forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 200

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/11/2024 : 15:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

quote:
Originally posted by lwood

Potpuno nebitno jesu ih ovi pustili namjerno ili ne.
Sranje su napravili .

Nije nebitno jer je najbitnije. To, da su jih namjerno pustili, je 100% fakt.

Ko ti treba potvrditi, da ćeš vjerovati, da su jih pustili?

odmah je bilo jasno da pokolj ide u prilog bibiju, ali nije 100% da su ih pustili, niti ćemo to ikad znati
međutim, čak i da su ih pustili, opet su to ubojice, silovatelji i teroristi za koje ja nemam nikakvo opravdanje
ako su nasjeli na bibijev trik, samo su dokazali da su, osim što su zločinci, još su i glupani: učinili su uslugu netanyahuu, a kao nisu mogli naslutiti što ih čeka
i dam se okladit da je prosječnom židovu više žao palestinske djece, nego hamasovcima

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/11/2024 : 16:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Pa to san i reka.
Sranje su napravili,ako su in ovi napravili trapulu ulovili su se u nju ko zadnji idioti.
Ko in je kriv šta su glupi.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/11/2024 : 16:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
maconu sam odgovarao
s tobom se slažem :)

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1418 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 30/11/2024 : 18:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

odmah je bilo jasno da pokolj ide u prilog bibiju, ali nije 100% da su ih pustili, niti ćemo to ikad znati
međutim, čak i da su ih pustili, opet su to ubojice, silovatelji i teroristi za koje ja nemam nikakvo opravdanje
ako su nasjeli na bibijev trik, samo su dokazali da su, osim što su zločinci, još su i glupani: učinili su uslugu netanyahuu, a kao nisu mogli naslutiti što ih čeka
i dam se okladit da je prosječnom židovu više žao palestinske djece, nego hamasovcima

IT-jevac sam više od 30 godina, 100% je da su jih pustili. To zna svako ko je imao minimalno posla sa kompjuterima.

Slažem se, da su si sami krivi za sr.nje. Svejedno mi je ako pobiju sve Hamasovce.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 30/11/2024 18:14:09
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1418 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 30/11/2024 : 18:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote

Fašistička svinja Starmer je Englezima rekao, da mogu da idu ako jim se ne sviđa njegovo vladanje.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 30/11/2024 18:11:32
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/11/2024 : 20:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
I ovde je zanimljivo zadnjih dana
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/foto-pobunjenicke-snage-zauzele-aerodrom-u-alepu/2620134.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 200  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000