forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 PEZ i FERRERO Kinder Surprise FAN CLUB
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 02/11/2024 : 14:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by leshwolsh

Evo ga jedan na limundu trenutno za 60 evra https://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/PEZ-figurice/PEZ-VUCKO-SA-KAPICOM-YUGOSLAVIA-SARAJEVO-RETKO/138189877

OSVOJIO SAM AUKCIJU!!!!!

na žalost ništa od svega toga!!!!

Nije došlo do realizacije, čekao sam ga 3 tjedana, čovjek skroz djelovao dosta nezainteresirano, na kraju nije mi dao broj računa pa da mu mogu uplatiti, niti mi je rekao tačan iznos u eurima ukupno sa poštarinom,...u biti 3 tjedana nekakvog dopisvanja, dosadilo mi sve to, danas su mi iz Limunda javili da trebam staviti ocjenu i pošto nije došlo do realizacije ja sam mu dao negativnu ocjenu i za mene je priča završena.

Tako da još uvijek mi fali upravo takav Pez vučko sa crvenom kacigom i nogicama. Ako nekada naletite na baš takvoga, svakako mi javite.

I na kraju još jedna zanimljivost:

-ovo je več drugi put da sam "kupio" pez Vučkota iz Srbije iz sajta Limundo i prvi puta me netko htio prevariti (ja sam mu uplatio, nije se više javljao, niti je poslao,...onda su slijedile prijave na sajt Limundo, pa na Policiju, pa na banku,...na kraju sam ipak dobio tu figuricu ali ostalo je loše iskustvo i sada opet nešto slično, samo što sada nisam ni imao gdje uplatiti a čovjek naravno nije ni poslao pa na kraju ništa od svega toga.
Poanta priče, nemoje kupovati na Limundo ili od Srba. Tu su uvijek neki problemi, pa čekanje, pa dopisivanje, pa nemaju paypal, pa nemaju devizni račun, pa su carine, pa natezanje sa carinom, pa imaju dinare a svaki dan neki drugi kurs,....ode previše živaca.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000