Marko jedno pitanje. Koje su sanse da vidimo u buducnosti stripove Dina Batalje u Orci ili eventualno Kolorci kao neki splet prica ili zasebnim albumima?
mozda je ponesto jos izaslo u revijama/magazinima?
ne znam o cemu je ovde allba pisao
[quote author=allba link=msg=126451 date=1322424025] November 28, 2011 Dino Battaglia dva i obadva vjerska albuma, izdavači kojima nije primarno objavljivanje albuma/, [/quote]
Ja bih to jako želio ali nekad nije do mene, talijani traže nerazumne uvjete. Ako se opamete... Vidjet ćemo.
Nazalost i ja potvrdujem to sto Marko kaze. Zato i ja za Americko izdanje moram imati vecu cijenu po broju stranica nego za bilo koji drugi strip.🤷♂️
Hoces da kazes da konacno za ove stripove sada trazis tek nesto manje nego sto bi trebalo da kostaju umesto mnogo manje kao do sada
KS deal $45 za tri sa kutijom je i dalje ludacki jeftino cak i za Balkan a kamoli USA. Cak i normalna cena ($65 koliko sam shvatio) je meni i dalje veoma veoma prihvatljiva.
(A u KS komentarima sam cak video da ces nekome/nekima stripove slati za negativnu cenu zbog kvake sa postarinom!)