Marko jedno pitanje. Koje su sanse da vidimo u buducnosti stripove Dina Batalje u Orci ili eventualno Kolorci kao neki splet prica ili zasebnim albumima?
mozda je ponesto jos izaslo u revijama/magazinima?
ne znam o cemu je ovde allba pisao
[quote author=allba link=msg=126451 date=1322424025] November 28, 2011 Dino Battaglia dva i obadva vjerska albuma, izdavači kojima nije primarno objavljivanje albuma/, [/quote]
Ja bih to jako želio ali nekad nije do mene, talijani traže nerazumne uvjete. Ako se opamete... Vidjet ćemo.
Nazalost i ja potvrdujem to sto Marko kaze. Zato i ja za Americko izdanje moram imati vecu cijenu po broju stranica nego za bilo koji drugi strip.🤷♂️
Hoces da kazes da konacno za ove stripove sada trazis tek nesto manje nego sto bi trebalo da kostaju umesto mnogo manje kao do sada
KS deal $45 za tri sa kutijom je i dalje ludacki jeftino cak i za Balkan a kamoli USA. Cak i normalna cena ($65 koliko sam shvatio) je meni i dalje veoma veoma prihvatljiva.
(A u KS komentarima sam cak video da ces nekome/nekima stripove slati za negativnu cenu zbog kvake sa postarinom!)
Wintermute, da ne trollamo previse Marku topic. Da, $45 kao na Kickstarteru je meni dobra cijena, ali list cijena od $65 nije po mome ukusu i takva je samo radi skupih prava. (A da, ono za postarinu je moja greska posto nisam provjerio pojedinacno za svaku zemlju. Ako sam nesto naucio, "you win some, you lose some.")