Author |
Topic |
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1945 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 15/11/2024 : 20:36:22
|
quote: Originally posted by Pjerooo
quote: Originally posted by alexts
Kad će (najava bar za) Hronike?
Hronike #7 idu naredne godine. Blagovremeno će biti objavljen precizniji datum. Trenutno smo usredsređeni na Dark Hors Konana, kako bismo što pre završili naredne tri knjige i zaokružili prvi serijal.
„Dvorana mrtvih”, naredna Dark Hors stiže do kraja godine.
Hoce li nesto osim (dosadnog) Konana i (decjih) mangi? |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Heisenberg
Average Member
Serbia
623 Posts
Member since 06/11/2022 |
Posted - 16/11/2024 : 00:16:53
|
quote: Originally posted by AleksandarN
Hronike #7 idu naredne godine. Blagovremeno će biti objavljen precizniji datum. Trenutno smo usredsređeni na Dark Hors Konana, kako bismo što pre završili naredne tri knjige i zaokružili prvi serijal.
Hoce li nesto osim (dosadnog) Konana i (decjih) mangi?
Hoće, jedna manga za stariju publiku, legendarni Monster u Kanzenban izdanju od 9 brojeva. |
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks! |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2135 Posts
Member since 23/12/2022 |
|
Heisenberg
Average Member
Serbia
623 Posts
Posted - 16/11/2024 : 00:45:48
|
Seinen je, tako da nije za decu. |
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21097 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2741 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
Heisenberg
Average Member
Serbia
623 Posts
|
verab
Senior Member
Croatia
2741 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
Zlix
Senior Member
Serbia
1853 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1945 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 17/11/2024 : 10:14:18
|
quote: Originally posted by Heisenberg
quote: Originally posted by AleksandarN
Hoce li nesto osim (dosadnog) Konana i (decjih) mangi?
Hoće, jedna manga za stariju publiku, legendarni Monster u Kanzenban izdanju od 9 brojeva.
Nadao sam se da ce mozda biti Dan Dare ali moze Moster. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
danielp
Senior Member
Serbia
1366 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 21/11/2024 : 17:24:02
|
Ovaj DW novi Konan je ekstra! Bas mi je legao. Mada meni svi Konani prijaju. Cak i one najstarije hronike imaju svoju car. Ali to je jedan od retkih serijala koji kako dobija nove iteracije postaje sve bolji i bolji. Do skoro sam mislio da je DW-ov Dark Horse nesto najbolje (odmah da se ogradim da CK Marvel Konan jos nisam stogao da procitam), ali mi je sad mrtva trka izmedju DH i Titan Comics Konana. Kod ovog novog (da ga zovemo Titan), mnogo mi se vise svidja crtez. Ko d aga je radio Bjusema. Prica je OK a videcemo kako ce se nastaviti. Jedva cekam da vidim tu povezanost sa ostalim Hauardovim junacima. Ima ih svi zajedno stoje na poslednjoj stranici knjige (kao onomad Bonelli ekipa). I iskreno do sada sam znao samo za Kralja Kula i Solomon Kejna. Samo nacekacemo se za drugu knjigu jer kolko sam razumeo nije jos izasla ni preko. Svaka cast DW na ovoj super premijeri. |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7986 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Pjerooo
Starting Member
91 Posts
Member since 17/06/2021 |
Posted - 21/11/2024 : 21:34:27
|
quote: Originally posted by danielp
Samo nacekacemo se za drugu knjigu jer kolko sam razumeo nije jos izasla ni preko. Svaka cast DW na ovoj super premijeri.
Drago mi je da si uživao :)
Pre dva dana je objavljen treći trejd, tako da ima materijala. Pokušaćemo da napravimo balans između Dark Horse i Titan Konana, ali najveća želja za sl. godinu nam je da završimo prvi DH serijal. Bez obzira na to, svakako možete očekivati drugi Titanov trejd, a nadam se i treći.
A još sl. godine kreće i Titanov novi Solomon Kejn serijal <3 |
Edited by - Pjerooo on 21/11/2024 21:35:11 |
|
|
night
Senior Member
Serbia
1606 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 21/11/2024 : 22:03:32
|
quote: Originally posted by danielp
Samo nacekacemo se za drugu knjigu jer kolko sam razumeo nije jos izasla ni preko. Svaka cast DW na ovoj super premijeri.
Drago mi je da si uživao :)
Pre dva dana je objavljen treći trejd, tako da ima materijala. Pokušaćemo da napravimo balans između Dark Horse i Titan Konana, ali najveća želja za sl. godinu nam je da završimo prvi DH serijal. Bez obzira na to, svakako možete očekivati drugi Titanov trejd, a nadam se i treći.
A još sl. godine kreće i Titanov novi Solomon Kejn serijal <3
Ima li šanse da se objave ovi Konan albumi sa francuskim autorima? |
|
|
Topic |
|