Ne znam gdje postaviti ovo pitanje za Markosa pa ću ovdje. Super mi je na Fibrinoj stranici rubrika - Najpopularniji naslovi. Zanima me koliko često se ažurira? Pretpostavljam da bi Grička vještica već trebala biti tu. Unaprijed hvala na odgovoru.
Ne znam gdje postaviti ovo pitanje za Markosa pa ću ovdje. Super mi je na Fibrinoj stranici rubrika - Najpopularniji naslovi. Zanima me koliko često se ažurira? Pretpostavljam da bi Grička vještica već trebala biti tu. Unaprijed hvala na odgovoru.
To je real time stanje. Uskoro će se Grička popeti tu.
:) Ok to je neka ukupna prodaja a ne "trenutno najbolja prodaja"
ok ok mada.. :) ma nije ni toliko vazno vidi se otprilike sta ide, mozda i bolje ovako malo zbuniti konkurenciju..
Baš me zanima kako bi ti definirao "trenutno najbolju prodaju". Recimo u ovom "trenutku" se ništa nije prodalo pa nema trenutno najbolje prodaje. Pa se onda u nekom drugom "trenutku" proda jedan Reckless pa zaključimo da se on beskonačno puta bolje prodaje od ostalih stripova... 🤣 Eventualno bi se taj "trenutak" mogao protegnuti na tekuću godinu, ali bi time stripovi izdani na početku godine bili u prednosti... Ili na "trenutak" od sad pa godinu unazad (kao ranking u tenisu)... Možda je nekako najjednostavnije ukupna prodaja... 😂
Što bi recimo 8. mjesec (koji je u nekom trenutku bio zadnji) pokazao, osim nereprezentativnog uzorka 😂 A sigurno bi bilo onih koji bi tražili zadnja 2 mjeseca, ili tri, ili da mogu sami odrediti period prodaje... 😵💫
A ako se inzistira "objektivno" pokazati da je Grička "trenutno" najprodavaniji strip, to je već rečeno.
Ah pa onda oni pravi "teskasi" mozda ne bi bili pri vrhu uvek... (sandman, maus, eternaut, vrh bogova itd nije lako alvar mayoru, asteriosu i brodeku oni su trenutno rasprodani..)
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Edited by - matori paraliticar on 21/11/2024 18:02:12