Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47182 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 04/12/2024 : 07:13:09
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by BeaGea
A ovi sad u Afganistanu su naravno puno bolji od onih koji su bili na vlasti prije povlačenja Amera? Jesu li?
Retardirano pitanje ali posto ga ti postavljas... ne znam, pitaj one kamenjane ili obglavljene zene sta misle o tome. I naravno da je prije bila na vlasti korupcija sa velikim K, sad je isto samo sto su jos teski religiozni fanatici pa ti biraj ili izjednacuj.
Ameri su prije nego šta su podvili rep nudili oružje svima koji ga oće da se bore protiv talibana,pratili smo to i ovde. E sad ako te ljude tamo za svoju slobodu boli q šta bi nas bolija? Sami su si krivi.
70,000 Afganistanaca je poginulo samo u zadnjem ratu u borbi protiv Talibana. Baš čudno za ljude koje 'boli q za svoju slobodu'. A taj rat nije započet iz milosrđa i da se nezahvalnima Afganima pokloni sloboda, nego jer je napadnut SAD. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Posted - 04/12/2024 : 07:28:15
|
A što se Sirije tiče, nitko se ne zavrava da je HTS skupina liberalnih revolucionara koji će uspostaviti svjetleći primjer demokracije na Bliskom istoku, no morat će još puno pure pojesti da dostignu i 1% čudovišnosti Assadovog režima. Ideja da moramo držati tiranine poput Assada na tronu jer je moguće da na vlast dođu i gori je najgora vrsta cinizma. Nitko od ljudi koji ju zagovaraju naravno ne bi pristali živjeti pod takvim uvjetima. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3546 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/12/2024 : 08:18:09
|
quote: Originally posted by izivko
Trebalo im je 20 godina. Sporo kapiraju.
Ne traju svi par sekundi kao ti :) |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 04/12/2024 10:17:20 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38124 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Posted - 04/12/2024 : 08:47:04
|
Poprilično sam siguran da je to fotošop. Slazac sprda Hinkla. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47182 Posts
Posted - 04/12/2024 : 08:50:17
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by BeaGea
A ovi sad u Afganistanu su naravno puno bolji od onih koji su bili na vlasti prije povlačenja Amera? Jesu li?
Retardirano pitanje ali posto ga ti postavljas... ne znam, pitaj one kamenjane ili obglavljene zene sta misle o tome. I naravno da je prije bila na vlasti korupcija sa velikim K, sad je isto samo sto su jos teski religiozni fanatici pa ti biraj ili izjednacuj.
Ameri su prije nego šta su podvili rep nudili oružje svima koji ga oće da se bore protiv talibana,pratili smo to i ovde. E sad ako te ljude tamo za svoju slobodu boli q šta bi nas bolija? Sami su si krivi.
70,000 Afganistanaca je poginulo samo u zadnjem ratu u borbi protiv Talibana. Baš čudno za ljude koje 'boli q za svoju slobodu'. A taj rat nije započet iz milosrđa i da se nezahvalnima Afganima pokloni sloboda, nego jer je napadnut SAD.
A koliko je poginilo talibana? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Posted - 04/12/2024 : 08:55:36
|
Koliko vidim, nešto preko 50k. Ne razumijem zašto je to relevantno? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47182 Posts
Posted - 04/12/2024 : 10:09:53
|
quote: Originally posted by tinton
Koliko vidim, nešto preko 50k. Ne razumijem zašto je to relevantno?
Zato sta su ocito bili spremniji ginit za svoju stvar. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|