yeah!!!!! IDEMO!!!!!!!!!!! najbolja edicija na kiosku kojoj se uvijek razveselim, pratim!!! Iako manje sam sretan kada bude Marty, Dampyr, Natan,...ali treba preživjeti i to. Više Mister noja!!!!!!!!!!!
yeah!!!!! IDEMO!!!!!!!!!!! najbolja edicija na kiosku kojoj se uvijek razveselim, pratim!!! Iako manje sam sretan kada bude Marty, Dampyr, Natan,...ali treba preživjeti i to. Više Mister noja!!!!!!!!!!!
Ako će Ludens sljediti originalne La grandi storie Bonelli, onda nas nakon ovog Texa čeka 9 - Zagor , a onda 10 - Tex, 11 - Dampyr, 12 - Tex, 13 - Nathan.
Mister Noja nije na vidikovcu, takođe ne strica Martija, što oboje nije baš po mom izboru. Inaće bi i meni bila omiljena edicija.
majko mila koja epizoda, Marcello uvijek crta legendarne price ako se ne varam, jos nisam naisao na osrednju od njega. Rekao sam i za specijal "Plamen nad Arizonom" da mi je top 5 Tex prica, al ova je mozda i bolje, stvarno je tesko rangirati Texove price, pogotovo ako ih nisi sve procitao barem nekoliko puta.
Da... vrhunski strip.. Taj Marcelo je crtao same legendarne priče... Zanimljivo mi je da su stare Sharpovke imale toliki zamik od pucnja do pogadanja mete...bar tako je stari Scotti ili sto več kazalo.. Ko zna dali je to stvarno bilo tako.. ne razumem se u staro željezo koje je ubijalo...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
da odličan je ovaj Tex. i generalno ceo koncept ove edicije mi je dobar. vidim da su Italijani ubrzali izdanje na dvomesečno što bi trebao i Ludens da uradi što pre.