Author |
Topic |
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
5994 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 05/11/2024 : 09:56:21
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
- Ma daj, policajci bili nespremni... Ok, vjeruj ako želiš.
Pa da, nije baš da su očekivali napad na Capitol. Propust, i to ogroman, ali propust.
- Ne znam što bih joj drugo zamjerio pa govorim da je iritantna? Zamjeram joj svu politiku, valjda je to jasno, ali kažem prije svega činjenicu da ovom politikom, ugodno okruženi oceanima, potpiruju ratove okolo. Koje licemjerje je isporučivati oružje Ukrajini, a kao ne ratovati skupa s njom jer nije u NATO-u.
Rusija ima nuklearne bombe. NATO zbog toga ne žuri uletjeti u otvoreni sukob. Rusija to iskorištava. Ne znam što je nejasno.
- Ne bih rekao da je govor mržnje isto što i politička nekorektnost. A protiv Trumpa je svatko rigao vatru, natjecanje javnih ličnosti tko će ga više oblatiti. Oni koji su za njega su manji od makova zrna jer demokrati kontroliraju sve. I nemoj mi reći da su normalni pokušaji impeachmenta kad znaš da nemaš šansu i da su im mediji objektivni.
Trump riga vatru gdje stigne, izazvat će reakcije. Jesi ikad slušao njegov govor?
- Trump nije zaustavio nijedan rat? Ne bih sad ulazio u to koliko se ovo što navodiš može smatrati ratovima. Za Bidenova mandata su počela dva. Ne možeš mi uspoređivati ovo sad u Gazi s onim prije. Uglavnom, ne uzdam se ja da će on zaustaviti rat, možda da će dovršiti (sravnjavanjem Gaze, npr.), ali s njim ne vidim rizik da ćemo vidjeti nove požare.
Rat u Afganistanu je bio rat.
Nije Biden odgovoran ni za Putina ni za Hamas. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5269 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 05/11/2024 : 09:59:21
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
quote: Originally posted by tex2
Ne bih glasao ni za jedog od ova dva kandidata
ovaj da, ako se i glasa .. glasa se protiv nekog kandidata a ne za sto je bas bez veze..
Što kaže tex…ni ja ne bih glasao niti za jednog od njih kao što ni na našim domaćim izborima ne bih glasao niti za jednog kandidata, ali ću ipak izaći na domaće izbore sa ciljem da glasam protiv nekoga, mada mislim da to neće previše vrijediti.😁 Što se tiče Trumpa i Kamale, moje mišljenje je bilo još za prošle izbore kada je Trump izgubio da sigurno dolaze pizdarije u ostatku svijeta t.j ovaj rat u Ukrajini je bio predvidiv jer je i Dubioza još pred 7 godina u “himni generacije” otpjevala budući rat, pa kada je na čelo SAD-a došao fosil Biden, a na čelo Ukrajine kurcosvirač za kojeg ne vjerujem da bi u državi poput Ukrajine ikada mogao biti izabran za predsjednika voljom većine Ukrajinaca dok više sile nisu umiješale svoje prste-uglavnom, rat je bio kao zbrojiti dva + dva. Trump onako ljigav i bahat takav rat vjerovatno nebi dozvolio, ali onda bi patila američka ekonomija i naravno da je za amere bolji izbor bio Biden kao što je i danas za njih bolji izbor Kamala. Za ostatak svijeta i mir u svijetu (ne samo EU), bolji izbor bi bio Trump jer ova politika “dok nekome ne smrkne, amerima svane” gura SAD već odavna. Na kraju, vidio sam par govora ove Kamale koja će po meni ove izbore i dobiti i nakon mumije Bidena, SAD će dobiti prvu predsjednicu u povijesti, ali ljudi moji, pa jeste li vi vidjeli kako ona govori, njezine pokrete, geste? …pa žena je očito ili alkoholičar ili ovisnik o nekim teškim drogama očito sprženog mozga-još jedna lutka na koncu u nizu. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
5994 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 05/11/2024 : 10:46:18
|
Ovdje se jasno vidi da je Bush jako povećao vojnu potrošnju, pa je za Obame to krenulo prema dolje, onda za Trumpa opet povećanje što se nastavilo s Bidenom. Biden ima opravdanje u Ukrajini i Izraelu, zašto je Trump povećavao potrošnju kad je već tako miroljubiv? Mislim, jasno je meni da će američka vojna industrija uvijek imati posla, ali oko Trumpa se pletu mitovi da zaustavlja ratove i da je jedini koji se može suprotstaviti establishmentu, iako podaci to ničim ne potvrđuju.
|
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2006 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 05/11/2024 : 11:17:19
|
Sta ce biti sa vanjskom politikom je vazno. Zasto Trump nije okoncao ono "puskaranje" koje je bilo u ukr. za vreme njegovog mandata, videlo se "iz aviona" da se obe strane spremaju za nesto vece. korona je malo usporila sve ali cim je popustila odmah je krenulo novo sranj* tada je trump vec bio detronizan a sta bi bilo da je i dalje bio na vlasti nikada necemo znati. ovo sto se desava na bliskom istoku je samo jedan deo veceg konflikta a ni tu nisam siguran da bi bilo nesto bolje sa trumpom. u celoj prici ne svidjaju mi se tu ni prvi, drugi, treci, cetvrti, peti i sesti u prici Dodatno evropska unija se pokazala naivna i sada se to sve skupo placa.. Ne vidim nikoga na vidiku koji je za istinski mir za sada najvecu cenu placaju slaveni |
beštimanje |
|
|
maverick
New Member
144 Posts
Member since 13/08/2012 |
Posted - 05/11/2024 : 12:01:06
|
Since the 1960s, the Democratic Party has been considered liberal and the Republican Party has been considered conservative. As a group, liberals are referred to as the left and conservatives as the right.
Ako je istina ono što kaže Biblija ("Jer ne borimo se protiv ljudi od krvi i mesa, nego protiv nevidljivih zlih vladara i vlasti koji vladaju ovim našim mračnim svijetom; protiv zloduha koji borave u nebeskim prostorima.") onda treba prihvatiti da mnogo toga na ovom svijetu kontroliraju te mračne nebeske sile, a politika im je omiljeni dio jer tu leži moć.
U Židovskoj vjerskoj tradiciji je poznato da slova, imena i brojevi imaju značenja po kojima se može tražiti sličnost, a to znači utjecaji na one koji ih nose.
LIBER AL je knjiga koju je 1904. telepatski primio Aleister Crowley. Crni magičar, sam sebe je nazivao "Velika Zvijer", prizivao demone, od kojih je najpoznatiji Choronzon. LIBER AL je trodijelna knjiga u kojoj mu se objavljuje sveto demonsko trojstvo - Hadit, Nuit i Rahorkhuit. Hadit je Demigod, Nuit je Matrix, Rahorkhuit je Satan.
Također je poznato da na Židovskom Kabalističkom Drvetu života (skica makrokozmosa i mikrokozmosa) LIJEVA strana pripada ženskom principu. Ženski princip kao "slabiji" ima tendenciju "grupe" (konstantno povećavanje državnog aparata i konstantno povećavanje slova saveznika u LGBTQ genderima) i pretjeranog verbaliziranja.
Za razliku od recimo Budističkih meditacija srednjeg puta (gdje je tehnika nepristrano promatranje), LIJEVI put koristi, kako je to Crowley lijepo opisao "suprotnost istini". A svi znamo da je suprotnost istini LAŽ. Zato ljevičari nikad nisu imali problema s lažima, jer to uvijek smatraju kao sredstvo za doći do cilja.
Još manji im je problem pokrasti glasove, ubacivati lažne listiće, programirati Dominionove glasačke mašine da prebace glasove s jednog kandidata na drugog i stotine drugih trikova kako bi "pobijedili".
Kako je Makjaveli rekao - "Politika nema nikakve veze s moralom." Tako i liberalni ljevičari misle da mogu krasti u politici a istovremeno i dalje biti visoko moralni.
Da zaključimo. Pokrali su Trumpa na prošlim izborima. Pokušat će ga pokrasti i na ovim izborima. Ovaj put će se vjerojatno morati umiješati i Vrhovni sud i stati na Trumpovu stranu. A vojska će ga pojačano štititi od atentata. Dakle TRUMP POBJEDNIK |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3420 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
4986 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17025 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/11/2024 : 13:16:56
|
quote: Originally posted by Oki
a na čelo Ukrajine kurcosvirač za kojeg ne vjerujem da bi u državi poput Ukrajine ikada mogao biti izabran za predsjednika voljom većine Ukrajinaca dok više sile nisu umiješale svoje prste-uglavnom, rat je bio kao zbrojiti dva + dva. Trump onako ljigav i bahat takav rat vjerovatno nebi dozvolio,
Vidi se da nedovoljno poznaješ prilike u Ukrajini. Zelenski je došao na vlast iz obračuna Porošenko vs Kolomajski. Inače Kolomajski je jedan od najmoćnijih ukrajinskih tajkuna to jest bio dok mu Porošenko nije počeo kvariti djelatnosti pa tako zatvoriti jednu banku. Od 2014 se stanje u Ukrajini na ekonomskom polju počelo popravljati to jest nicala su radna mjesta i pomalo su rasle plaće. Ali je Porošenko stegnuo džep umirovljenicima, čudan potez. Uglavnom narod napredak hoće odmah i sad. Zelenski je vrlo popularan glumac u Ukrajini pa je zato dobio premoćno izbore u odnosu na Porošenka koji s njim u utrci nije imao šanse. Kad je Trump bio na vlasti Ukrajinu su uveliko vojno pomagali i preustrojili Amerikanci. Što može Trump po tom pitanju ništa. Čak i kad se dogodio pokušaj onemogućavanja financiranja Izraela i Ukrajine tko je Bidenu pomogao, naravno nepotkupljeni republikanci koji kad je nacionalni interes ne gledaju boje stranačkih kaputa. Sad se Izraelci pripremaju na pomoć Ukrajini |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1357 Posts
Member since 18/03/2005 |
Posted - 05/11/2024 : 13:23:25
|
quote: Originally posted by maverick
Since the 1960s, the Democratic Party has been considered liberal and the Republican Party has been considered conservative. As a group, liberals are referred to as the left and conservatives as the right.
Ako je istina ono što kaže Biblija ("Jer ne borimo se protiv ljudi od krvi i mesa, nego protiv nevidljivih zlih vladara i vlasti koji vladaju ovim našim mračnim svijetom; protiv zloduha koji borave u nebeskim prostorima.") onda treba prihvatiti da mnogo toga na ovom svijetu kontroliraju te mračne nebeske sile, a politika im je omiljeni dio jer tu leži moć.
U Židovskoj vjerskoj tradiciji je poznato da slova, imena i brojevi imaju značenja po kojima se može tražiti sličnost, a to znači utjecaji na one koji ih nose.
LIBER AL je knjiga koju je 1904. telepatski primio Aleister Crowley. Crni magičar, sam sebe je nazivao "Velika Zvijer", prizivao demone, od kojih je najpoznatiji Choronzon. LIBER AL je trodijelna knjiga u kojoj mu se objavljuje sveto demonsko trojstvo - Hadit, Nuit i Rahorkhuit. Hadit je Demigod, Nuit je Matrix, Rahorkhuit je Satan.
Također je poznato da na Židovskom Kabalističkom Drvetu života (skica makrokozmosa i mikrokozmosa) LIJEVA strana pripada ženskom principu. Ženski princip kao "slabiji" ima tendenciju "grupe" (konstantno povećavanje državnog aparata i konstantno povećavanje slova saveznika u LGBTQ genderima) i pretjeranog verbaliziranja.
Za razliku od recimo Budističkih meditacija srednjeg puta (gdje je tehnika nepristrano promatranje), LIJEVI put koristi, kako je to Crowley lijepo opisao "suprotnost istini". A svi znamo da je suprotnost istini LAŽ. Zato ljevičari nikad nisu imali problema s lažima, jer to uvijek smatraju kao sredstvo za doći do cilja.
Još manji im je problem pokrasti glasove, ubacivati lažne listiće, programirati Dominionove glasačke mašine da prebace glasove s jednog kandidata na drugog i stotine drugih trikova kako bi "pobijedili".
Kako je Makjaveli rekao - "Politika nema nikakve veze s moralom." Tako i liberalni ljevičari misle da mogu krasti u politici a istovremeno i dalje biti visoko moralni.
Da zaključimo. Pokrali su Trumpa na prošlim izborima. Pokušat će ga pokrasti i na ovim izborima. Ovaj put će se vjerojatno morati umiješati i Vrhovni sud i stati na Trumpovu stranu. A vojska će ga pojačano štititi od atentata. Dakle TRUMP POBJEDNIK
Prvo če morati biti puno lošije, da če moči biti bolje. Sav zapad neka očekuje veliku recesiju u kojoj če globalisti dodatno pokrasti sva društva. Očekujem više novih ratova i milijone mrtvih zbog ovih luđaka. Očekujem eskalaciju u Ukrajini u 2025 a o Izraelu ne znam ni šta da mislim.
Trump nije rješenje za ništa. Dok ne dignemo lijeno dupe se neče promijeniti ništa. Mijenjat će se samo na gore. |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 05/11/2024 13:25:39 |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
4986 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2458 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 05/11/2024 : 14:16:31
|
Kakvo ekspertsko levičarsko mudrovanje pojedinaca, i to o američkim izborima. Pitam se da li ste i u vašoj zemlji (nebitno da li je SRB ili CRO) glasali za levu opciju? Ako jeste, kako to da u obe zemlje vladaju desničarske/ratnohuškačke partije? Niste se dovoljno potrudili ili nemate dovoljno uticaja? Ili ste možda na lokalu za drugu opciju?
|
Carpe diem |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13967 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
hitchhiker
Starting Member
54 Posts
Member since 01/08/2010 |
Posted - 05/11/2024 : 14:29:01
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by matori paraliticar
quote: Originally posted by tex2
Ne bih glasao ni za jedog od ova dva kandidata
ovaj da, ako se i glasa .. glasa se protiv nekog kandidata a ne za sto je bas bez veze..
Što kaže tex…ni ja ne bih glasao niti za jednog od njih kao što ni na našim domaćim izborima ne bih glasao niti za jednog kandidata, ali ću ipak izaći na domaće izbore sa ciljem da glasam protiv nekoga, mada mislim da to neće previše vrijediti.😁 Što se tiče Trumpa i Kamale, moje mišljenje je bilo još za prošle izbore kada je Trump izgubio da sigurno dolaze pizdarije u ostatku svijeta t.j ovaj rat u Ukrajini je bio predvidiv jer je i Dubioza još pred 7 godina u “himni generacije” otpjevala budući rat, pa kada je na čelo SAD-a došao fosil Biden, a na čelo Ukrajine kurcosvirač za kojeg ne vjerujem da bi u državi poput Ukrajine ikada mogao biti izabran za predsjednika voljom većine Ukrajinaca dok više sile nisu umiješale svoje prste-uglavnom, rat je bio kao zbrojiti dva + dva. Trump onako ljigav i bahat takav rat vjerovatno nebi dozvolio, ali onda bi patila američka ekonomija i naravno da je za amere bolji izbor bio Biden kao što je i danas za njih bolji izbor Kamala. Za ostatak svijeta i mir u svijetu (ne samo EU), bolji izbor bi bio Trump jer ova politika “dok nekome ne smrkne, amerima svane” gura SAD već odavna. Na kraju, vidio sam par govora ove Kamale koja će po meni ove izbore i dobiti i nakon mumije Bidena, SAD će dobiti prvu predsjednicu u povijesti, ali ljudi moji, pa jeste li vi vidjeli kako ona govori, njezine pokrete, geste? …pa žena je očito ili alkoholičar ili ovisnik o nekim teškim drogama očito sprženog mozga-još jedna lutka na koncu u nizu.
+1
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4297 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 05/11/2024 : 14:43:46
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Trump.
Da je @dwayne političar, glasao bih za njega!
Ja isto. Najviše mi se svidjelo ono prije par godina kad je naš kraniolog Dwayne imao briljantno izlaganje o obliku lubanje i glupim crncima na nekom topiku. |
Bok, kako si.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47092 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/11/2024 : 15:13:42
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
Kakvo ekspertsko levičarsko mudrovanje pojedinaca, i to o američkim izborima. Pitam se da li ste i u vašoj zemlji (nebitno da li je SRB ili CRO) glasali za levu opciju? Ako jeste, kako to da u obe zemlje vladaju desničarske/ratnohuškačke partije? Niste se dovoljno potrudili ili nemate dovoljno uticaja? Ili ste možda na lokalu za drugu opciju?
U Hr ne vladaju nikakvi desnicari |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47092 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/11/2024 : 15:22:33
|
Vidin spominje se svasta po topicu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|
|
|