forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Član Sale from Hell
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 7

Caglio
New Member

188 Posts

Member since 03/03/2021

Posted - 28/10/2024 : 21:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Caglio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Prije nekoliko dana dobijem poruku u inbox, šalje je Sale From Hell.
Kaže, žao mu je što je zadnja aukcija koja je bila između nas dvojice završila loše i žao mu je što je dobio negativan komentar, te postoji li ikakva šansa da mu izbrišem taj negativni komentar. Možemo se dogovoriti kako god meni odgovara, samo da mu izbrišem taj komentar.

Radi se o aukciji o kojoj sam pisao na 4. stranici ovog topica, znači ima evo još malo pa pune dvije godine. Čim sam pročitao poruku, znao sam da je vjerojatno dobio četvrti negativni komentar i da mu je zaključan profil. Odem provjeriti, stvarno je tako. Uglavnom, nisam uopće odgovorio na tu poruku jer smatram da je ovog tipa već odavno trebalo izbaciti s aukcija.

Danas pogledam opet, otključan mu je profil i ima 3 negativna. Znači garant je istu poruku poslao i ostaloj trojici koja su mu dala negativne komentare i netko od njih je izbrisao svoj komentar. Očito su se dogovorili. I sad on opet operira tu na ovaj idiotski način, zajebaje ljude i zavlači, itd... Do kad? Je li po vama ovo što se dogodilo uopće u redu? Kao, žao mu je, dvije godine nakon aukcije mu je žao. U stvarnosti mu puca kurac, sad će navlačit ponovo još ko zna koliko ljudi dok mu netko opet ne zalijepi četvrti negativni, pa će opet slati poruke da mu je žao. Ovo je suludo. Maknite ga s aukcija.

Prvih par puta kad smo trgovali je bila slicna situacija, uzasno dugo je sve trajalo, ali se na kraju rijesilo. Nakon tog puta, stvarno nisam vise imao problema, dapace, zadnji put je toliko brzo bilo rijeseno, da sam se zapitao sto se dogadja :D

No razumijem nezadovoljstvo ljudi, realno danas svi imaju internet, i valjda bi trebali bit u mogucnosti odgovoriti na poruku...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17815 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/10/2024 : 08:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
sto ga ne blokirate da vam ne moze aplicirati na aukcijama

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3461 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/10/2024 : 09:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caglio

quote:

Kaže, žao mu je što je zadnja aukcija koja je bila između nas dvojice završila loše i žao mu je što je dobio negativan komentar, te postoji li ikakva šansa da mu izbrišem taj negativni komentar. Možemo se dogovoriti kako god meni odgovara, samo da mu izbrišem taj komentar.

Radi se o aukciji o kojoj sam pisao na 4. stranici ovog topica, znači ima evo još malo pa pune dvije godine. Čim sam pročitao poruku, znao sam da je vjerojatno dobio četvrti negativni komentar i da mu je zaključan profil. Odem provjeriti, stvarno je tako. Uglavnom, nisam uopće odgovorio na tu poruku jer smatram da je ovog tipa već odavno trebalo izbaciti s aukcija.

Danas pogledam opet, otključan mu je profil i ima 3 negativna. Znači garant je istu poruku poslao i ostaloj trojici koja su mu dala negativne komentare i netko od njih je izbrisao svoj komentar. Očito su se dogovorili. I sad on opet operira tu na ovaj idiotski način, zajebaje ljude i zavlači, itd... Do kad? Je li po vama ovo što se dogodilo uopće u redu? Kao, žao mu je, dvije godine nakon aukcije mu je žao. U stvarnosti mu puca kurac, sad će navlačit ponovo još ko zna koliko ljudi dok mu netko opet ne zalijepi četvrti negativni, pa će opet slati poruke da mu je žao. Ovo je suludo. Maknite ga s aukcija.

Prvih par puta kad smo trgovali je bila slicna situacija, uzasno dugo je sve trajalo, ali se na kraju rijesilo. Nakon tog puta, stvarno nisam vise imao problema, dapace, zadnji put je toliko brzo bilo rijeseno, da sam se zapitao sto se dogadja :D

No razumijem nezadovoljstvo ljudi, realno danas svi imaju internet, i valjda bi trebali bit u mogucnosti odgovoriti na poruku...

Vrlo je zanimljiva ta trgovina...osobno nikad nisam imal dara za nju. Natezanje oko cijene i sl. mi ne leži. Sad kad prodajem ne mogu ih se ni gotovo badava riješit. Evo, Zagor najpopularniji strip u Hrvatskoj a ja ne mogu za 15 klasika (i par brojeva redovne serije) dobiti jedan broj Jeremiaha ili nekog sličnog albuma

A ovaj Sale vec godinama zavlači ljude i nikad popularniji

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 29/10/2024 09:17:04
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17815 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/10/2024 : 09:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
neki ljudi imaju ono nešto...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17815 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/10/2024 : 09:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Sale, paket sa 7-8 kg stripova stoji već 7-8 mjeseci u Bjelovaru kod punice mog prijatelja.
Prijatelj kada navrati u Bjelovar zna nazvati broj mobitela koji si mi dao i koji sam mu napisao na paket, ali se nitko ne javlja.
Rekao mi je da si se čuo s njegovom punicom još pred više od pola godine, ali još se nije dogodila ta primopredaja.
Ne znam jel si zanemario poruke koje sam ti slao ili si jednostavno zaboravio, al’ paket je još uvijek u Bjelovaru.
Meni si te stripove već odavno platio, tako da za mene nema nikakve štete;)

sta reci
poruka otprije 4 godine

lik se ne javlja na telefon

tako je onaj imao 24 propustena poziva dok je bio izgubljen u šumi zvala ga gorska sluzba spasavanja a on se nije javljao na nepoznati broj

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Caglio
New Member

188 Posts

Member since 03/03/2021

Posted - 29/10/2024 : 10:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Caglio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by Caglio

quote:

Vrlo je zanimljiva ta trgovina...osobno nikad nisam imal dara za nju. Natezanje oko cijene i sl. mi ne leži. Sad kad prodajem ne mogu ih se ni gotovo badava riješit. Evo, Zagor najpopularniji strip u Hrvatskoj a ja ne mogu za 15 klasika (i par brojeva redovne serije) dobiti jedan broj Jeremiaha ili nekog sličnog albuma

A ovaj Sale vec godinama zavlači ljude i nikad popularniji

Nažalost to sa cjenkanjem razumijem, nije to za svakoga, jednostavno treba bit realan i ako ljudi pretjeruju sa svojim cijenama ( a često je slučaj, samo ih odjebati ), nažalost kod prodaje stripova , ova kiosk izdanja nisu za ništa, to više manje smatram kao bačeni novac koji se nikad neće vratiti ( čast izuzecima tipa određeni brojevi Alan Ford klasika, ili glanc Zagor epizode iz 1995. ) , Libellusi, Fibra, to je druga priča...

A što se saleta i popularnosti mu se tiče, realno imao je čovjek stvarno masu vrhunskih stripova, i to je samo bonellija, imao je čovjek američke ultimate marvel singlice, godinama ih tražim ovdje na forumu, javile su mi se dvije osobe za to... Tako da jebiga, za takvu stvar mi nije bio problem čekati saleta dva i pol tjedna da odgovori na poruku
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30967 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/10/2024 : 21:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Meni je platio za stripove i to lijepu cifru, ali se na javlja već tko zna koliko godina oko isporuke, stripove sam zapakirao i odnio u šupu gdje mi ne smetaju i tamo stoje već godinama, bar 4, 5 godina, ako ovo čitaš Sale javi se, stripovi čekaju. Koji je smisao?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

Edited by - tex2 on 29/10/2024 21:23:20
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/10/2024 : 11:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Meni je platio za stripove i to lijepu cifru, ali se na javlja već tko zna koliko godina oko isporuke, stripove sam zapakirao i odnio u šupu gdje mi ne smetaju i tamo stoje već godinama, bar 4, 5 godina, ako ovo čitaš Sale javi se, stripovi čekaju. Koji je smisao?

ovaj tip je jednostavno legenda!!!! Ovako razstresenog čovjeka nema nigdje na svijetu, ovo ko da je neka loša kopija umjetne inteligence. Ono kupuje neke stripove, plača ih ali in godinama ne preuzme, čak ne zna šta je kupio, kod koga je kupio, gdje je kupio, kada je kupio,...isto tako vjerovatno ne zna kome je prodao, kada je prodao, gdje je prodao, da li je prodao, da li su mu platili, da li je poslao,....ovo je jebivjeterstvo par exelance i pošto to radi več godinama eto čovjek zasluženo ušao među legende!!!! Ako bi to napravio, jednom, dva put, tri puta,...onda bi se radilo o varalici ali on to radi non stop, znači da je smotan, glup, nezreo, budala, jebivjetar, debil,... ili jednostavno LEGENDA, čovjek koji na svoj smotan način čak polako postaje simpatičan (ako pratiš sa strane, naravno za sve upletene je nočna mora) , zato NE DAJ SE SALE!!!!!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/10/2024 : 13:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by tex2

+1

ovaj tip je jednostavno legenda!!!! Ovako razstresenog čovjeka nema nigdje na svijetu, ovo ko da je neka loša kopija umjetne inteligence. Ono kupuje neke stripove, plača ih ali in godinama ne preuzme, čak ne zna šta je kupio, kod koga je kupio, gdje je kupio, kada je kupio,...isto tako vjerovatno ne zna kome je prodao, kada je prodao, gdje je prodao, da li je prodao, da li su mu platili, da li je poslao,....ovo je jebivjeterstvo par exelance i pošto to radi več godinama eto čovjek zasluženo ušao među legende!!!! Ako bi to napravio, jednom, dva put, tri puta,...onda bi se radilo o varalici ali on to radi non stop, znači da je smotan, glup, nezreo, budala, jebivjetar, debil,... ili jednostavno LEGENDA, čovjek koji na svoj smotan način čak polako postaje simpatičan (ako pratiš sa strane, naravno za sve upletene je nočna mora) , zato NE DAJ SE SALE!!!!!!!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17815 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2024 : 13:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
to je kombinacija bolesti i ovisnosti zacarani krug

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

440 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 19/11/2024 : 12:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Ne znam na kakvog ste vi Salleta Naletili, ali ovaj moj je super korektan i efikasan. Nije brz kao Fibra, ali to nitko ne može ni biti.
Go to Top of Page
Page: of 7  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000