forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: KONAN VARVARIN #1 - KLETVA CRNOG KAMENA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 2

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1945 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 15/11/2024 : 20:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pjerooo

quote:
Originally posted by alexts

Kad će (najava bar za) Hronike?

Hronike #7 idu naredne godine. Blagovremeno će biti objavljen precizniji datum. Trenutno smo usredsređeni na Dark Hors Konana, kako bismo što pre završili naredne tri knjige i zaokružili prvi serijal.

„Dvorana mrtvih”, naredna Dark Hors stiže do kraja godine.

Hoce li nesto osim (dosadnog) Konana i (decjih) mangi?

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Heisenberg
Average Member

Serbia
623 Posts

Member since 06/11/2022

Posted - 16/11/2024 : 00:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Heisenberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

quote:

Hronike #7 idu naredne godine. Blagovremeno će biti objavljen precizniji datum. Trenutno smo usredsređeni na Dark Hors Konana, kako bismo što pre završili naredne tri knjige i zaokružili prvi serijal.

Hoće, jedna manga za stariju publiku, legendarni Monster u Kanzenban izdanju od 9 brojeva.

I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2135 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 16/11/2024 : 00:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Koliko staru?

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Heisenberg
Average Member

Serbia
623 Posts

Member since 06/11/2022

Posted - 16/11/2024 : 00:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Heisenberg a Private Message  Reply with Quote
Seinen je, tako da nije za decu.

I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21097 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2024 : 14:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
jeeeeeee,Monster!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2741 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 16/11/2024 : 16:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Ako je istina da Darkwood kreće s Urasawinim Monsterom i to ni manje ni više nego u Kanzenban izdanju od 9 brojeva kako piše Heisenberg, a nema razloga da mu ne vjerujemo, onda je stvarno riječ o potezu koji zavrjeđuje galamu na sva zvona i naklon do poda. Izdavački potez tektonskih razmjera. Zašto izdavač šuti umjesto da se dere s vrha brda: USPJELI SMO!

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Heisenberg
Average Member

Serbia
623 Posts

Member since 06/11/2022

Posted - 16/11/2024 : 18:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Heisenberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Ako je istina da Darkwood kreće s Urasawinim Monsterom i to ni manje ni više nego u Kanzenban izdanju od 9 brojeva kako piše Heisenberg, a nema razloga da mu ne vjerujemo, onda je stvarno riječ o potezu koji zavrjeđuje galamu na sva zvona i naklon do poda. Izdavački potez tektonskih razmjera. Zašto izdavač šuti umjesto da se dere s vrha brda: USPJELI SMO!

Istina je, bilo je u klipu kod Milanciusa kad je radio stripkorner sa Slobom iz DW.
https://youtu.be/6PODYV5ycsE?t=2147&si=DLDqJ2saTIV4Nbjk
Ima određen timestamp na linku.

Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2741 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 16/11/2024 : 19:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Wow! Hvala na informaciji i linku. Ovo je velika stvar.👏👏

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1853 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 16/11/2024 : 20:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Taman sam posmislio čitali ste novog Konana, kad ono priča o mangama.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1945 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 17/11/2024 : 10:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heisenberg

quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

quote:

Hoće, jedna manga za stariju publiku, legendarni Monster u Kanzenban izdanju od 9 brojeva.

Nadao sam se da ce mozda biti Dan Dare ali moze Moster.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1366 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 21/11/2024 : 17:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Ovaj DW novi Konan je ekstra! Bas mi je legao. Mada meni svi Konani prijaju. Cak i one najstarije hronike imaju svoju car. Ali to je jedan od retkih serijala koji kako dobija nove iteracije postaje sve bolji i bolji. Do skoro sam mislio da je DW-ov Dark Horse nesto najbolje (odmah da se ogradim da CK Marvel Konan jos nisam stogao da procitam), ali mi je sad mrtva trka izmedju DH i Titan Comics Konana. Kod ovog novog (da ga zovemo Titan), mnogo mi se vise svidja crtez. Ko d aga je radio Bjusema. Prica je OK a videcemo kako ce se nastaviti. Jedva cekam da vidim tu povezanost sa ostalim Hauardovim junacima. Ima ih svi zajedno stoje na poslednjoj stranici knjige (kao onomad Bonelli ekipa). I iskreno do sada sam znao samo za Kralja Kula i Solomon Kejna. Samo nacekacemo se za drugu knjigu jer kolko sam razumeo nije jos izasla ni preko. Svaka cast DW na ovoj super premijeri.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7986 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 21/11/2024 : 19:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Šteta što ovo nije kao revija i kod nas.
Go to Top of Page

Pjerooo
Starting Member

91 Posts

Member since 17/06/2021

Posted - 21/11/2024 : 21:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pjerooo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danielp

Samo nacekacemo se za drugu knjigu jer kolko sam razumeo nije jos izasla ni preko. Svaka cast DW na ovoj super premijeri.

Drago mi je da si uživao :)

Pre dva dana je objavljen treći trejd, tako da ima materijala. Pokušaćemo da napravimo balans između Dark Horse i Titan Konana, ali najveća želja za sl. godinu nam je da završimo prvi DH serijal. Bez obzira na to, svakako možete očekivati drugi Titanov trejd, a nadam se i treći.

A još sl. godine kreće i Titanov novi Solomon Kejn serijal <3

Edited by - Pjerooo on 21/11/2024 21:35:11
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1606 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 21/11/2024 : 22:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by danielp

Samo nacekacemo se za drugu knjigu jer kolko sam razumeo nije jos izasla ni preko. Svaka cast DW na ovoj super premijeri.

Drago mi je da si uživao :)

Pre dva dana je objavljen treći trejd, tako da ima materijala. Pokušaćemo da napravimo balans između Dark Horse i Titan Konana, ali najveća želja za sl. godinu nam je da završimo prvi DH serijal. Bez obzira na to, svakako možete očekivati drugi Titanov trejd, a nadam se i treći.

A još sl. godine kreće i Titanov novi Solomon Kejn serijal <3

Ima li šanse da se objave ovi Konan albumi sa francuskim autorima?
Go to Top of Page
Page: of 2  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000