Narudžba 22.08., 02.09. napravljena najava GLS-u, i od onda - apsolutno ništa. Pokušavam ih kontaktirati već skoro dva tjedna, prave se grbavi, nikakav odgovor.
Pitao i GLS - jasno, ništa ne znaju jer nemaju nikakve informacije dok paket ne preuzmu.
Sve u svemu,
EDIT:
Dojadilo mi pokušavati, tražio sam povrat, dobio ga u roku odmah (što mi samo potvrđuje da su i ostalo vidjeli), bez ikakvog drugog odgovora, isprike, ništa.
Pozdrav, nov sam u kupovini stripova online, pa bih me zanimalo koje stranice su najpovoljnije/najbolje za nabavljanje stripova(najviše me zanima Batman) za Srbiju. Hvala
" Since a couple of years, we no longer ship to a number of countries. For some countries, the shipping costs were too high or too bad. For other countries there was no option to return damaged items or the return costs were too high. For other countries, the taxes on certain items were too high.
We've decided to focus on the countries with good shipping, return and tax conditions, and to no longer ship to other countries. Unfortunately, Croatia was one of them.
Thank you for your understanding. "
Probao napraviti novi račun, ne da mi jer nema HR na popisu.
Nije neki problem, ima drugih opcija, samo je čudno.. ono, EU, ali ipak ne.
Narudžba 22.08., 02.09. napravljena najava GLS-u, i od onda - apsolutno ništa. Pokušavam ih kontaktirati već skoro dva tjedna, prave se grbavi, nikakav odgovor.
Pitao i GLS - jasno, ništa ne znaju jer nemaju nikakve informacije dok paket ne preuzmu.
Sve u svemu,
EDIT:
Dojadilo mi pokušavati, tražio sam povrat, dobio ga u roku odmah (što mi samo potvrđuje da su i ostalo vidjeli), bez ikakvog drugog odgovora, isprike, ništa.
Uglavnom, križam za ubuduće - i nabijem ih
Libristo, kažete?
Meni stiglo baš danas GLS-om bez ikakvih problema ili dodatnih nameta. 10 dana ukupno. Iako su ukinuli skupljanje bodova za popuste i smanjili popust preko kodova sa 10% na 5% i dalje su mi generalno najpovoljniji u većini slučajeva. Plus i dalje odlično pakiranje.
jel sam ja slijep no koja je fora s Blackwell's? Uvjerljivo su najskuplji. Usporedivao liste zelja s ostalih shopova i Blackwell's ne da nije cjenovno blizu, nego je i do 20% skuplji
Ok, hvala za ovaj info, nisam nikad kupovao kod njih, uglavnom kupujem preko Walt's Comics-a, Amazon.de i Blackwell's-a, i cijene su kod njih tu negdje, nešto je povoljnije kod jednih nešto kod drugih, Walt's je najskuplji ali ako kupujem više stvari odjednom najviše mi odgovara zbog flat shippinga (12 eura), i naravno zbog fantastičnog pakiranja. Baš gledam wish listu na Amazon.de i uspoređujem sa cijenama na Blackwell's-u i, čak i uz Amazonovu besplatnu poštarinu (iznad 45 eura), Blackwell's mi je povoljniji za većinu naslova.
Nego, kako pakira Libristo, je li ti stripovi dolaze natučeni? Baš gledam ima svega... cijene su kao što si rekao stvarno niže, plus, ako sam dobro shvatio može se birati dostavljač.