forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 196

adriano
Advanced Member

Croatia
4527 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/11/2024 : 11:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi manje mrtvih bez njihovog oruzja. Oni trose na oruzje vise nego Sve zemlje svijeta zajedno
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19691 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2024 : 11:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Krvavi Joe se pobrinuo da zapali svijet na odlasku. Nakon Sto je Kao jedini Demokrat podrzao izmisljene razloge za agresiju na Irak sad odlazi u stilu.

Kombinacija glupog zaključka i pogrešne informacije.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3495 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/11/2024 : 11:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...čest slučaj u našim krajevima!

Rambo Amadeus

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38043 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/11/2024 : 11:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

quote:
Originally posted by tinton

Macone, zar stvarno misliš da ako pustiš Rusiju da uzme Ukrajinu da će to biti kraj njihovih apetita?
Baš zato što ne želim širenje rata, cilj mi je da se isti zaustavi na izvoru. Imali smo godine popuštanja Rusiji (sjeti se samo Obamine crvene linije u Siriji) i doveli su nas upravo do ovoga.

Ne želim, da se Europa i NATO direktno upliču. Kao, da ne dajemo dovoljno Ukrajini.

Rusija je desetlječa popuštala zapadu. U osnovi je bio dogovor, da se NATO ne širi prema istoku poslije udruženja Njemačke. Rusija je progutala u potpuni tišini širenje NATA na istok i na njenim granicama (baltičke države) i dvaput je zaprosila za članstvo u NATO-u. Mislim, da i na početku Putinove vladavine.

Izvor je globalistička ludost u kojoj se SAD upliču u sve i svakog. Nije avtokracija Rusije koja dugo nije izlazila iz interesne cone.

A da nije mozda ludost kremeljske mafije koja je od '91 zapocela koliko vec ratova i okupirala koliko zemalja, i koja to nacija i jezik ne postoji ako se pita kremeljske demagoge?
Koju stranu zemlju je NATO vec aneksirao kao sto to radi mafijska Rusija? Da je Ukrajina obdrzala nuklearno naoruzanje, danas ne bi imali tisuce i tisuce mrtvih u agresiji na Ukrajini, isto tako da je Ukrajina u Natu. Znaci, da se odrzi mir treba sve zemlje uz rusku granicu da su u Natu ili da se mole Bogu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17102 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2024 : 11:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Jučer su Ukrajinci roknuli nešto u Rusiji.

Danas su rusi uzvratili napadom na Dnipro. Navodno ICBM bombama.

Ostaje za vidjeti što će se uskoro dogoditi.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3495 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/11/2024 : 12:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Postoji jednostavan razloga zakaj ljudi podržavaju Putina, a to je zato jer su kukavice. Kao i svaka kukavica spremni su trpiti sve samo da ne dobiju po glavi pa se simpatiziraju s nasilnikom/agresorom. Spremni su mu dijeliti tuđe sve dok (naivno) misle da njihovo neće dirati. Čak u nekom trenutku agresiju smatraju nužnom jer je nasilnik (kao) prisiljen na nju. To je ovo kaj macon piše ali ne želi odgovoriti na direktno pitanje. On misli da će se Putin zadovoljiti Ukrajinom, iako svi znamo da neće. Ustvari se dela o nekoj vrsti stockholmskog sindroma.
Zajebano je to kad nemaš muda a voliš galamiti :)

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 21/11/2024 12:56:43
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1407 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 21/11/2024 : 12:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Macone, zar stvarno misliš da ako pustiš Rusiju da uzme Ukrajinu da će to biti kraj njihovih apetita?
Baš zato što ne želim širenje rata, cilj mi je da se isti zaustavi na izvoru. Imali smo godine popuštanja Rusiji (sjeti se samo Obamine crvene linije u Siriji) i doveli su nas upravo do ovoga.

Ne želim, da se Europa i NATO direktno upliču. Kao, da ne dajemo dovoljno Ukrajini.

Rusija je desetlječa popuštala zapadu. U osnovi je bio dogovor, da se NATO ne širi prema istoku poslije udruženja Njemačke. Rusija je progutala u potpuni tišini širenje NATA na istok i na njenim granicama (baltičke države) i dvaput je zaprosila za članstvo u NATO-u. Mislim, da i na početku Putinove vladavine.

Izvor je globalistička ludost u kojoj se SAD upliču u sve i svakog. Nije avtokracija Rusije koja dugo nije izlazila iz interesne cone.

I uopće nisi odgovorio na moje pitanje. Ako pustimo Rusiju da sravni Ukrajinu sa zemljom - koje su posljedice toga? Putin će tu stati i biti zahvalan?

Tehnološki nivo je takav, da Rusija osvaja sela i male gradove, nema nikakve mogučnosti ni za grad poput Harkova. Zaboravi "sravni sa zemljom" variante. To je sve zbog neviđenog tehnološkog nivoja. Pa oni se bore sa tri oklopna vozila koja se idu Rally Ukrajina i nadaju se, da jih ne ubije dron ili ne padnu u jarak. U ovim uslovima John Rambo bio bi car jer bi uvijek pobio onih deset jadnika za pet minuta i otišao jesti ručak.

Jedini "sravni sa zemljom" su nukice i o tome se namjerno ne govori dok se priča "ne možemo dopustiti okupatoru, da okupira Ukrajina i ide dalje i dalje".

Pišem šta mi je značajno, ako doslovce ne odgovorim na nešto, onda znači, da se mi ne čini značajno. Ne zato jer bi namjerno ignorirao, zato jer sam napisao bitnije i time odgovorio.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 21/11/2024 12:32:27
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1407 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 21/11/2024 : 12:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

O.K. slažem se da Kina baš i nema nekakav preveliki vojni kapacitet ali Tajvan bi riješili kad ne bi bilo Amerike.

Kina ima vojni kapacitet ali nema mogučnosti projekcije moči- ne mogu uraditi svog D-Daya u kojem bi morali u jednom zahvatu iskrcati više deset tisuča vojnika sa tehnikom. Tajvan je isto teško naoružan ali spašava ga more.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4527 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/11/2024 : 12:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Biden je zlo. Poznat kao utjelovljenje Establishmenta od ranih 70tih. Oduvijek zastupnik kapitala i trgovaca oruzjem . Do svog mandata najpoznatiji Po tome da je podrzao busa u invaziji
quote:

quote:

Krvavi Joe se pobrinuo da zapali svijet na odlasku. Nakon Sto je Kao jedini Demokrat podrzao izmisljene razloge za agresiju na Irak sad odlazi u stilu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47152 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/11/2024 : 12:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Samo sto Europi Rusija zapravo i ne treba, u trgovinskom smislu, sto se sada i dokazalo. Nikome nije bilo hladni zimi zbog Rusije u protekle 3 godine u Europi, jedino Ukrajincima jerbo im Rusija unistava "grijanje i elektriku". Isto tako je gospodarstvo prezivjelo.

Zapad bi zgazio ovu prciju od Rusije dok kazes keks ako izuzmemo one "rakete" sto se sada i pokazalo kada su i sami Ukrajinci samo sa malim djelom zapadnog oruzja (povecini vec starim, znaci sta bi tek bilo sa modermim) skoro do kraja zgazili orke. Broj unistene tehnike i mrtvih na ruskoj strani dovoljno govori o tome.

Rusi pre svega zajebavaju sami sebe. Patuljak se zajebo sa napadom na Ukrajinu i udario glavom u zid. Naravno da se ne moze tek tako povuci, kako onda opravdati tu slavnu specijalnu vojnu operaciju kojom su trebali za 3 dana sjediti na caju u Kijevu, a danas ne drze ni ruske granice vise.

Pitaj Napoleona i Hitlera kako su zgazili Rusiju da daju kakav savjet.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1407 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 21/11/2024 : 12:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A da nije mozda ludost kremeljske mafije koja je od '91 zapocela koliko vec ratova i okupirala koliko zemalja, i koja to nacija i jezik ne postoji ako se pita kremeljske demagoge?
Koju stranu zemlju je NATO vec aneksirao kao sto to radi mafijska Rusija? Da je Ukrajina obdrzala nuklearno naoruzanje, danas ne bi imali tisuce i tisuce mrtvih u agresiji na Ukrajini, isto tako da je Ukrajina u Natu. Znaci, da se odrzi mir treba sve zemlje uz rusku granicu da su u Natu ili da se mole Bogu.

Kremelj je počeo puno manje ratova od SAD. Kremelj koli burac za njihove manjine i dolaze jim samo kao izgovor, to su več više puta dokazali ako su se mogli nešto dogovoriti sa drugim režimima.

Ukrajina nije mala i Ukrajinaca nema malo ali su patuljci prema Rusiji u svemu- a prvo istorijsko i kulturno. To Rusima baš ne pomaže u ratu ali može biti hrana propagande i ega.

Nuklearno naoružanje nije bilo ukrajinsko nego od Sovjetskog saveza koji je imao centar u Kemlju. Ukrajina nije imala sposobnosti za održavanje. Dogovor je isto bio, da Ukrajina ostane neutralna a ne, da želi ući u NATO. Kad se SAD ne drže podpisanih dogovora, onda je to izgleda demokracija i "volja naroda".

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1407 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 21/11/2024 : 12:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Pitaj Napoleona i Hitlera kako su zgazili Rusiju da daju kakav savjet.

Tehnološki nivo je drukčiji ali izgleda, da su Rusi ono strano, tuđinsko kojeg se plašimo i mrzimo i zato zapad ide ratovati sa njima minimalno svakih 50-100 godina.

Začudila me je sva propagandna mržnja zapada protiv Rusa i Rusije.

Gledao sam intervju sa Lavrovom, koji je spomenuo, da su jih napali Bonaparte i Schicklgruber. Zaželio sam si nacrtati strip sa nacijima u kojem će biti sve kako treba osim pozdravljati će sa Heil Schicklgruber.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 21/11/2024 12:31:22
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19691 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2024 : 12:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Biden je zlo. Poznat kao utjelovljenje Establishmenta od ranih 70tih. Oduvijek zastupnik kapitala i trgovaca oruzjem . Do svog mandata najpoznatiji Po tome da je podrzao busa u invaziji
quote:

quote:

Tebi je najpoznatiji po tome jer ti je to jedino bitno. Drugima je poznat po milijardi drugih stvari.
S tim da bih se kladio da je ovo 'od ranih sedamdesetih' blef i da nemaš pojma što je Biden radio sedamdesetih. Imaš sada izvrsnu priliku za poklopiti me. Izvoli.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19691 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2024 : 13:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kremelj je počeo puno manje ratova od SAD.

SAD je započeo jedan jedini rat u ovom stoljeću i to je Irak. Eventualno možeš tome dodati Afganistan koji je bio odgovor na napad. Sve drugo su bila uključenja u postojeće sukobe.

quote:

Nuklearno naoružanje nije bilo ukrajinsko nego od Sovjetskog saveza koji je imao centar u Kemlju. Ukrajina nije imala sposobnosti za održavanje. Dogovor je isto bio, da Ukrajina ostane neutralna a ne, da želi ući u NATO. Kad se SAD ne drže podpisanih dogovora, onda je to izgleda demokracija i "volja naroda".

Ovaj argument je glup na toliko razina. Prvo, potpisani dogovor o kojem pričaš ne postoji. Jedini potpisani ugovor koji postoji je onaj po kojem se Rusija obvezuje poštivati ukrajinske granice ako im ovi predaju njihove nuklearke. Taj dogovor je prekršen od strane Rusije već 2014.

Ali čak i da taj ugovor stvarni postoji, jel' Ukrajina ušla u NATO? Jel' uopće pristupila pregovorima? Nije. O čemu onda pričamo?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19691 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2024 : 13:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

I uopće nisi odgovorio na moje pitanje. Ako pustimo Rusiju da sravni Ukrajinu sa zemljom - koje su posljedice toga? Putin će tu stati i biti zahvalan?

Tehnološki nivo je takav, da Rusija osvaja sela i male gradove, nema nikakve mogučnosti ni za grad poput Harkova. Zaboravi "sravni sa zemljom" variante.

A jel' bi imala mogućnosti da im Ameri, Britanci i mi ostali nismo poslali hrpu vojne pomoći Ukrajini?
Ili je to po tebi u cijelom sukobu bilo zanemarivo?

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4527 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/11/2024 : 13:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ma ne. Nije Mi do poklapanja. Samo ne volim bidena, jer se vodi Kao neki liberal, a ustvari nije. Znam da je od davnina Radio u vosingtonu Kao kongresnik ili Senator sta vec
quote:

quote:

quote:

quote:

Tebi je najpoznatiji po tome jer ti je to jedino bitno. Drugima je poznat po milijardi drugih stvari.
S tim da bih se kladio da je ovo 'od ranih sedamdesetih' blef i da nemaš pojma što je Biden radio sedamdesetih. Imaš sada izvrsnu priliku za poklopiti me. Izvoli.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2132 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 21/11/2024 : 13:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Ne vole ga bas u Srbiji cini mi se
"Џо Бајден о томе како је предлагао бомбардовање Београда и рушење мостова"

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38043 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/11/2024 : 13:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kremelj je počeo puno manje ratova od SAD. Kremelj koli burac za njihove manjine i dolaze jim samo kao izgovor, to su več više puta dokazali ako su se mogli nešto dogovoriti sa drugim režimima.

Ukrajina nije mala i Ukrajinaca nema malo ali su patuljci prema Rusiji u svemu- a prvo istorijsko i kulturno. To Rusima baš ne pomaže u ratu ali može biti hrana propagande i ega.

Hm, to bas i nije istina, jelda? Poceo ratove. A Kremlju ne puca kurac samo za manjine nego i same Ruse, tako ove izvan Rusije kao ove unutar. Caru treba samo mleveno meso, bas njega boli kurac za hranu, ceste, grijanje, vodu, vazno da drzavna mafija ima sve sto treba kao i nekoliko potrcka, a za raju koga boli. Na Zapadu se barem nesto i izgradi za raju (pustimo Ameriko i njihov kapitalisticki sustav). Zasto toliko Rusa ni danas nema klozet, zasto je tisuce i tisuce ljudi bilo bez grijanja zimi, a sigurno ne zbog ukrajinskih udara.

Da, zeli uci u Nato, a zasto to zeli? Zasto to zeli svatko normalan koji granici sa ludim Rusima. Evo, patuljak uspio da poveca Nato granicu i prosiri Nato na 2 nove zemlje, pri cemu jedna snaznija od druge.

Napoleon i Hitler u vezi Rusije nisu nikakav primjer ovog sukoba, jer Hitler danas je Putler. On bi da siri granice i osvaja tuđe zemlje, a vidi to, ne ide mu... Mislim, ide mu koliko je islo i samom Hitleru u Rusiji, ali na kraju mu nece uspjeti. To jest, uspjelo bi mu, ako mu se svi priklone i upogne, sto ce Narancko sad napraviti, i sto bi napravili Orban i Vucic. Jako drustvo.

Mrznja ili bolje "mrznja" prema Rusiji je samo odgovor svakog normalnog ljudskoj bica na Zlo iz Rusije, jer to je doslovno Zlo, koga boli kurac za svako ljudsko bice, i domace. Samo gazi i otimaj. A posto su i 110% koruptivni sami sebe jebu u glavu, pa tako kradu i unutar same vojske i tako ju spotkopavaju. Mafija i rusko rukovodatvo jednacaj.

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1486 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 21/11/2024 : 14:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Ajde smanji doživljaj, bolno je čitati ove tvoje nebuloze

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2132 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 21/11/2024 : 14:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
brate tvoje nebuloze su ipak klasa za sebe.. nemo se ljutis ;)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38043 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/11/2024 : 14:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pa niko te ne tera na citanje. A znamo da neke svrbi to sto su Rusi preostatku sveta zlocinci i da ih ljudi vide takve kakve jesu vec barem stoljece. Sta tacno su Rusi dobrog doneli ostalim zemljama, sta dobro je doneo "ruski mir" osim unistenja, silovanja, krađe, tlacenja, otimanja i ubijanja. To je ruski mir.

A neki i dalje lizu Putlerov cmar.

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1486 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 21/11/2024 : 14:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

brate tvoje nebuloze su ipak klasa za sebe.. nemo se ljutis ;)

Koje nebuloze, Brojadine?
Kad to dolazi od tebe, ima neku težinu.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!

Edited by - henry on 21/11/2024 14:22:48
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1407 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 21/11/2024 : 14:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hm, to bas i nije istina, jelda? Poceo ratove. A Kremlju ne puca kurac samo za manjine nego i same Ruse, tako ove izvan Rusije kao ove unutar. Caru treba samo mleveno meso, bas njega boli kurac za hranu, ceste, grijanje, vodu, vazno da drzavna mafija ima sve sto treba kao i nekoliko potrcka, a za raju koga boli. Na Zapadu se barem nesto i izgradi za raju (pustimo Ameriko i njihov kapitalisticki sustav). Zasto toliko Rusa ni danas nema klozet, zasto je tisuce i tisuce ljudi bilo bez grijanja zimi, a sigurno ne zbog ukrajinskih udara.

Da, zeli uci u Nato, a zasto to zeli? Zasto to zeli svatko normalan koji granici sa ludim Rusima. Evo, patuljak uspio da poveca Nato granicu i prosiri Nato na 2 nove zemlje, pri cemu jedna snaznija od druge.

Napoleon i Hitler u vezi Rusije nisu nikakav primjer ovog sukoba, jer Hitler danas je Putler. On bi da siri granice i osvaja tuđe zemlje, a vidi to, ne ide mu... Mislim, ide mu koliko je islo i samom Hitleru u Rusiji, ali na kraju mu nece uspjeti. To jest, uspjelo bi mu, ako mu se svi priklone i upogne, sto ce Narancko sad napraviti, i sto bi napravili Orban i Vucic. Jako drustvo.

Mrznja ili bolje "mrznja" prema Rusiji je samo odgovor svakog normalnog ljudskoj bica na Zlo iz Rusije, jer to je doslovno Zlo, koga boli kurac za svako ljudsko bice, i domace. Samo gazi i otimaj. A posto su i 110% koruptivni sami sebe jebu u glavu, pa tako kradu i unutar same vojske i tako ju spotkopavaju. Mafija i rusko rukovodatvo jednacaj.

Rusima je od dolazka Putina standard dosta porastao, za nekih četiri ili pet puta. 80% jih živi u gradovima, tamo imaju instalacije i infrastrukturu, druga priča su jadna ruska sela bez tekuče vode.

Ukrajincima je na čelo zapad namjestio bezveznog glumca, siguran sam, da obični Ukrajinci nisu nikada željeli u NATO i još manje u ovaj sukob sa Rusijom. Rusija jim je osam godina govorila šta će biti ako nastave bombardirati Donbas dok je Ukrajini bilo ponuđeno ostajanje Donbasa u Ukrajini. Mislim, da je i Rusija podpisovala ali Ukrajina je sve prekršila. Zapadni junaci su se čak i hvalili, da nisu nikada namjeravali poštovati podpisane dogovore sa Rusijom.

Zlo je globalistička agenda mjenjanja ljudskog roda o čemu otvoreno pričaju na WEF-u. Pričaju i o ubijanju milijardi ljudi u imenu "borbe za čistu prirodu". Unutra je woke, "podnebne promjene", "čista energija", napad na bijeli zapadni srednji sloj u ekonomskom i kulturnom vidu. Ukrajinsko-ruski rat je dio te agende. U ime krize nam žele uzeti standard i prava. Krivi će biti i več su Rusi i što zagađujemo sa disanjem (C02 velebudalaština).

Rusi su samo obični militaristični luđaci, na čelu imaju faraona koji se ide faraonske igre moći kao svi faraoni od ispred 5000 godina dalje. U tom vidu nisu ništa čudniji nego svi slični ispred njih, u stvari su dosadno predvidljivi.

U vidu predvidljivosti shvatite i, da predvidljivo neče stalno uzmači i prazno govoriti ali će nekome j... mater jer su baš Rusi u tom vidu povijesni šampioni.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 21/11/2024 14:26:47
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3495 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/11/2024 : 14:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Ne vole ga bas u Srbiji cini mi se
"Џо Бајден о томе како је предлагао бомбардовање Београда и рушење мостова"

Isina, Biden je jedan od najzaslužnijih za kraj ratova u bivšoj Jugoslaviji. Može biti da ga neki zbog toga ne vole :)

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17102 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2024 : 14:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Začudila me je sva propagandna mržnja zapada protiv Rusa i Rusije.

Jel misliš na nas ili općenito? Većina ovdje ovaj sukob promatra kroz prizmu da je rusija agresor i stvarno jest. Jedan forumaš na topicu atentat na Trumpa napisao u par riječi sve bitno što se tiče sukoba rusije i Ukrajine. To je ono što znamo i što se tiče osnovne informacije.

Vidim izbjegavaš pitanje ruskog članstva u Nato koje se trebalo dogoditi 90tih ali iz nekog razloga nije. Vidim ljudi spominju nekakvo širenje Natoa prema istoku, apsurdno da bi se rusije trebala buniti jer je sama željela biti članica tog saveza.Naravno da će rusi forsirati tu propagandnu priču jer ljudi brzo zaboravljaju ili nemaju pojma da se to trebalo dogoditi.

Spominjanje nekakve invazije iz prošlosti na rusiju također nemaju uveze sa ovom pričom. Ovo je sukob dva susjeda, ajmo reć slavenska iako dio RUsa uopće nisu Slaveni ( drugačiji su od ostatka Rusa i po izgledu i po mentalitetu, to je neka druga tema ), pa ni to baš nije točno, djelomično jest ali djelomično nije. Obje sukobljene strane imaju svoje partnere. Ukrajinci Zapad i Ameriku, rusi kinu, iran, sj koreju. Pa se može reći kako je ovaj sukob globalniji.
Go to Top of Page
Page: of 196  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.33 seconds. Snitz Forums 2000