forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, reprinti
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Odoakar
Junior Member

481 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 27/11/2024 : 21:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Vidim da si pokušao na aukcijama, ali outbidalo te.

https://www.stripovi.com/aukcije/plast-i-ocnjaci-1-2-fibra/21610682/

Povremeno se pojavljuju na aukcijama, treba pratiti i biti uporan.
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
532 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 27/11/2024 : 22:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam to upecao...😀

Good night white pride!!
Go to Top of Page

Grzi
Starting Member

4 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 28/11/2024 : 06:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
ma ja sam kriv što nisam diga barem na 100e nego na 85, al ko je moga misliti da će 3 sekunde prije kraja, dok stoji na 76e, neki degenerik (bok dino) bjesomučno klikati i da ću se ja u zadnjoj sekundi susresti sa izgubljenom aukcijom

zapravo svi su mogli misliti, al možda ja jednostavno ni ne kužim neke vaše tehnike bidanja u zadnjim sekundama, jer nije prvi put da ovako izgubim
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2175 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 28/11/2024 : 07:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Previse to sve placate ali kapiram ako imas jaku zelju imati sad i odmah a pare generalno nisu problem...

Strpljenje se verovatno isplati ali ajde
mozda onome ko prodaje ne skodi koji dinar ili evro ekstra (ako nije preprodavac jos bolje)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 28/11/2024 07:02:01
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
532 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 28/11/2024 : 09:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam stavio brate pred sam kraj 85.02 kao max ponudu i proslo je.
Zao mi je, i meni je to jedan od rijetkih fibrinih stripova koji mi fali,a htio bi ga imati..
Vise srece drugi put 🤞

Good night white pride!!
Go to Top of Page

Grzi
Starting Member

4 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 28/11/2024 : 11:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Previse to sve placate ali kapiram ako imas jaku zelju imati sad i odmah a pare generalno nisu problem...

mozda onome ko prodaje ne skodi koji dinar ili evro ekstra (ako nije preprodavac jos bolje)

ma slažem se al eto, za ovaj strip konkretno, zanji put kad je bio na Fibrinim aukcijama je otišlo malo iznad regularne cijene i rekao sam aj, biti će opet, i nije se pojavio otad, a bilo je nekoliko tura aukcija.
tada je čak ako se ne varam po nicku netko sa Gamer.hr foruma iz davnih dana dobio, poz ako ima itko sa Gamera tu lol

quote:
Originally posted by dino1984

Zao mi je, i meni je to jedan od rijetkih fibrinih stripova koji mi fali,a htio bi ga imati..
Vise srece drugi put 🤞

ma šalim se ja, bez brige, pošteno si to odradio
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6264 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/11/2024 : 11:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grzi

quote:
Originally posted by matori paraliticar

ma slažem se al eto, za ovaj strip konkretno, zanji put kad je bio na Fibrinim aukcijama je otišlo malo iznad regularne cijene i rekao sam aj, biti će opet, i nije se pojavio otad, a bilo je nekoliko tura aukcija.
tada je čak ako se ne varam po nicku netko sa Gamer.hr foruma iz davnih dana dobio, poz ako ima itko sa Gamera tu lol

quote:
Originally posted by dino1984

Vise srece drugi put 🤞

ma šalim se ja, bez brige, pošteno si to odradio

Gamer.hr FTW.
Nisam baš pisao po forumu, ali sam čitao, najviše Gandove kolumne.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000