Od samog početka: Više od 600 Novinskih stripova! Spidey se bori protiv najopakijih zlikovaca: Dr. Dooma! Rattlera! Kravena! Dr. Octopusa! Kingpina!... I drugih!
Autor: Stan Lee & John Romita Broj stranica: 336 (cb), tvrdi uvez Format: 21,5 x 28 cm Cijena: 40€ - na Interliberu 32€
28. CRŠ - ZAGREB COMIC CON SC ZAGREB / 23. - 25. 5. 2025.
Iako američko izdanje uz dailies koji su c/b sadržava i Sundays stranice u boji te ima manje stranica nego ovo CRŠ-ovo izdanje za koje piše cb pa je to malo zbunjujuće.
Iako američko izdanje uz dailies koji su c/b sadržava i Sundays stranice u boji te ima manje stranica nego ovo CRŠ-ovo izdanje za koje piše cb pa je to malo zbunjujuće.
ovo me vraća u neka prekrasna vremena EKS ALMANAHA koji je uz Bonellija bio jedini tadašnji dodir sa super herojima.... kupuje se obavezno
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Dobro pitanje za izdavača je kako su štampane ovde?
U CRŠ izdanju je sve crno bijelo, uključujući i nedjeljne table. Baš sam prelistao na Interliberu.
To je onda prvo takvo izdanje. Nadam se da je boja propisno skinuta, da nisu ostale neke sive nijanse?
Meni lično ne smeta, možda je ujednačenije.
Mada, malo me čudi takav potez od CRŠ-a, s obzirom da uopšte nisu poznati po jeftinim izdanjima, a na ovaj način kao da su hteli da uštede i time (valjda) budu cenovno pristupačniji, što se finalnog proizvoda tiče.