Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18860 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/11/2024 : 20:43:46
|
Mislim da je tu naslovnicu imao i Libellus za svoju best ediciju... A za Zagora... vrhunski Rubini.. Neznam ko je tome "kriv" ali ako je D.J..bravo i svaka čast... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/11/2024 : 21:00:42
|
quote: Originally posted by maverick
Odakle sad ova crvena naslovnica s kućom? Mister Zak je pokazao Fuskovu naslovnicu sa dvobojem na zadnjoj stranici Natana.
To je izgleda bila placeholder naslovna...
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/11/2024 : 21:01:19
|
quote: Originally posted by henry
quote: Originally posted by jaki
I uvećan kadar za naslovnicu😁👍 Ništa Galep,samo Ticci🙂
Que?
Fusco.. Pardon.. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7113 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 12/11/2024 : 22:11:43
|
quote: Originally posted by teller
A za Zagora... vrhunski Rubini.. Neznam ko je tome "kriv" ali ako je D.J..bravo i svaka čast...
Da, to je bila naslovnica Epicenter Comicsovog Zagor: Voodoo Vendetta od Rubinija (i boje Well-Beeya). Dobro im je dosla (za SBE) besplatna naslovnica, ali bit ce je kul vidjeti i na kioscima u Ludens izdanju! |
www.epicentercomics.com |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 13/11/2024 : 12:32:17
|
I uvećan kadar za naslovnicu😁👍 Ništa Galep,samo Ticci🙂
Que?
Fusco.. Pardon..
Da je barem |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Posted - 13/11/2024 : 12:33:51
|
quote: Originally posted by D.J.
A za Zagora... vrhunski Rubini.. Neznam ko je tome "kriv" ali ako je D.J..bravo i svaka čast...
Da, to je bila naslovnica Epicenter Comicsovog Zagor: Voodoo Vendetta od Rubinija (i boje Well-Beeya). Dobro im je dosla (za SBE) besplatna naslovnica, ali bit ce je kul vidjeti i na kioscima u Ludens izdanju!
Kako to ide sa ugovorima za naslovnice? Autoru ostaju prava a izdavač može samo za to izdanje da je koristi, ili kako? |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7113 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 13/11/2024 : 18:50:27
|
Da, to je bila naslovnica Epicenter Comicsovog Zagor: Voodoo Vendetta od Rubinija (i boje Well-Beeya). Dobro im je dosla (za SBE) besplatna naslovnica, ali bit ce je kul vidjeti i na kioscima u Ludens izdanju!
Kako to ide sa ugovorima za naslovnice? Autoru ostaju prava a izdavač može samo za to izdanje da je koristi, ili kako?
U ovom slucaju ja sam imao dozvolu da koristim ne oficijelnu naslovnicu za ovaj strip. Ja sam platio crtaca i koloristu. Crtac je zadrzao original naslovnice, a SBE je takoder dobio digitalni primjerak naslovnice. SBE ima pravo na lik Zagora. Ja mogu koristiti naslovnice za promocije i takve stvari, kao sto ih koristim za benere. Inace me SBE ne trazi digitalne primjerke naslovnice, ali ovu su odavno trazili, mislim zato jer je konzervativnija od ostalih (a meni mozda najslabija od ostalih.) |
www.epicentercomics.com |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Posted - 13/11/2024 : 21:12:15
|
Kako to ide sa ugovorima za naslovnice? Autoru ostaju prava a izdavač može samo za to izdanje da je koristi, ili kako?
U ovom slucaju ja sam imao dozvolu da koristim ne oficijelnu naslovnicu za ovaj strip. Ja sam platio crtaca i koloristu. Crtac je zadrzao original naslovnice, a SBE je takoder dobio digitalni primjerak naslovnice. SBE ima pravo na lik Zagora. Ja mogu koristiti naslovnice za promocije i takve stvari, kao sto ih koristim za benere. Inace me SBE ne trazi digitalne primjerke naslovnice, ali ovu su odavno trazili, mislim zato jer je konzervativnija od ostalih (a meni mozda najslabija od ostalih.)
Jako zanimljivo. Hvala na odgovoru. |
|
|
Topic |
|