Author |
Topic |
Dr. Zistis
Advanced Member
5428 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 29/11/2024 : 10:04:03
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Nadam se da je bolji Zvezdaš od ćaleta
Nije. I on razmišlja svojom glavom.
Pa valjda svi razmišjamo svojom glavom ili sam nešto propustio...
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5428 Posts
Posted - 29/11/2024 : 10:07:09
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by sawitch
Jedini dupeuvlakac u cijeloj ovoj prici je Kuzmanovic, koji je mislio ono bas Svabama duboko da se uvuce. Zaboravio je kako je u danasnje vrijeme svijet mali.
Koji motiv?
To treba njega pitati.
Kako njega treba pitati, a ti si to izjavio? Šta ti misliš koji je njegov motiv, šta te je navelo da napišeš da je hteo da se uvuče Švabama?
Ne opravdavam Milojevića i meni ide na k... kad počne da patetiše ali stvarno šta je značila izjava Kuzmanovića ja sam Zvezdaš ali ću navijati za Štutgart ???? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25317 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25317 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 29/11/2024 : 10:16:37
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Jedini dupeuvlakac u cijeloj ovoj prici je Kuzmanovic, koji je mislio ono bas Svabama duboko da se uvuce. Zaboravio je kako je u danasnje vrijeme svijet mali.
Koji motiv?
To treba njega pitati.
Kako njega treba pitati, a ti si to izjavio? Šta ti misliš koji je njegov motiv, šta te je navelo da napišeš da je hteo da se uvuče Švabama?
Ne opravdavam Milojevića i meni ide na k... kad počne da patetiše ali stvarno šta je značila izjava Kuzmanovića ja sam Zvezdaš ali ću navijati za Štutgart ????
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/zdravko-kuzmanovic-vladan-milojevic-odgovor-crvena-zvezda-stutgart/?comments
Stvarno ne znam šta nije jasno, čovek je sve lepo napisao. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/11/2024 : 10:26:54
|
Koji motiv?
To treba njega pitati.
Odgovor ti stoji u linku koji si postavio:
„Štutgart je tim za koji sam odigrao 130 utakmica i proveo četiri prelepe godine. Ja sa njima i dan danas imam lep odnos i saradnju.“
Slihtara, dupeuvlakac. Nazovi kako hoces.
Nego, mogu li ja tebi da postavim jedno pitanje? Nije mi bas najjasnija ta, pa malo je reci odbojnost, bolje reci mrznja prema Milojevicu. Ipak je trener kluba kojeg volimo i dao nam je najbolje rezultate u ovom vijeku. Dakle, o cemu se tu radi, zasto ga toliko mrzis? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40315 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5428 Posts
Posted - 29/11/2024 : 12:45:49
|
Pa valjda treba da bude bitno sta covek radi kao licnost a ne koga trenira?
Valjda je bitno kako radi svoj posao, kako trenira, a ne koga trenira |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40315 Posts
Posted - 29/11/2024 : 13:38:16
|
Izvini, ja vodim firmu i mnogo mi je bitnije kakav je covek i sta radi i kako utice na ljude nego kako radi posao. Jer posao naucis i kolege ti pomognu a unistis sve ako si ljigavac. Nesto si zeznuo sistem vrednosti po meni. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5428 Posts
Posted - 29/11/2024 : 15:42:50
|
Izvini, ja vodim firmu i mnogo mi je bitnije kakav je covek i sta radi i kako utice na ljude nego kako radi posao. Jer posao naucis i kolege ti pomognu a unistis sve ako si ljigavac. Nesto si zeznuo sistem vrednosti po meni.
Izvini, ja da vodim firmu zaposlio bih nekog sposobnog da mi donese profit a za prijatelja mi je važno kakav je čovek... Znam, nije lako vama grobarima kad Zvezda pobedjuje, taj deo razumem
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40315 Posts
Posted - 29/11/2024 : 15:48:27
|
Takav ti rasturi firmu dugorocno. Imao sam bezbroj treninga o tome i pricam ti nesto sto znam. Ali ako hoces meni da solis pamet o necemu o cemu nemas pojma samo sibaj. Zabavno je citati lupetanje.
Posto nismo konkurenti zabole me za zvezdu ali peglanje biografije vasih olosa je nesto sto i je dovelo ovu zemlju tu gde jeste. Mi nase poktrone sve ispljuvasmo ali izgleda dva smo sveta. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40315 Posts
|
Topic |
|