Ako Norris bude prvak to će biti valjda manje zasluženi prvak od Kekea Rosberga. Ima brz bolid, ali niti skilla niti hrabrosti za biti prvak. U konačnici bliži je Leclercu negoli Verstappenu.
Da, vrijeme bi bilo da Meklaren osvoji titulu. Šteta za Pjastrija. Zanimljiva trka zbog promjenljivih vremenskih uslova.
Pa osvojili su je prošle sezone, to im je dosta za idućih 15-20 godina
Inače, otkad ja pratim formulu Mclaren je tri puta gubio prvenstvo sa najbržim bolidom (2005, 2007. i 2012.). Neću se buniti ako ponove taj achievement
Imam MTS-ov Boks 4 i pripadajuću kablovsku. Može li se sada (kada se govori o gašenju Sport Kluba i prelasku sadržaja na Arenu) na MTS-u gledati prenos Formule 1? SP u reliju i ostali auto-moto sportovi verovatno ostaju na dosadašnjem nivou pokrivenosti?
Imam MTS-ov Boks 4 i pripadajuću kablovsku. Može li se sada (kada se govori o gašenju Sport Kluba i prelasku sadržaja na Arenu) na MTS-u gledati prenos Formule 1? SP u reliju i ostali auto-moto sportovi verovatno ostaju na dosadašnjem nivou pokrivenosti?
Iz novina...
To znači da košarkaška Euroliga, nogometna Bundesliga, automoto sportovi, cijeli teniski kalendar i mnogo drugog sadržaja prelazi na Arena Sport kanale.
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Ja ne znam. Kod nas je još aktivan SK, doduše s hrvatskim komentatorima. U Srbiji su svi sadržaji prešli na Arene, trebalo bi da su te kanale dobili svi operateri.