forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Golconda - službena tema
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 173

SPQRoma
Average Member

Italy
929 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 05/11/2024 : 16:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote

🎩 Dragi naši,

Dok čekamo da nam stigne i poslednji naslov iz post-sajamske ture, red je da se malo pobliže osvrnemo i na izdanja koja smo objavili tokom Sajma.

Ako ćemo po godinama i čuvenju, prvi sasvim sigurno mora biti DŽERI SPRING! Prva knjiga serijala najčuvenijeg junaka koga je stvorio besmrtni Žiže, predstavlja jedno od izdanja na koje smo svi mi u GOLCONDI neizmerno ponosni. Na ovom izdanju se radilo dugo i studiozno (neki će se setiti da smo ga najavljivali još krajem prošle godine) – ali mislimo da se čekanje isplatilo.

Ovaj integral predstavlja prve četiri epizode serijala, a urađen je baš onako kako je utemeljivač cele francusko-belgijske škole stripa i želeo: u crno belom!. Naime, Žiže nikada nije bio ljubitelj naknadnog kolorisanja svojih stripova, a mi mislimo da je jedno ovakvo izdanje zaslužilo da legendarni kauboj bude predstavljen baš onako kako nje njegov tvorac želeo.

Osim samih stripova, ovo luksuzno izdanje sadrži i više strana dodataka, punih tekstova o Žižeu i Džeriju Springu, ekskluzivnih naslovnica, razgovora sa Žižeovim savremenicima, a da naše izdanje bude još ekskluzivnije pobrinuo se naš stari saradnik Bane Kerac koji nam je osim dragocenih saveta u vezi sa prevodima i adaptacijama pomogao i pronalaženjem naslovnica prvih domaćih izdanja u kojima je Džeri Spring objavljen na našim prostorima.

Dakle, šta još da kažemo? Od trenutka kada smo ovu knjigu dobili iz štamparije, ni mi sami ne možemo dovoljno da joj se nadivimo – pa vas pozvamo da podelite naše oduševljenje i nabavite ovo remek-delo u već dobro poznatim striparnicama, knjižarama i na našem sajtu www.golconda.rs

#ŽiveliStripovi

HOKA-HEY
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2028 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 05/11/2024 : 17:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
U koliko knjiga je plan da ide Dzeri Spring?
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2706 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 05/11/2024 : 17:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam, ide u pet integrala. Ovako nekako bi komplet trebao izgledati.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10316 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 05/11/2024 : 18:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno u najužem krugu za izdanje godine. Bravo još jednom!
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2782 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 07/11/2024 : 20:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21061 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/11/2024 : 21:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
dajte link kad bude bio intervju pliz

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2782 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 07/11/2024 : 21:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote

Edited by - jagodanbg on 08/11/2024 16:20:48
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2097 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 07/11/2024 : 21:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Mene od svega samo zanima šta ulazi u ediciju "Majstori stripa".
Ko odgleda neka kucne. Mrzi me sve da gledam. :)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7886 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 07/11/2024 : 22:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Mrzi me sve da gledam. :)

Lepo je sresti intelektualno radoznalu osobu.

Ali uglavnom nalećem na one lenje.
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2097 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 07/11/2024 : 22:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Nemam vremena a ni volje da progutam sat vremena nečeg što me ne zanima zbog dva minuta koja me zanimaju.
Bio sam slobodan zamoliti nekog ko to odgleda za info.

Al posle tvog posta ne znam ni zašto sam ušao na ovaj forum.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Largo
New Member

281 Posts

Member since 23/06/2021

Posted - 08/11/2024 : 10:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Largo a Private Message  Reply with Quote
Video će biti dostupan danas od 18h :)
Uradiću kratak sinopsis ukoliko me neko ne pretekne.
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2782 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 08/11/2024 : 10:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Necemo ti se mesati u posao 😁
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7886 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 08/11/2024 : 11:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Nemam vremena a ni volje da progutam sat vremena nečeg što me ne zanima zbog dva minuta koja me zanimaju.
Bio sam slobodan zamoliti nekog ko to odgleda za info.

Al posle tvog posta ne znam ni zašto sam ušao na ovaj forum.

Vidim da ćeš biti sledeći, koji u besu napušta forum za večita vremena. (To je sad u trendu.)

Ali gde bi onda našao dobre ljude kao što je Largo, koji će samo za tebe da prave transkripte video priloga?

Go to Top of Page

Voodoo84
Starting Member

49 Posts

Member since 22/10/2023

Posted - 08/11/2024 : 16:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Voodoo84 a Private Message  Reply with Quote
Šta kaže, koji serijal se najbolje prodaje u okviru LMS, a koji najgore?
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2782 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 08/11/2024 : 16:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Klikni na link danas u 18h
Go to Top of Page

SPQRoma
Average Member

Italy
929 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 08/11/2024 : 16:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
Majstori stripa 2: Berardi i Milaco Integral 2

🎩 Dragi naši,

Stigao nam je i poslednji naslov iz sajamske/postsajamske ture - Drugi broj edicije 𝗠𝗔𝗝𝗦𝗧𝗢𝗥𝗜 𝗦𝗧𝗥𝗜𝗣𝗔: 𝗕𝗘𝗥𝗔𝗥𝗗𝗜 𝗜 𝗠𝗜𝗟𝗔𝗖𝗢 𝟮 je od danas u prodaji!

Ovaj integral donosi još dva remek-dela neponovljivog italijanskog strip dvojca: MAŠTARIJE, zbirku kratkih autorskih priča i TIKI, uzbudljivu i dirljivu epopeju o mladom Indiosu iz južnoameričke prašume u susretu sa nevoljama civilizacije koje kvare njegov svakodnevni, tradicionalni život. O kvalitetu priča ne treba ni pisati, a o samom izdanju ćemo samo napomenuti da je baš onakvo kakvo i priliči centralnom dragulju GOLCONDINOG izdavaštva - u luksuznom povezu, sa dodatnim tekstovima i ilustracijama, sve kako smo vas već navikli u brojevima 1 i 3 edicije Majstori stripa.

Naravno, pošto je ovo izdanje bilo predviđeno da izađe tokom Sajma, narednih deset dana, 𝗱𝗼 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗹𝗷𝗲 𝟭𝟳. 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗿𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟰. MAJSTORE STRIPA 2 ćete moći da kupite 𝗽𝗼 𝘀𝗮𝗷𝗮𝗺𝘀𝗸𝗼𝗷 𝗰𝗲𝗻𝗶, 𝘀𝗮 𝗽𝗼𝗽𝘂𝘀𝘁𝗼𝗺 𝗼𝗱 𝟯𝟬% na našem sajtu, www.golconda.rs. Takođe, za vas smo u istom periodu na našem sajtu spremili i 𝗽𝗼𝘀𝗲𝗯𝗮𝗻 𝗸𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁 𝗠𝗔𝗝𝗦𝗧𝗢𝗥𝗜 𝗦𝗧𝗥𝗜𝗣𝗔 𝟭-𝟯, naravno sa specijalnom cenom koja je trebalo da važi tokom sajma.

Dakle, sve Vam je jasno – pred vama je zaokružen odabir najboljih dela jednog od najvećih autorskih parova italijanskog, evropskog i svetskog stripa – Đankarla Berardija i Iva Milaca. Uvereni smo da ćete uživati u čitanju ovih izdanja barem koliko smo i mi uživali pripremajući ih.

#ŽiveliStripovi

HOKA-HEY
Go to Top of Page
Page: of 173 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000