I dalje mi nije baš najjasnije da li je bilo potrebe za nastavkom, al avaj, novi trailer za Joker: Folie À Deux.
Nevjerovatno kakvo smece od filma su ovdje napravili. Valjda neki propali eksperiment, pokusaj da se napravi jedinstveno remek djelo. Znaci bukvalno smece.
Ostao sam dužan za osvrt na novog Jokera. Ko me ter'o..
Joker: Folie à Deux (2024)
Jedino pozitivno što imam da kažem o filmu je uvodna špica koja je animirana kao stari crtać, svaka čast animatorima koji su radili na ovom. I recimo da su scenografija i šminka sasvim korektno odrađeni. I to bi otprilike bilo sve. Phillips i Joaquin su se maksimalno potrudili da ujebu film najstrašnije, priča apsolutno besmislena koje je to smeće. Niko nije želeo da gleda Jokera kao mjuzikl, a što je najgore muzičke numere i pesme u filmu uopšte nisu dobre. Phoenix zasluženo dobio oskara za glumu za prvog Jokera, ali za ovaj film komotno možda da dobije zlatnu malinu koliko to loše izgleda. A ne znam u kakvim se to dugovima nalazi Brendan Gleeson kada je dozvolio da učestvuje u ovom filmu. A tek kraj! Kraj je genijalan. Pravi Dark Knight Joker ubija lažnog Jokera komedijaša, briljantno. Apsolutno me ne zanima što je ovo spoiler, govna se ne mogu spojlovati.
Nastavak koji nikada nije trebao biti snimljen, besmislen nastavak kao što je Odmazda mračnog viteza besmislen nastavak Povratka mračnog viteza. Stvarno moraš imati talenta da napraviš film koji je u rangu Rebel Moon-a. 3/10.