Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Maverik
Starting Member
![](AvatarUpload/Mav.JPG)
10 Posts
Member since 03/07/2024 |
Posted - 02/11/2024 : 12:50:29
|
![](https://i.postimg.cc/HxCpkV8Z/Prevoj-3-D-1edit-qvd58qspnkjz33a6bv04ubss0q9455bb4zxm2gddei.png)
Neke priče se izmisle, a neke se dogode...
Ovo je jedna priča o dva ljudska života koja spaja ljubav.
Kamij i Bastijan s velikom radošću iščekuju rođenje drugog deteta, ali sreća im je kratkog veka. Momentalno po rođenju, malom Luju je dijagnostikovana teška srčana mana. S obzirom na njegov uzrast, od ključnog značaja je da se što više dobije na vremenu pre neizbežnog i potencijalno pogubnog hirurškog zahvata. Dok meseci prolaze u napetosti i zbunjenosti, Lujevim roditeljima utehu pruža Kamijin otac Pablo i redovno dolazi da čuva dete, uprkos teškoj bolesti koja ga izjeda... Beskrajni trenuci neizvesnosti bivaju pretvoreni u mesece druženja, igre, nežnosti, emocije i ljubavi koja se razvila između Luja i Pabla... ljubavi što ostavlja doživotni trag.
Originalni naziv: Le Col de Py - histoire complète | Autor: Espé Kolor: Aretha Battistutta | Prevod: Aleksandar Joksimović | Lektura: Emina Ignjatović | Upis: Vladimir Oreščanin | Retuš: Igor Malović | Dizajn: Vuk Popadić | Broj strana: 104 | Boja: kolor | Format: 210 x 297 | Povez: tvrdi | Štampa: Publikum | Edicija: Makadam | Cena: 2200 dinara
Strip možete poručiti na sajtu maverik.rs, ali i preko društvenih mreža: instagram: ikmaverik facebook: ikmaverik
Takođe, strip je dostupan u striparnicama i knjižarama: - Alan Ford - Darkwood - Svet stripa - Bulevar Books - Klub ljubitelja stripova Sombor - Južni Darkwood - Knjižara Štrik - Booka - Data status - Urban Books & Comics - Striparnica Colosseum Banja Luka - Knjižare Vulkan - Knjižare Delfi
|
Edited by - Maverik on 02/11/2024 12:51:00
|
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
anto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
AleksandarN
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/maxresdefault(1).jpg)
Serbia
2028 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 02/11/2024 : 19:25:39
|
quote: Originally posted by Maverik
![](https://i.postimg.cc/HxCpkV8Z/Prevoj-3-D-1edit-qvd58qspnkjz33a6bv04ubss0q9455bb4zxm2gddei.png)
Koji je nesretnik pravio ovaj prikaz? Imam strip u kolekciji i rikna je barem za 3x manja (104 stranice).
Izdanje izgleda preidvno i jedva cekam da dodje na rad za citanje! |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
borg
Senior Member
![](AvatarUpload/borg.jpg)
Serbia
2295 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 02/11/2024 : 22:52:07
|
Manji deo tiraža je išao u specijalnoj kutiji. Kolekcionarski primerci. Mi koji smo prvi poručili smo dobili i kutiju i razne poklone uz to. Zato je šira na slici...
|
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 02/11/2024 22:53:56 |
|
jagodanbg
Senior Member
![](AvatarUpload/zerocalcare.jpg)
2922 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 02/11/2024 : 23:20:51
|
quote: Originally posted by borg
Manji deo tiraža je išao u specijalnoj kutiji. Kolekcionarski primerci. Mi koji smo prvi poručili smo dobili i kutiju i razne poklone uz to. Zato je šira na slici...
❤️ |
|
wintermute
Senior Member
![](AvatarUpload/SabremanBlack.jpg)
USA
1781 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
AleksandarN
Senior Member
![](AvatarUpload/maxresdefault(1).jpg)
Serbia
2028 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 18/11/2024 : 19:06:18
|
quote: Originally posted by borg
Ja sam dobio 3 primerka u kutiji - u boji, crno beli i jos jedan crno beli da bojim sam. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
anto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 16/02/2025 : 13:02:05
|
Malo se priča o albumima najmlađe izdavačke kuće iz Srbije,pa ajde da doprinesem malo na svojevrsnoj reklami. Prevoj je autobiografski strip Sebastiana Porteta aka Espea,ili što autor kaže "neke priče se izmisle,neke se dogode...". Zadovoljan sam pročitanim,nepretenciozna porodična drama,jedna jako topla i lepa priča,koja će vas posebno dirnuti ako ste roditelj. Mene jeste,pogotovu što imam sina isto godište kao Espeov mali,i što mi je u nekim teškim trenucima (doduše u toku trudnoće,a koji su bili posledica loše lekarske dijagnoze,a koja je na sreću trajala kratko) našla majka u ispomoći (tamo je deda imao ulogu desne ruke). Crtež na mestu. Izdanje sjajno. Preporuka.
jaka 4/5 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 16/02/2025 : 13:19:07
|
quote: Originally posted by anto
Malo se priča o albumima najmlađe izdavačke kuće iz Srbije,pa ajde da doprinesem malo na svojevrsnoj reklami. Prevoj je autobiografski strip Sebastiana Porteta aka Espea,ili što autor kaže "neke priče se izmisle,neke se dogode...". Zadovoljan sam pročitanim,nepretenciozna porodična drama,jedna jako topla i lepa priča,koja će vas posebno dirnuti ako ste roditelj. Mene jeste,pogotovu što imam sina isto godište kao Espeov mali,i što mi je u nekim teškim trenucima (doduše u toku trudnoće,a koji su bili posledica loše lekarske dijagnoze,a koja je na sreću trajala kratko) našla majka u ispomoći (tamo je deda imao ulogu desne ruke). Crtež na mestu. Izdanje sjajno. Preporuka.
jaka 4/5
Nešto me mrzi da pišem recenzije, ali se uglavnom slažem sa tobom. Uzeo strip na sajmu, skoro ga pročitao. Jedna topla porodična priča sa happy end-om (što stripu oduzima na težini). Ali sve u svemu preporuka za čitanje. Ostaće kod mene u kolekciji. |
Carpe diem |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|