forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Brakovi i rastave
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/11/2024 : 10:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Sad se sjetih da je moj stari tih godina u Dubaiu kupio motorku stihl 023 jer je bila na ogromnom popustu.
Nigdje u svijetu nisi mogao proći povoljnije😂
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47152 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2024 : 10:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

ne znam kako ti neko može izvlačiti novce
imaš plaću imaš mjesec...
imaju nužni računi nužna hrana podeliš deci i sta ostane NIŠTA

šta ti izvlači?

Kako ne moze? Pomorci uglavnom primaju placu na racun ,nesto sitno dobiju na brodu.
Mogla je prakticki popalit sve ako ima punomoc a vjerovatno je i imala.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47152 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2024 : 10:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Oki sta ti stari radi na brodu?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

šta ti izvlači?

Kako ne moze? Pomorci uglavnom primaju placu na racun ,nesto sitno dobiju na brodu.

i moja mama je imala punomoć za pare iz libije
ali tamo se mora dici 15% u njihovim dinarima
sve je placeno (smjestaj, hrana, prijevoz)

to je to...ne znam sta reci
mogo je poso promijeniti
najlakse je srati ali ne vidim da je potkradanje para velik problem ipak je skolovala djecu
ljibavnici takodjer nije neki veliki problem ko zna jel on bio vijeran zato sto je smotan i ne zna zensku naci u luci ili zato sto je htio...ako je bio
brak je karta za raj ili pakao gdje muski gube slobodu a zene sreću

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Sad se sjetih da je moj stari tih godina u Dubaiu kupio motorku stihl 023 jer je bila na ogromnom popustu.
Nigdje u svijetu nisi mogao proći povoljnije😂

tako smo mi 1986 imali 2 tv u boji na daljinski muzicki stup od metar s polacama i dvokatesasom 3 fotoaparata od kojih jedan sam izradjuje video rekorder masinu za pranje sudja itd itd

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47152 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2024 : 10:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Brak je za nase i mlađe generacije uglavnom besmisleno sranje.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

šta ti izvlači?

Pa nisu živjeli zajedno, žena u Zadru, a on većinom na relaciji arapske zemlje - Nizozemska.
Kada žena traži novce za potrebe djeteta, kako ćeš ograničiti količinu?

pa kazem ti
zaradjujes placu i prezivljavas/zivis mjesec i ti i obitelj
i to je to

a to da žena može savladati muskarca...o tome necemo mora biti neki specifican problem/situacija...s ledja?...neprijatelju se nikad ne okrecu ledja :D na spavanju?

lik je jednostavno bio PEH

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

šta ti izvlači?

nije to izvlačenje novaca ako su sve potrebe djece i kuće namirene
jedino da je on zarađivao 10000 eura a dodje kući hotel propuh

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

sve je sranje osim pisanja

zivot je onakav kakav si napravis
odvagas sta je teze
brak ili samoca
oboje je tesko

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
tesko je imati uredski posao
ali tesko je biti i na brodu

kazu u nizozemskoj da su veliki prozori bez zavjesa bas upravoi jer su bili moreplovacka nacija
pa da se vidi da zene ne varaju :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/11/2024 : 10:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio je brodski mehaničar sve dok ga pred nekih desetak godina u Baton Rogeu u vrijeme onih velikih nereda nije kresnuo srčani i moždani…pušio je 3 i pol kutije cigara minimalno na dan, a od tada mu nakon preživljenih udara,cigara smrdi😂
Pamtim 1992.god kada sam cijele ljetne školske praznike proveo kod njega na brodu koji je plovio samo na relaciji Ancona-Ravenna-Trst-Rijeka u krug.
Gledanje i navijanje za naše košarkaše u salonu broda je nezaboravljivo, a pamtim još da sam u jednom noćnom ribolovu pod lampom kada je brod bio na sidru nedaleko od ušča rijeke Po na udicu na kojoj je bilo samo perje iz nekog potrganog jastuka uhvatio preko dvadesetak velikih šaruna i poneku plavicu…bilo sljedeći dan za cijelu posadu ručak riba, iako neki nisu htjeli jesti jer je kao more na tom području zagađeno.
Par dana kasnije je brod ušao u ušče rijeke i moram priznati da bi čovjek mogao izdržati više vremena u toi-toi-u nego na otvorenom u spomenutom ušću.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2024 : 10:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
to bas moras voljeti
para dobra ali život neuredan...

čovjek je napravljen da bi hodao i / ili lezao
izmedju malo trcanja i to je to

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47152 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2024 : 11:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sve je sranje osim pisanja

zivot je onakav kakav si napravis
odvagas sta je teze
brak ili samoca
oboje je tesko

Ne tribas bit toliko pesimistican.
Uzivas kad god mozes

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47152 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2024 : 11:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

Bio je brodski mehaničar sve dok ga pred nekih desetak godina u Baton Rogeu u vrijeme onih velikih nereda nije kresnuo srčani i moždani…pušio je 3 i pol kutije cigara minimalno na dan, a od tada mu nakon preživljenih udara,cigara smrdi😂
Pamtim 1992.god kada sam cijele ljetne školske praznike proveo kod njega na brodu koji je plovio samo na relaciji Ancona-Ravenna-Trst-Rijeka u krug.
Gledanje i navijanje za naše košarkaše u salonu broda je nezaboravljivo, a pamtim još da sam u jednom noćnom ribolovu pod lampom kada je brod bio na sidru nedaleko od ušča rijeke Po na udicu na kojoj je bilo samo perje iz nekog potrganog jastuka uhvatio preko dvadesetak velikih šaruna i poneku plavicu…bilo sljedeći dan za cijelu posadu ručak riba, iako neki nisu htjeli jesti jer je kao more na tom području zagađeno.
Par dana kasnije je brod ušao u ušče rijeke i moram priznati da bi čovjek mogao izdržati više vremena u toi-toi-u nego na otvorenom u spomenutom ušću.

Moj je bija kapo. Svuda se mota. Kad san bija mali prolazile su gomile pomoraca kroz kucu.
Navigava na jadroplovu a onda negdi u ratu svuda naokolo.

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 08/11/2024 : 12:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Ovako. Ionako sam jucer odlucio se pokupit s foruma. Prvo, osobno sam poznavao ljude, a ubijeni mi cak bio i prijatelj. Ne znam sto ljude tjera da prave ovakve pausalne zakljucke bez imalo srama jer blagog pojma nemaju o cemu pricaju kao sto nikakvog uvida u situaciju nemaju. Pun mi je kurac glupana koji se prave pametni, ali ajde. Drogsy je pametan covjek ili sam ga barem takvim smatrao jer itko tko ima imalo doticaja sa stvarnoscu ne moze nadrobiti onakvu gomilu gluposti... i onda jos ja i ovakvi su ti koji dovode trumpa na vlast jer kao svojim pisanjem mobiliziram njegovo glasacko tijelo. E pa ako ce se zbog mene ti glupani propinjati na zadnje noge, odlicno, nosit cu to kao orden. Iz postovanja prema clanicama svoje obitelji koje su prosle pakao hrvatskih institucija samo i iskljucivo zato sto su zene ja te drogsy saljem u tri pizde materine. Ovaj forum mi je iz krasnog mjesta postalo mjesto gorcine i zalosti. Sve je za ljude i biti u pravu i biti u krivu, i biti glup i imati emotivne izljeve (kao sto je ovaj moj na kraju krajeva). Ali kada moderatori sute na onaj level mizoginije u ponovo otkljucanoj temi, ja dalje ne mogu. Onakvo pisanje jednog potpunog kretena, idiota bez grama mozga, ljudskosti i icega sto cini iole normalnog covjeka je potpuna tragedija.

Manje-više svatko od nas tko nije HDZ-ovac ima horror priču sa hrvatskim krivosuđem. Žao mi je članica tvoje obitelji, ali one nisu jedine. I što bi tvoj izolirani slučaj trebao dokazati? Da je Hrvatska patrijarhat u kojem su žene građanice drugog reda? Ozbiljno to misliš? Svatko tko tvrdi suprotno je mizogin? (Evo imam i jedan izolirani slučaj - prije pet godina Gabrijela Žalac je zgazila dijete i nije završila u zatvoru. Kako, ako živimo u patrijarhatu, pobogu?!)

I ako su sve ono gluposti što sam napisao, onda ih izvoli pobiti argumentima, rastavi me na proste faktore i natjeraj me da se ja pokunjim i pokupim s foruma, umjesto da ovako k'o pahuljica izigravaš žrtvu i igraš na emocije. I ta taktika je davno prestala držati vodu u očima javnosti.

Ja sebe najiskrenije ne smatram osobito pametnim, baš naprotiv, toplo se nadam da sam barem prosjek, ali očito imam takav efekt na ljude. Prije par mjeseci sam tako bocnuo Culture Vulturea očekujući totalno literarno uništenje moje malenkosti s njegove strane, ali sve što sam dobio može se ukratko sumarizirati u "kme, kme, prestani mi se obraćati! Kme, kme, pusti me na miru!" plakanje. I sad, evo, ti uoptrebljavaš istu taktiku plus uvrede koje zaista ne vidim kako sam ih zaslužio. Baš razočaravajuće. No dobro, kao što kaže mudrac: "Nitko nije toliko omražen koliko onaj koji govori istinu". Ja sam emocionalno odrasla osoba, mogu to podnijeti.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2628 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 08/11/2024 : 13:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovako. Ionako sam jucer odlucio se pokupit s foruma. Prvo, osobno sam poznavao ljude, a ubijeni mi cak bio i prijatelj. Ne znam sto ljude tjera da prave ovakve pausalne zakljucke bez imalo srama jer blagog pojma nemaju o cemu pricaju kao sto nikakvog uvida u situaciju nemaju. Pun mi je kurac glupana koji se prave pametni, ali ajde. Drogsy je pametan covjek ili sam ga barem takvim smatrao jer itko tko ima imalo doticaja sa stvarnoscu ne moze nadrobiti onakvu gomilu gluposti... i onda jos ja i ovakvi su ti koji dovode trumpa na vlast jer kao svojim pisanjem mobiliziram njegovo glasacko tijelo. E pa ako ce se zbog mene ti glupani propinjati na zadnje noge, odlicno, nosit cu to kao orden. Iz postovanja prema clanicama svoje obitelji koje su prosle pakao hrvatskih institucija samo i iskljucivo zato sto su zene ja te drogsy saljem u tri pizde materine. Ovaj forum mi je iz krasnog mjesta postalo mjesto gorcine i zalosti. Sve je za ljude i biti u pravu i biti u krivu, i biti glup i imati emotivne izljeve (kao sto je ovaj moj na kraju krajeva). Ali kada moderatori sute na onaj level mizoginije u ponovo otkljucanoj temi, ja dalje ne mogu. Onakvo pisanje jednog potpunog kretena, idiota bez grama mozga, ljudskosti i icega sto cini iole normalnog covjeka je potpuna tragedija.

SRce mi se para zbog ovog hrabrog borca!

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2741 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 08/11/2024 : 13:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
@drogsy
Dirnuo si čovjeka u tanke žice, tamo di su njegovi povrijeđeni, poslao te u pičku materinu i otišao. Ne traži sad raspravu. Nema rasprave i nadmudrivanja kad emocije prevladaju, jednom kad se ohladi možda. A zašto bi i tada? Očito imate oprečne stavove i po ovom pitanju se nikad nećete složiti (po 100 drugih vjerojatno hoćete). Čemu rasprava ako je u startu sve određeno? Ako nije, ako ste spremni na promjenu mišljenja samo izvolite, nabacujte se sa statistikama, primjerima, tragedijama, linkovima... potrošite gomilu energije, a trebat ćete s obzirom na dubinu i kompleksnost teme.
Samo ja ne pamtim da je ovdje na forumu netko rekao ok, ti si u pravu ja nisam. Čak ni kad je najočitije.
Javljam se samo jer mislim da bi bilo šteta da Tonto ode s foruma, molio bih te da ne forsiraš dalje, ne budi stinky, budi normalan

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2628 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 08/11/2024 : 14:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Samo tko "stera" covjeka u picku materinu biva udaljen na normalnom forumu...

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2741 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 08/11/2024 : 15:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
svaki put kad se na forumu nekog pošalje u pičku materinu minimum 4 umru

slažem se, to je za robiju.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 08/11/2024 : 15:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Manje-više svatko od nas tko nije HDZ-ovac ima horror priču sa hrvatskim krivosuđem. Žao mi je članica tvoje obitelji, ali one nisu jedine. I što bi tvoj izolirani slučaj trebao dokazati? Da je Hrvatska patrijarhat u kojem su žene građanice drugog reda? Ozbiljno to misliš? Svatko tko tvrdi suprotno je mizogin? (Evo imam i jedan izolirani slučaj - prije pet godina Gabrijela Žalac je zgazila dijete i nije završila u zatvoru. Kako, ako živimo u patrijarhatu, pobogu?!)

I ako su sve ono gluposti što sam napisao, onda ih izvoli pobiti argumentima, rastavi me na proste faktore i natjeraj me da se ja pokunjim i pokupim s foruma, umjesto da ovako k'o pahuljica izigravaš žrtvu i igraš na emocije. I ta taktika je davno prestala držati vodu u očima javnosti.

Ja sebe najiskrenije ne smatram osobito pametnim, baš naprotiv, toplo se nadam da sam barem prosjek, ali očito imam takav efekt na ljude. Prije par mjeseci sam tako bocnuo Culture Vulturea očekujući totalno literarno uništenje moje malenkosti s njegove strane, ali sve što sam dobio može se ukratko sumarizirati u "kme, kme, prestani mi se obraćati! Kme, kme, pusti me na miru!" plakanje. I sad, evo, ti uoptrebljavaš istu taktiku plus uvrede koje zaista ne vidim kako sam ih zaslužio. Baš razočaravajuće. No dobro, kao što kaže mudrac: "Nitko nije toliko omražen koliko onaj koji govori istinu". Ja sam emocionalno odrasla osoba, mogu to podnijeti.

Iako vise nikada necu biti aktivan clan ovog foruma, na ovo cu jos odgovoriti, jer je dio razloga za moj odlazak.

Ne, dragi moj, ti se nisi obratio culture vulture-u. U tome je i jedino u tome i bio problem. Da si se obratio CV-u, dobio bi odgovor kao i svatko drugi tko mi se, kao CV-u, ikad obratio. Suprotno onome sto kojekakvi kompleksarosi o meni misle, ja nisam ni izdaleka bahata i umisljena osoba - razgovaram se rado sa svakim s kim ima smisla, svakome odgovaram i od svakoga pokusavam nauciti bar nesto (ako se nema nista drugo za nauciti, onda bar to kakvih sve ljudi na svijetu ima, koliko daleko ulijevo od nule ide ta brojevna linija ljudske (ne-)inteligencije, (ne-)znanja, (ne-)razumnosti itsl.). A nisam ni zlopamtilo - boli me dupe za bilo sto sto mi je netko jednom, prije tko zna koliko godina, na internetu, bez da smo se ikad vidjeli uzivo, prilijepio.
Ti si mi se, medjutim, obratio kao osobi s imenom i prezimenom, koje si prethodno guglao i onda rezultate svoga Google mini-istrazivanja o meni javno iznio i ucinio predmetom rasprave (na temi o Trumpu). Dapace, ucinio si i samo moje prezime predmetom rasprave.
I to ti nije prvi puta da si nesto takvo napravio - prethodno si stavljao na forum cak i moju sliku.

Ja te za to ne krivim - dapace, drago mi je da se to dogodilo jer mozda to bude pouka svim idiotima kojima iz bilo kojeg razloga padne na pamet dijeliti ovdje javno ikakve podatke o sebi.
Jer, iako se puno ljudi ovdje privatno zna, ovo je ipak internetski forum i ipak svakakvih ljudi tu ima.
Meni se ne bi nista moglo dogoditi cak i da sam si svojom gluposcu navukao i najveceg i najopasnijeg ludjaka na vrat - i previse sam zasticen u svakom pogledu. Ali je otkrivanje vlastitog imena cak i od mene bila teska idiotarija, jer sad vise, pod tim imenom i prezimenom, ne znam da se i u hotel mogu prijaviti kao jednostavno ja, a ne nuzno i culture vulture.
I zato danas lupam glavom o zid zbog tog svog kretenizma.
I najtoplije preporucujem svakome tko ima i mrvicu pameti - nikada, ni iz kojeg razloga, nikome na internetu ne otkrivajte svoj identitet ili ista o sebi!

Ako sam ja, medjutim, (idiotski) otkrio svoje ime i prezime, to je bilo zato sto sam a) zelio pokazati da sam osoba od karaktera, koja je spremna javno stati iza svojih rijeci, a ne neki tamo kukavicki anonimus koji kenja po internetu i b) da bi mi se ljudi mogli javiti zbog kojekakvih suradnji - nikako ne zato da bi me neznanci guglali, obracali mi se ne kao CV-u nego kao da se privatno poznajemo, doxali ili stovec.
I otuda je apsolutno neprihvatljivo to sto si napravio i zato nisi dobio odgovor.

To je i razlog zasto mi je neprihvatljivo da mi se mnogi drugi forumasi obracaju kako su mi se bezbroj puta obracali, od Markosa pa do najneobrazovanijih oridzinala - ja sam ovdje odavno osoba s imenom i prezimenom, obrazovnom i radnom biografijom i svime sto s tim ide, pa se sa mnom moze razgovarati jedino s duznim postovanjem ili nikako.

I samo da ne bude zabune. Protiv tebe osobno nemam nista. Mislim da si inteligentan i dobro informiran tip, dobro pises i imas dobar smisao za humor, imas originalne stvari za reci (u mojem je svijetu najgora stvar ponavljati tudje misli) i mislim da smo jednostavno 'got off on the wrong foot'. Pod drugim okolnostima, vjerojatno smo mogli o puno toga razgovarati. Problem je, ponavljam, nastao samo u tome sto si mi se poceo obracati ne kao CV-u nego kao privatnoj osobi.

Ako zelis odgovoriti, molio bih te da to ucinis preko privata, jer je ovdje to spam, a, ponavljam, aktivno ja vise na forumu necu sudjelovati, tako da ce moj odgovor, ako ga bude, svakako biti na privat.

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/11/2024 : 17:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja bi ti samo htio dodat da se i Drogsyevo ime, a bome i izgled zna jer radi super videe na YT o stripovima.
Ne skriva se baš toliko iza forumskog nicka kao mi ostali. ;)

Ne bi dalje u ovoj temi...

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 08/11/2024 17:35:17
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 08/11/2024 : 17:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
Drogsy i ja smo izgladili stvari preko privata. Nothing more to see here.

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000