Author |
Topic |
Lajkovcanin
Starting Member
Serbia
93 Posts
Member since 22/02/2024 |
|
jagodanbg
Senior Member
2769 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
SPQRoma
Average Member
Italy
927 Posts
Member since 30/06/2015 |
Posted - 31/10/2024 : 17:53:18
|
🎩 Dragi prijatelji,
Stigla su nam dva dugo očekivana noviteta, DŽERI SPRING i PRIJATELJI! Ove naslove smo očekivali još tokom Sajma, ali je došlo do već poznate situacije sa štamparijom, pa smo ih dobili danas. Ali ne mari, vi i ove novitete možete nabaviti po sajamskim cenama na našem sajtu www.golconda.rs, i to do PONEDELJKA, 4. novembra 2024!
O naslovima zasad samo kratko: Džeri Spring je remek delo i najpoznatiji lik iz pera i tuša možda i najvećeg i najslavnijeg autora fancusko-belgijske škole stripa, jednog i jedinog ŽIŽEA! Mi vam prvi integral predstavljamo u crno–belom, onako kako je Žiže želeo i insistirao, na način koji najbolje predstavlja njegov neprevaziđeni stil. S druge strane, PRIJATELJI su prvi naslov iz naše nove edicije, nazvane „Taraba“, u kojoj ćmo predstaviti nove i nedovoljno medijski poznate ali veoma talentovane autore s naših prostora. Nadamo se da ćete i vi uživati u ovom sjajnom stripu barem koliko i mi dok smo ga spremali, jer to autori zaista zaslužuju.
Na kraju, želimo da vam se zahvalimo za veliko interesovanje koje ste pokazali za naše nove naslove i ogroman broj porudžbina koje ste napravili na našem sajtu. Danonoćno radimo da bismo sve porudžbine obradili i poslali u najkraćem roku, ali i pored naše najbolje volje zbog obima posla ponekad dolazi do kašnjenja. Uveravamo vas da dajemo sve od sebe da se rokovi isporuke smanje maksimalno i obećavamo da nećete ostati uskraćeni za željene stripove, ali Vas molimo i za strpljenje.
Poslednji naslov planiran za Sajam, Majstori stripa 2: Berardi i Milaco 2 nam stiže sledeće nedelje, ali nemojte se brinuti – iako stiže nakon završetka naše akcije, i za ovaj naslov ćemo ispoštovati obećane cene sa veći popustom!
#ŽiveliStripovi! |
HOKA-HEY |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10291 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
djuk
Starting Member
Serbia
61 Posts
Member since 28/10/2011 |
Posted - 31/10/2024 : 22:15:06
|
Imate li iskustva sa slanjem i pakovanjem od Golconde? Jako sam osetljiv na oštećenja koja se dogode pri transportu. Vidim da šalju poštom kao paket ako je besplatna poštarina tj. 5000+ din. Da li to znači da makar ne moram da čekam poštara, nego stigne u sanduče poziv da odem u poštu i podignem paket? Šta ako su knjige čuknute, kako i gde ih zameniti? Da li je moguć neki dogovor sa njima oko direktnog preuzimanja u Beogradu uz bilo koji način plaćanja, kako god im odgovara, keš, preko e-bankinga? Ako to može, kupujem odmah nekoliko knjiga. |
Edited by - djuk on 31/10/2024 22:15:32 |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11465 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
djuk
Starting Member
Serbia
61 Posts
Posted - 31/10/2024 : 23:19:29
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Najbolje da odeš do AF striparnice i odabereš glancere. Nema greške.
Greška je u 960 din za XIII komplet. |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2684 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7800 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 01/11/2024 : 09:34:37
|
ovaj džeri spring je kao bluberi prije bluberija?
ima li negdje zavir? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
jagodanbg
Senior Member
2769 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 01/11/2024 : 09:39:32
|
quote: Originally posted by john connor
Najbolje onda da ih kontaktiras, i licno preuzmes u Bg.
Ako si iz BG, ovo je najsigurnija opcija. Imali su cak i svoju knjizaru jedno vreme, u TC Piramida, ne znam da li to jos uvek radi?! |
|
|
djuk
Starting Member
Serbia
61 Posts
Posted - 01/11/2024 : 12:18:40
|
quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by john connor
Najbolje onda da ih kontaktiras, i licno preuzmes u Bg.
Ako si iz BG, ovo je najsigurnija opcija. Imali su cak i svoju knjizaru jedno vreme, u TC Piramida, ne znam da li to jos uvek radi?!
Da, iz Beograda sam, zato sam i pitao da li je neko to već sa njima obavio. Za knjižaru nisam čuo. Javiću im se preko mejla koji imaju na sajtu. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10291 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 01/11/2024 : 13:21:51
|
quote: Originally posted by I like girlz
ovaj džeri spring je kao bluberi prije bluberija?
ima li negdje zavir?
Tako nešto.
Pretpostavljajući tvoj ukus (koji je sličan mojem) mislim da ti ne treba zavir. Vjeruj i kupuj, nećeš pogriješiti. |
|
|
Topic |
|