Author |
Topic |
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4516 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
wintermute
Senior Member
USA
1380 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25245 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
matori paraliticar
Senior Member
2000 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 11/10/2024 : 18:53:10
|
A nismo stigli ni ljudski da se ispricamo..
promasice covek i dan izbora us predsednika..
jel moze malo da mu se skrati kazna?
tesko.. |
beštimanje |
Edited by - matori paraliticar on 11/10/2024 18:53:36 |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1380 Posts
Posted - 11/10/2024 : 23:04:41
|
quote: Originally posted by manhunter
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=54790#2679498
Hvala i izvinjavam se na uzbunjivanju, taj forum skoro nikad ne gledam a njegovih zadnjih 15ak poruka je bilo iz one teme iz Svaštare pa sam pogresno zakljucio da je zbog toga. Sad tek pronalazim i te druge poruke. Trebao sam gledati pazljivije -- my bad.
Nista, kada se vrati ukoriću ga sto mu je ta druga tema bila vaznija pa je odmah otisao tamo umesto da se opušta na "mojoj" temi |
|
|
culture vulture
Senior Member
1590 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 26/10/2024 : 09:44:53
|
Izbivao sam s foruma nekih 6 godina pa mi je promaklo u kojem su trenutku, zašto i pod kojim uvjetima dopuštene političke rasprave. Može li mi netko reći što sam propustio? Hvala. |
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati. |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2000 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 26/10/2024 : 12:01:34
|
Mislis li pre svega na Trump-temu? Rekao bi nekako da je klijentela koja je ostala ovde i koja se ne menja nesto puno vise prilicno uzdrzana sa uvredama i slicno. Kod nekih cak iako vredjaju ne uzima ih se previse ozbiljno. Vazno je izbeci pretnje, vredjanje po nacionalnoj osnovi, diskriminacija i slicno. Jel te nesto konkretno muci? Broj moderatora je sada takodje veoma ogranicen pa se nekako racuna i zna otprilike gde je crvena linija. Totalna zabrana za politiku manje vise razumem sto je bila ranija a i znam da je bio neka vrsta kulta banovanja i medju moderatorima i forumasima (iz vana je delovalo poprilicno bezvezno). Gresim li ako mi se cini da nisi bas jedna od osoba koja svesno ili nesvesno ne izbegava da se uplete u neku prepirku? ;) Trebamo svi biti koliko toliko umereni pa ne bude previse problema i ne treba biti... |
beštimanje |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25245 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/10/2024 : 13:30:17
|
quote: Originally posted by culture vulture
Izbivao sam s foruma nekih 6 godina pa mi je promaklo u kojem su trenutku, zašto i pod kojim uvjetima dopuštene političke rasprave. Može li mi netko reći što sam propustio? Hvala.
Lakše mi je da ekipu držim na jednom topicu, nego da ih jurim po čitavom forumu. I dalje nije dopušteno vređanje, politika ex yu i slično. S i znaju svoje granice, ukoliko ih neko prekorači, ide ban a onda i ključ na topic. Do sada funkcioniše manje više dobro. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
culture vulture
Senior Member
1590 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 26/10/2024 : 17:58:19
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Mislis li pre svega na Trump-temu? Rekao bi nekako da je klijentela koja je ostala ovde i koja se ne menja nesto puno vise prilicno uzdrzana sa uvredama i slicno. Kod nekih cak iako vredjaju ne uzima ih se previse ozbiljno. Vazno je izbeci pretnje, vredjanje po nacionalnoj osnovi, diskriminacija i slicno. Jel te nesto konkretno muci?
Ne, nemam nikakav poseban problem s tim "raspravama", niti stav o njima. (Osobno ih smatram čistim gubitkom vremena, jer nikad (ne ovdje na forumu, nego općenito u životu) nisam vidio da je netko prihvatio snagu nečijih argumenata i čak i o nekom minornom pitanju promijenio stav (kao što je stvar i sa svim svjetonazorskim pitanjima). I, dapače, što se više "razgovara" o takvim temema, ljudi postaju zacementiraniji u svojim uvjerenjima.) Pitao sam čisto iz znatiželje - prije nisu bile dopuštene pa me zanimalo je li bio neki trenutak u kojem su se promijenila pravila foruma ili ih se onako mrvicu po mrvicu počelo tolerirati.
quote: Originally posted by manhunter
Lakše mi je da ekipu držim na jednom topicu, nego da ih jurim po čitavom forumu. I dalje nije dopušteno vređanje, politika ex yu i slično. S i znaju svoje granice, ukoliko ih neko prekorači, ide ban a onda i ključ na topic. Do sada funkcioniše manje više dobro.
Da, shvaćam.
Hvala na odgovorima! |
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati. |
Edited by - culture vulture on 26/10/2024 17:59:28 |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1380 Posts
|