forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premier League 2024/2025.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 308

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31103 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/12/2024 : 13:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kad su Englezi birali najvećeg izabrali su Le Tissiera, i on jedini nedostaje u ovom odabiru. Inače, kao da sam ja birao. Slažem se s pretodnicima da je Nevile najslabija karika, ali brojke govore u njegovu korist. Slažem se i za Scholesa da se moglo naći mjesta, ali svi na popisu su genijalci. Shearer je za mene No.1, a Henry je opet za većinu legitiman izbor, iako da je na njegovom mjestu Aguero opet bi to bio dobar izbor i onda bi i najdominantnija ekipa u povijesti PL imala svog predstavnika.

quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ma bezveze. Nemoguće da nema Drogbe, najveći ikad u Premier ligi.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7280 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/12/2024 : 14:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ma bezveze. Nemoguće da nema Drogbe, najveći ikad u Premier ligi.

Koliko imas godina? :)

Stariji od tebe. ;)
Drogba je meni najbolji napadač ikad u Premier ligi, bok uz njega je Henry. Svaka čast Sheareru i drugima, ali ova dvojica su top. Još kad se sjetim kako je praktički sam Chelseaju donio LP.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/12/2024 : 14:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Od Cityja bih stavio lijevo Davida Silvu umjesto Giggsa. Lista ocito pada na brojke i rekorde, ali neki igraci poput Silve, Henryja su svoje kvalitete ispoljavali i van Otoka.

Ne postoji niko ko bi mogao pre Gigsa levo u istoriji EN fudbala a ne samo PL. Silva je bio igracina bez daljnjeg, ali sa Gigsom ipak ne moze u isti kos.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/12/2024 : 14:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

https://www.msn.com/en-xl/news/other/the-best-xi-in-pl-history/ss-AA1vEr2k?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=096eacb1eb144be6940b0b92d9c0e1dc&ei=11#image=1

The best 11 PL: 4-4-2

Cech

G. Neville Terry Ferdinand A.Cole

Salah Vieira Gerrard Giggs

Shearer Henry

sir Alex

Što kažete na izbor?

Hajde moj izbor:

Golman: Smajhel ili van der Sar
Odbrana: Nevil, Vidic, Ferdinand, Kol
Vezni: Skols, Vijera, Gigs, Kantona
Napad: Sirer, Anri

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/12/2024 : 14:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Kad su Englezi birali najvećeg izabrali su Le Tissiera, i on jedini nedostaje u ovom odabiru. Inače, kao da sam ja birao. Slažem se s pretodnicima da je Nevile najslabija karika, ali brojke govore u njegovu korist. Slažem se i za Scholesa da se moglo naći mjesta, ali svi na popisu su genijalci. Shearer je za mene No.1, a Henry je opet za većinu legitiman izbor, iako da je na njegovom mjestu Aguero opet bi to bio dobar izbor i onda bi i najdominantnija ekipa u povijesti PL imala svog predstavnika.

Le Tisije je ozbiljan majstor. Ali nije ispred Sirera i Anrija. Naravno da su vrhunski i Drogba i Kol i Aguero i Ronaldo i Runi, Tores, Suarez, Fauler, Berkamp, Jork, Zola itd. Ali ne mozes sve.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31103 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/12/2024 : 14:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Znao sam da će većina izabrati Schmeichela, ali po meni Cech ima sjajniju statistiku, neki će reći ima ju i David James .

Zanimljiv sam intervju pročitao prije mjesec dana, uoči dvoboja Škotska-Hrvatska. Naš novinar uvjeren kako je za Škote najbolji trener sir Alex ostao zatečen odgovorima škotskih navijača: za njih on nije ni u top 3: bolji su Stein, Busby i Shankly. Eto sve ovisi o gledištu, po meni se uvijek neopravdano zaboravljaju nogometaši iz prošlosti, ne igra se nogomet samo danas, čak štoviše nekad se igrao puno bolji nogomet.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/12/2024 : 15:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma nije statistika glavni pokazatelj. Kako se vremena menjaju tako padaju i stari rekordi jer ljudi igraju duze, brze, imaju jace pripreme, treninge, hemiju, oporavke u komorama itd.

Skols nije ni najbolji asistent niti skorer, ali je za mene najbolji igrac PL u istoriji. Ne samo PL vec engleskog fudbala uopste. Bog fudbala.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/12/2024 : 16:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Meni bi Sheareru društvo u napadu pravio Owen. Briga me za brojke i statistiku. :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/12/2024 : 17:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Izbacio bih Nevilla, Salaha, Vieriu, Henrya i Shearera.

Ubacio Adamsa, Scholesa, Cantonu, Drogbu i Rooneya.

Naravno i Čecha zamijenio sa Schmeichelom.

Have mercy

Edited by - izivko on 11/12/2024 17:39:27
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31103 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/12/2024 : 19:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Gledam sad kako je Alvarez dao golčinu u CL i sjetim se koliko fali Cityju, a nije jedina Pepova pogreška.

Go to Top of Page
Page: of 308 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000