forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 370

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 10:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Nadam se da je bolji Zvezdaš od ćaleta

Nije. I on razmišlja svojom glavom.

Pa valjda svi razmišjamo svojom glavom ili sam nešto propustio...

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 10:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Jedini dupeuvlakac u cijeloj ovoj prici je Kuzmanovic, koji je mislio ono bas Svabama duboko da se uvuce. Zaboravio je kako je u danasnje vrijeme svijet mali.

Koji motiv?

To treba njega pitati.

Kako njega treba pitati, a ti si to izjavio? Šta ti misliš koji je njegov motiv, šta te je navelo da napišeš da je hteo da se uvuče Švabama?

Ne opravdavam Milojevića i meni ide na k... kad počne da patetiše ali stvarno šta je značila izjava Kuzmanovića ja sam Zvezdaš ali ću navijati za Štutgart ????
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25323 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/11/2024 : 10:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Većina, da.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25323 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/11/2024 : 10:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jedini dupeuvlakac u cijeloj ovoj prici je Kuzmanovic, koji je mislio ono bas Svabama duboko da se uvuce. Zaboravio je kako je u danasnje vrijeme svijet mali.

Koji motiv?

To treba njega pitati.

Kako njega treba pitati, a ti si to izjavio? Šta ti misliš koji je njegov motiv, šta te je navelo da napišeš da je hteo da se uvuče Švabama?

Ne opravdavam Milojevića i meni ide na k... kad počne da patetiše ali stvarno šta je značila izjava Kuzmanovića ja sam Zvezdaš ali ću navijati za Štutgart ????

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/zdravko-kuzmanovic-vladan-milojevic-odgovor-crvena-zvezda-stutgart/?comments

Stvarno ne znam šta nije jasno, čovek je sve lepo napisao.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/11/2024 : 10:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Koji motiv?

To treba njega pitati.

Odgovor ti stoji u linku koji si postavio:

„Štutgart je tim za koji sam odigrao 130 utakmica i proveo četiri prelepe godine. Ja sa njima i dan danas imam lep odnos i saradnju.“

Slihtara, dupeuvlakac. Nazovi kako hoces.

Nego, mogu li ja tebi da postavim jedno pitanje?
Nije mi bas najjasnija ta, pa malo je reci odbojnost, bolje reci mrznja prema Milojevicu. Ipak je trener kluba kojeg volimo i dao nam je najbolje rezultate u ovom vijeku. Dakle, o cemu se tu radi, zasto ga toliko mrzis?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/11/2024 : 12:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa valjda treba da bude bitno sta covek radi kao licnost a ne koga trenira?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 12:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa valjda treba da bude bitno sta covek radi kao licnost a ne koga trenira?

Valjda je bitno kako radi svoj posao, kako trenira, a ne koga trenira
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/11/2024 : 13:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Izvini, ja vodim firmu i mnogo mi je bitnije kakav je covek i sta radi i kako utice na ljude nego kako radi posao. Jer posao naucis i kolege ti pomognu a unistis sve ako si ljigavac. Nesto si zeznuo sistem vrednosti po meni.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 15:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvini, ja vodim firmu i mnogo mi je bitnije kakav je covek i sta radi i kako utice na ljude nego kako radi posao. Jer posao naucis i kolege ti pomognu a unistis sve ako si ljigavac. Nesto si zeznuo sistem vrednosti po meni.

Izvini, ja da vodim firmu zaposlio bih nekog sposobnog da mi donese profit a za prijatelja mi je važno kakav je čovek...
Znam, nije lako vama grobarima kad Zvezda pobedjuje, taj deo razumem

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/11/2024 : 15:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Takav ti rasturi firmu dugorocno. Imao sam bezbroj treninga o tome i pricam ti nesto sto znam. Ali ako hoces meni da solis pamet o necemu o cemu nemas pojma samo sibaj. Zabavno je citati lupetanje.

Posto nismo konkurenti zabole me za zvezdu ali peglanje biografije vasih olosa je nesto sto i je dovelo ovu zemlju tu gde jeste. Mi nase poktrone sve ispljuvasmo ali izgleda dva smo sveta.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/11/2024 : 15:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da ne ostanem nedorecen, izvoli i cuj nesto pametno:

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 16:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Koji su to nasi olosi a koji su to vasi olosi
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 16:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takav ti rasturi firmu dugorocno. Imao sam bezbroj treninga o tome i pricam ti nesto sto znam. Ali ako hoces meni da solis pamet o necemu o cemu nemas pojma samo sibaj. Zabavno je citati lupetanje.

Posto nismo konkurenti zabole me za zvezdu ali peglanje biografije vasih olosa je nesto sto i je dovelo ovu zemlju tu gde jeste. Mi nase poktrone sve ispljuvasmo ali izgleda dva smo sveta.

Tebi su svi Zvezdasi poltroni tako da nemamo sta da pricamo a da bi ti razumeo bilo sta
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 16:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ne ostanem nedorecen, izvoli i cuj nesto pametno:

Pogledace se
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25323 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/11/2024 : 17:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nije mi bas najjasnija ta, pa malo je reci odbojnost, bolje reci mrznja prema Milojevicu. Ipak je trener kluba kojeg volimo i dao nam je najbolje rezultate u ovom vijeku. Dakle, o cemu se tu radi, zasto ga toliko mrzis?

Mržnja je ekstremna emocija, a ja nikoga ne mrzim, tako da pripazi malo sa tim. Ne volim kada mi neko pripisuje nešto što nisam rekao.

Čovek jednostavno nije trener, ograničen je na svim poljima i ne treba da predstavlja klub koji je osvajao silne trofeje i u kom su nekada sedela gospoda. Ali pošto se sistem vrednosti u društvu srozao, kapiram da je ljudima čak i on prihvatljiv. Meni njegova pojava ne odgovara ni po načinu razmišljanja, ni po intelektu, ni po nekim civilizacijskim ubeđenjima, tako da ne znam kako bih mogao da ga podržavam, pogotovo kad je imao četiri poraza sa prosekom od 4 primljena gola po utakmici. I sad smo dobili jednu i on je postao stručnjak? Možda tebi, ja razmišljam na drugačiji način. Isto tako sam razmišljao i o Stankoviću, a i kao stručnjaci su veoma slični, to jest, pojma nemaju.

Ne znam da li je ovaj odgovor zadovoljio tvoju znatiželju?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/11/2024 : 17:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
💪😎

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 17:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mržnja je ekstremna emocija, a ja nikoga ne mrzim, tako da pripazi malo sa tim. Ne volim kada mi neko pripisuje nešto što nisam rekao.

Čovek jednostavno nije trener, ograničen je na svim poljima i ne treba da predstavlja klub koji je osvajao silne trofeje i u kom su nekada sedela gospoda. Ali pošto se sistem vrednosti u društvu srozao, kapiram da je ljudima čak i on prihvatljiv. Meni njegova pojava ne odgovara ni po načinu razmišljanja, ni po intelektu, ni po nekim civilizacijskim ubeđenjima, tako da ne znam kako bih mogao da ga podržavam, pogotovo kad je imao četiri poraza sa prosekom od 4 primljena gola po utakmici. I sad smo dobili jednu i on je postao stručnjak? Možda tebi, ja razmišljam na drugačiji način. Isto tako sam razmišljao i o Stankoviću, a i kao stručnjaci su veoma slični, to jest, pojma nemaju.

Ne znam da li je ovaj odgovor zadovoljio tvoju znatiželju?

Ajde ja cu...prvo nije te vredjao toliko koliko te vredjaju na onom drugoj temi.Dva, pa da li ti mozes da razumes da mi nismo klub koji moze biti konkurentan u LS...trener je u skladu sa finansijama i rosterom, uveo nas u LS, dogodio se Liverpul, Stutgart, doziveli Krasnodar...ejjjj.
Jedno je sta bi hteli, a drugo sta je realno.
Jeste, pomogla nam drzava, predsednik nam lice ss poternice ali klub je moj, ja ga volim a u Spaniji naviham za Barsu.
Kad je moj cale navijao za Zvezdu bio je komunisticki klub, mnogima nije bilo drago ali proslo je, tako ce i ovi proci...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25323 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/11/2024 : 17:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvini, ja da vodim firmu zaposlio bih nekog sposobnog da mi donese profit a za prijatelja mi je važno kakav je čovek...

Pre nekoliko meseci sam imao razgovore za posao, pošto sam morao da zaposlim četvoricu novih radnika, između ostalog i mog dodatnog asistenta. Imao sam jedno 15 razgovora, nijedan nije bio baš zadovoljavajući. I onda dobijem dosije od čoveka, top kandidat, baš ono što nam treba. Pozovem ga na razgovor, on, jedan iz HR i ja. I posle tri minuta sam hteo da prekinem razgovor, pošto sam video da taj ČOVEK (a ne njegov CV) uopšte ne paše u tim. Ni najmanje. Izdržao sam nekako i zahvalio sam mu se, a onda zaposlio jednog čiji je CV bio lošiji, ali koji me je ubedio kao osoba. Evo ga već nekoliko meseci radi, sve je kako treba.
Kad ljudi ukapiraju da međuljudski odnosi i atmosfera na poslu itekako donosi profit, onda sve ispadne dobro, veruj.

Edited by - manhunter on 29/11/2024 17:37:11
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25323 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/11/2024 : 17:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde ja cu...prvo nije te vredjao toliko koliko te vredjaju na onom drugoj temi.

Ovo ne razumem, ko me nije vređao?
A za uvrede na onoj temi (i na svim ostalim) me stvarno nije briga.

quote:

Dva, pa da li ti mozes da razumes da mi nismo klub koji moze biti konkurentan u LS...

Pa ja godinama pričam da je nama EL puna kapa, ali da tamo budemo konkurentni. Super je CL, naravno, opgotovo sa finansijske strane, ali to je to.

quote:

trener je u skladu sa finansijama i rosterom,

Ma kakve finansije? A imali su sa Bahara onolike pare? Koliko para su spucali na 100 "pojačanja" u poslednjih 5-6 godina? Zašto nam onda nije roster u skladu sa troškovima?

quote:

uveo nas u LS, dogodio se Liverpul, Stutgart, doziveli Krasnodar...ejjjj.

Sve super. I ja sam se radovao i skakao kao onomad kad je Pančev pogodio iz penala. Da li je to bilo do trenera, sreće, trenutka, to nikada nećemo saznati. I pored tih uspeha, on meni nije trener za ovakav klub. Inače ne bi posle tolikih uspeha otišao na Kipar da bi se borio za deseto mesto u njihovoj ligi. I onda se vrati kod nas, ej?

quote:

Jedno je sta bi hteli, a drugo sta je realno.

Ja hoću opet vaspitane i obrazovane ljude u klubu, da me nije sramota kad otvore usta. Ali očigledno to nije realno...

quote:

Jeste, pomogla nam drzava, predsednik nam lice ss poternice ali klub je moj, ja ga volim a u Spaniji naviham za Barsu.
Kad je moj cale navijao za Zvezdu bio je komunisticki klub, mnogima nije bilo drago ali proslo je, tako ce i ovi proci...

I kao što tada nekima nije bilo drago, tako i meni nije sada..Ne vidim problem u tome? Podržavam i volim KLUB, ali ne i ono oko i unutar njega.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25323 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/11/2024 : 17:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nego, sin mi je stigao u BG, evo krenuo je prema Areni već... Ajde da ih pobedimo večeras, da se ne razočara mnogo. ;)

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5433 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/11/2024 : 17:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, sin mi je stigao u BG, evo krenuo je prema Areni već... Ajde da ih pobedimo večeras, da se ne razočara mnogo. ;)

Kazem ja, bolji covek
Kad budes u Bg javi se da se raspravimo, ne mogu da kuckam zurimna basket
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25323 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/11/2024 : 18:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ajd može. :)

Go to Top of Page
Page: of 370 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.71 seconds. Snitz Forums 2000