forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 300 - Saint-Elme
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 2

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6287 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 11/12/2024 : 06:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Čitam trenutno i naletim na 117oj stranici na crvenu fleku, reko vj tiskarska pogreška, ali idem naći FR sken da vidim kako je tamo...kad ono isti vrag.
Dakle drugi red zadnja sličica, zamrljano je crvenom bojom u kutu:

Čudi me da nitko nije spomenuo.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 11/12/2024 06:20:39
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6287 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 11/12/2024 : 11:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ajoj, baš sam bedast, premda ovo izgleda kao da je netko samo pošarao, vidim da mu je to u ostatku stripa zapravo efekt dima, daha i slično...

Ugl, meni je ovaj strip oidličan, crtež je top osim ovih efekata koji su me ''zbunili'', a priča ludilo i kvalitetan mindfuck, a opet na krjau dosta jednostavna.
Kao i Čvalja i ovo mi se baš svidjelo zbog lude atmosfere, kako to dobro Peeters prenosi...malo selo, snijeg, misterija, sve luđe od luđeg...baš majstorski izvedeno.
Od mene topla preporuka i moram priznati da od svega Peetersovoga što sam čitao, jedino mi je Lupus slab, sve ostalo super.
Nisam još čitao Pilule, moram i to pročitati. ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4335 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/12/2024 : 11:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Paa koje su šanse da bi greška u tisku išla u picinu dlaku s rubovima kadra? :D A uostalom očito je da je ova startala mašinu jelte...
Btw ja isto krenuo s ovime jučer

Bok, kako si.
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2295 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 11/12/2024 : 11:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell
A uostalom očito je da je ova startala mašinu jelte...

Ma ni baš tako očito
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4335 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/12/2024 : 12:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Kako ne? Clack, vrrrm, rrrrrr?

Ja sam tek na trećini ali strip baš obiluje onomatopejama, što u samom kadru, što u pozadini. A od samog početka je evidentno da baš snažno želi prenjeti filmski doživljaj na papir.

Bok, kako si.
Go to Top of Page
Page: of 2  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000