hoće li izlaziti više u Hrvatskoj časopis Miki Maus, izišao je samo prvi broj?
Mozda je bila slaba prodaja pa su odustali, djeci su sigurno zanimljivijij casopisi s likovima koji su im vise poznati tj. koji su trenutno na tv-u kao spiderman, paw patrol itd.
Trebali su maknuti igracku koja nije bila nesto zanimljivo i nevezana je za Disney pa spustiti cijenu (a za poklon mogu staviti naljepnice, razglednice...).
Na zadnjoj korici novog Džepnog Paje Patka je reklama za Patkovgrad 1 i 2.
Ako je to izašao broj 12, možeš li popisati stripove sa šiframa?
Nemam sad vremena za te stvari, ali ako ne dobiješ pre, do petka ću stići.
Pa čisto sumnjam da će neko prije to popisati. Redovnu seriju da, ali ovo ne. Ja imam prethodne brojeve, ali ne znam kad ću doći do ovoga. Može do petka. Naslovna je D 28599.
Baja Patak - Klub milijardera (IP-3512-5) Miki Maus - Doba prašine (IP-3144-1) Paja Patak - Ga-ga mobil (IP-3542-4) Super Paja - Pljačkaši iz svemira (I PKA 2-1) Baja Patak - Marsovsko zlato (D 2024-005)
U čemu je fora sa ovim oznakama? U stripu počinju sa IP, dok su italijanski stripov obično samo sa I. Kad se pak ukucaju na Indaks, tamo se vode kao I. I sve su noviji stripovi iz Topolina
Pričao s ljudima iz Egmonta i Miki se sigurno nastavlja. Čekali su rezultate prodaje i jako su zadovoljni. Također, u prvom mjesecu ili najkasnije početkom drugog izlazi i četvrta Barksova knjiga - već je u prijevodu i isto su jako zadovoljni prodajom.
Baja Patak - Klub milijardera (IP-3512-5) Miki Maus - Doba prašine (IP-3144-1) Paja Patak - Ga-ga mobil (IP-3542-4) Super Paja - Pljačkaši iz svemira (I PKA 2-1) Baja Patak - Marsovsko zlato (D 2024-005)
Hvala. Nisam ovo očekivao, odstupili su od tih jubilarnih izdanja povodom 90 godina Paje Patka i objavili izbor stripova iz septembarskog njemačkog izdanja:
U čemu je fora sa ovim oznakama? U stripu počinju sa IP, dok su italijanski stripov obično samo sa I. Kad se pak ukucaju na Indaks, tamo se vode kao I. I sve su noviji stripovi iz Topolina
Čak je i taj poslednj, danski, crtao Italijan.
Na šta misliš? Na inducksu su te oznake povremeno drugačije iz tehničkih razloga, tako su prilagođene na osnovu skraćenica. Nije važno odakle su autori, zavisi za čiju produkciju je rađen strip.
Hvala. Nisam ovo očekivao, odstupili su od tih jubilarnih izdanja povodom 90 godina Paje Patka i objavili izbor stripova iz septembarskog njemačkog izdanja: