije.
Mislim da do sada nije obljavljena, ali ne bih se to usudio tvrditi. Sigurno postoji netko stručniji tko to može potvrditi/opovrgnuti.
Posljednja nedjeljna epizoda objavljena u Jugoslaviji bila je iz 1965. Ne vjerujem da mi je promaklo neko izdanje u kome su mogle ići te novije epizode. U Malim novinama su išle jedino neke iz 1958. Kasnije ne.
Super! Po prvi put u našem gradu Ton Filmovi!!... ovaj Dan Barryjev Flash Gordon!