Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47182 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 04/12/2024 : 07:13:09
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by BeaGea
A ovi sad u Afganistanu su naravno puno bolji od onih koji su bili na vlasti prije povlačenja Amera? Jesu li?
Retardirano pitanje ali posto ga ti postavljas... ne znam, pitaj one kamenjane ili obglavljene zene sta misle o tome. I naravno da je prije bila na vlasti korupcija sa velikim K, sad je isto samo sto su jos teski religiozni fanatici pa ti biraj ili izjednacuj.
Ameri su prije nego šta su podvili rep nudili oružje svima koji ga oće da se bore protiv talibana,pratili smo to i ovde. E sad ako te ljude tamo za svoju slobodu boli q šta bi nas bolija? Sami su si krivi.
70,000 Afganistanaca je poginulo samo u zadnjem ratu u borbi protiv Talibana. Baš čudno za ljude koje 'boli q za svoju slobodu'. A taj rat nije započet iz milosrđa i da se nezahvalnima Afganima pokloni sloboda, nego jer je napadnut SAD. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Posted - 04/12/2024 : 07:28:15
|
A što se Sirije tiče, nitko se ne zavrava da je HTS skupina liberalnih revolucionara koji će uspostaviti svjetleći primjer demokracije na Bliskom istoku, no morat će još puno pure pojesti da dostignu i 1% čudovišnosti Assadovog režima. Ideja da moramo držati tiranine poput Assada na tronu jer je moguće da na vlast dođu i gori je najgora vrsta cinizma. Nitko od ljudi koji ju zagovaraju naravno ne bi pristali živjeti pod takvim uvjetima. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3548 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/12/2024 : 08:18:09
|
quote: Originally posted by izivko
Trebalo im je 20 godina. Sporo kapiraju.
Ne traju svi par sekundi kao ti :) |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 04/12/2024 10:17:20 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38131 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Posted - 04/12/2024 : 08:47:04
|
Poprilično sam siguran da je to fotošop. Slazac sprda Hinkla. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47182 Posts
Posted - 04/12/2024 : 08:50:17
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by BeaGea
A ovi sad u Afganistanu su naravno puno bolji od onih koji su bili na vlasti prije povlačenja Amera? Jesu li?
Retardirano pitanje ali posto ga ti postavljas... ne znam, pitaj one kamenjane ili obglavljene zene sta misle o tome. I naravno da je prije bila na vlasti korupcija sa velikim K, sad je isto samo sto su jos teski religiozni fanatici pa ti biraj ili izjednacuj.
Ameri su prije nego šta su podvili rep nudili oružje svima koji ga oće da se bore protiv talibana,pratili smo to i ovde. E sad ako te ljude tamo za svoju slobodu boli q šta bi nas bolija? Sami su si krivi.
70,000 Afganistanaca je poginulo samo u zadnjem ratu u borbi protiv Talibana. Baš čudno za ljude koje 'boli q za svoju slobodu'. A taj rat nije započet iz milosrđa i da se nezahvalnima Afganima pokloni sloboda, nego jer je napadnut SAD.
A koliko je poginilo talibana? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19707 Posts
Posted - 04/12/2024 : 08:55:36
|
Koliko vidim, nešto preko 50k. Ne razumijem zašto je to relevantno? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47182 Posts
Posted - 04/12/2024 : 10:09:53
|
quote: Originally posted by tinton
Koliko vidim, nešto preko 50k. Ne razumijem zašto je to relevantno?
Zato sta su ocito bili spremniji ginit za svoju stvar. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4540 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38131 Posts
Posted - 04/12/2024 : 14:24:04
|
Ne americke nego ruske. Rusi nekako trebaju opravdati svoju bezaniju i poraze. Nego, i da je to istina, da li to onda znaci da je Rusija puno inferniornija od jedne tamo Ukrajine, koja po njima ni ne postoji, ne kao narod, ne kao jezik, nikako sem ruskih vazala.
Je, GUR se nekoliko puta vec pohvalio da se bori i protiv wagnerovaca u Afriki, ali cisto sumnjam da imaju vise od mozda po kojeg instruktora u Siriji (i to je upitno). Sa druge strane se moglo vidjeti da su islamisti u međuvremenu usavrsili napade sa dronovima dok je SAA i njihovi savjeznici spavala. A ono, bili su oni (islamisti, zajedno sa Daeshom) vec prije inventivniji posto nemaju zracnih snaga (ako izuzmemo Ameriku koja je prije par dana sa A-10 kod Deir Ezzora napala kolonu iranskih snaga i ostalih im pomocnica te potpuno ih shebala).
Ako dzihadisti bilo kakvom igrom slucaja mozda ipak zauzmu Damask i svrgnu Asada (u sto sumnjam jer... can't Mossad the Assad ), nece to znaciti nista dobrog za Siriju. Za neke od sunita da, pogotovo one militantnije i fundamentaliste, ali za normalno ljudsko bice, ne.
Nego, Daesh (Islamska drzava) i dalje drzi svoje podrucje, jeste malo ali i dalje je tamo. Vjerujem da je to puka slucajnost da je to podrucje uz samu okupiranu golansku visoravan. Jer cifuti su de fakto pomagali Daeshu u djelovanju protiv SAA na njegovom podrucju uz Golan, par puta su i prevezli preko granicu u Izrael ranjene Daesh borce. Bibijevlo maslo.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4328 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 04/12/2024 : 14:32:35
|
Jbt jel to neka opća epidemija IlijaČvorovštine kod nas ili što? Gdje god se okrenem i s kim god pričam svima "Ma to sve ameri režiraju" titra na čubama. Da sutra zavlada nestašica paštete na tržištu kladim se da bi se i za to našao netko tko je negdje na internetima pročitao da su ameri kupili parsto šlepera svinjskih polovica i da to NIKAKO nije slučajno.
|
Bok, kako si.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12549 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4540 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38131 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38131 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3548 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/12/2024 : 15:48:20
|
quote: Originally posted by adriano
Poslije raznih arapskih proljeca puse se i na hladno
...i u prazno vrlo često :) |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2207 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 04/12/2024 : 16:18:16
|
Hteo sam napisati.. a da malo odmorimo od politike ali sta ja znam sa obzirom na situaciju u svetu mozda ima nekog smisla "razmenjivati" misljenja..
|
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Topic |
|