forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 575

Kerempir
Senior Member

1607 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 04/12/2024 : 06:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Popunjava se sigurno i pratit ću neka popratna izdanja (posebice UA). Jos sam cak i razmisljao možda... Ali na kraju su moj entuzijazam ubili očajan tempo i previsoka cijena te loš period sa nathanom gdje bih priču zaboravio vec sljedeci dan. Jedva sam izdržao brojeve od 200 do rata svjetova, a ako ovaj period nije pokrenuo novu izdavačku renesansu, sigurno neće ni sljedećih 70ak epizoda koji bi mene osobno dotukli. Davno je prošlo kada sam se veselio novim najavama i jedva sam čekao da odem u knjižaru po novi broj. Tek donekle mi taj žar rasplamsali početak rata a onda su me uzbudili sa sigmundovom pričom da bi ne ostavili tvrdog i napaljenog da predugo čekam.

Ali jedva čekam da sve popunim i iznova krenem sa čitanjem.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1607 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 04/12/2024 : 07:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Inače što očekujete od sigmunda? :)
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6280 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/12/2024 : 08:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ma bit će Sigmund dobar na kraju, siguran sam.
Ali mene baš jako zanima ovo dalje, kakve je kvalitete...ako je kao ovi eksperimenti u boji, ajme majko...nadam se da nije toliko loše.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page
Page: of 575 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.08 seconds. Snitz Forums 2000