Author |
Topic |
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 15/11/2024 : 10:50:52
|
quote: Originally posted by alexts
Pa nije izdavač toliko omašio u prognozi tiraža, valjda će imati u prodaji još nekoliko meseci?
Ne sumnjam ja u Markosa, ali
"Interes publike je, za Fibrine pojmove, neviđen." |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6623 Posts
Member since 25/05/2003 |
Posted - 15/11/2024 : 23:51:17
|
Artist Edition, i to brutalan. Mašala.
Sad kad su table poskenirane, dobro veli Dupli, digitalno su sačuvane od starenja i od ostalih svakojakih vandala.
:)
Stari je ovo zaslužio.
|
|
|
BeaGea
Advanced Member
3453 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 16/11/2024 : 17:36:58
|
quote: Originally posted by frano
Artist Edition, i to brutalan. Mašala.
Sad kad su table poskenirane, dobro veli Dupli, digitalno su sačuvane od starenja i od ostalih svakojakih vandala.
:)
Stari je ovo zaslužio.
Digitalizacija je spas za kulturu! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
Baobab
Starting Member
Croatia
18 Posts
Member since 29/01/2023 |
Posted - 17/11/2024 : 15:01:59
|
Kupljeno jučer na interliberu. Nakon prvog listanja mogu se samo pridružiti superlativima koje su ostali već spomenuli. Na kraj najave na stranici trebalo bi dodati još "Teško da postoji bolji način za potrošiti 40 eura." i "Teško da postoji bolje strip izdanje"
Jedno pitanje za Marka, ne želim biti Grinch, više sam picajzla oko svojeg OCD slaganja police. Je li se s obzirom na orijentaciju stripa razmišljalo o "sleeveu" kakav imaju Brodeck i Eternaut" da se može držati uspravno na polici? Je li bilo preskupo, komplicirano ili se htjelo ostati autentičan da stoji baš ovako. Ili nešto treće?
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29350 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
matori paraliticar
Senior Member
2092 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 17/11/2024 : 15:56:22
|
Dobro pitanje Baobab bas me inace zanima kako li stave knjige u te "sleeve" rucno ili automatski? :) (nije bas skroz lako ubaciti knjigu u to pa rekoh mozda to ne rade masine?) u svakom slucaju i kod eternauta i brodeka.. odlican rezultat.. evo bas izvadih brodeka i prisetih se citanja i kako je lepo resenje to :) |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1937 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 17/11/2024 : 19:35:35
|
quote: Originally posted by Baobab
Kupljeno jučer na interliberu. Nakon prvog listanja mogu se samo pridružiti superlativima koje su ostali već spomenuli. Na kraj najave na stranici trebalo bi dodati još "Teško da postoji bolji način za potrošiti 40 eura." i "Teško da postoji bolje strip izdanje"
Jedno pitanje za Marka, ne želim biti Grinch, više sam picajzla oko svojeg OCD slaganja police. Je li se s obzirom na orijentaciju stripa razmišljalo o "sleeveu" kakav imaju Brodeck i Eternaut" da se može držati uspravno na polici? Je li bilo preskupo, komplicirano ili se htjelo ostati autentičan da stoji baš ovako. Ili nešto treće?
I ja sam se nadao da ce biti kutija ili "sleeve" i bas sam pitao Marka na fb-u pre nesto sto je objavljeno ali mi je rekao da ne planira. Steta ali razumem razlog. Mozda je moglo neko ograniceno skuplje izdanje sa sleeveom za nas picajzle. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
borg
Senior Member
Serbia
2110 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 17/11/2024 : 20:35:00
|
Ma ne zezajte. Kolko ona košuljica može da košta? 2e po komadu...
Jel ima neka slika kako to izdanje izgleda uživo? Do Čačka će doći. Al uz dozu strpljenja.
|
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 17/11/2024 20:36:26 |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2092 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 17/11/2024 : 21:05:46
|
uh 'bre' negde sam video sliku ali se ne mogu setiti gde :)
hm ima video na markosovom fejsu kad vadi knjigu iz paketa
|
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Topic |
|