Author |
Topic |
Odoakar
Junior Member
481 Posts
Member since 04/02/2017 |
|
dino1984
Average Member
Austria
532 Posts
Member since 31/05/2007 |
|
Grzi
Starting Member
4 Posts
Member since 10/02/2016 |
Posted - 28/11/2024 : 06:54:39
|
ma ja sam kriv što nisam diga barem na 100e nego na 85, al ko je moga misliti da će 3 sekunde prije kraja, dok stoji na 76e, neki degenerik (bok dino) bjesomučno klikati i da ću se ja u zadnjoj sekundi susresti sa izgubljenom aukcijom
zapravo svi su mogli misliti, al možda ja jednostavno ni ne kužim neke vaše tehnike bidanja u zadnjim sekundama, jer nije prvi put da ovako izgubim |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2175 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 28/11/2024 : 07:01:29
|
Previse to sve placate ali kapiram ako imas jaku zelju imati sad i odmah a pare generalno nisu problem...
Strpljenje se verovatno isplati ali ajde mozda onome ko prodaje ne skodi koji dinar ili evro ekstra (ako nije preprodavac jos bolje) |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 28/11/2024 07:02:01 |
|
|
dino1984
Average Member
Austria
532 Posts
Member since 31/05/2007 |
Posted - 28/11/2024 : 09:54:21
|
Ja sam stavio brate pred sam kraj 85.02 kao max ponudu i proslo je. Zao mi je, i meni je to jedan od rijetkih fibrinih stripova koji mi fali,a htio bi ga imati.. Vise srece drugi put 🤞 |
Good night white pride!! |
|
|
Grzi
Starting Member
4 Posts
Member since 10/02/2016 |
Posted - 28/11/2024 : 11:41:24
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Previse to sve placate ali kapiram ako imas jaku zelju imati sad i odmah a pare generalno nisu problem...
Strpljenje se verovatno isplati ali ajde mozda onome ko prodaje ne skodi koji dinar ili evro ekstra (ako nije preprodavac jos bolje)
ma slažem se al eto, za ovaj strip konkretno, zanji put kad je bio na Fibrinim aukcijama je otišlo malo iznad regularne cijene i rekao sam aj, biti će opet, i nije se pojavio otad, a bilo je nekoliko tura aukcija. tada je čak ako se ne varam po nicku netko sa Gamer.hr foruma iz davnih dana dobio, poz ako ima itko sa Gamera tu lol
quote: Originally posted by dino1984
Ja sam stavio brate pred sam kraj 85.02 kao max ponudu i proslo je. Zao mi je, i meni je to jedan od rijetkih fibrinih stripova koji mi fali,a htio bi ga imati.. Vise srece drugi put 🤞
ma šalim se ja, bez brige, pošteno si to odradio |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6264 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 28/11/2024 : 11:58:11
|
quote: Originally posted by Grzi
quote: Originally posted by matori paraliticar
Strpljenje se verovatno isplati ali ajde mozda onome ko prodaje ne skodi koji dinar ili evro ekstra (ako nije preprodavac jos bolje)
ma slažem se al eto, za ovaj strip konkretno, zanji put kad je bio na Fibrinim aukcijama je otišlo malo iznad regularne cijene i rekao sam aj, biti će opet, i nije se pojavio otad, a bilo je nekoliko tura aukcija. tada je čak ako se ne varam po nicku netko sa Gamer.hr foruma iz davnih dana dobio, poz ako ima itko sa Gamera tu lol
quote: Originally posted by dino1984
Ja sam stavio brate pred sam kraj 85.02 kao max ponudu i proslo je. Zao mi je, i meni je to jedan od rijetkih fibrinih stripova koji mi fali,a htio bi ga imati.. Vise srece drugi put 🤞
ma šalim se ja, bez brige, pošteno si to odradio
Gamer.hr FTW. Nisam baš pisao po forumu, ali sam čitao, najviše Gandove kolumne. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Topic |
|