Author |
Topic |
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31103 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/12/2024 : 13:43:15
|
Kad su Englezi birali najvećeg izabrali su Le Tissiera, i on jedini nedostaje u ovom odabiru. Inače, kao da sam ja birao. Slažem se s pretodnicima da je Nevile najslabija karika, ali brojke govore u njegovu korist. Slažem se i za Scholesa da se moglo naći mjesta, ali svi na popisu su genijalci. Shearer je za mene No.1, a Henry je opet za većinu legitiman izbor, iako da je na njegovom mjestu Aguero opet bi to bio dobar izbor i onda bi i najdominantnija ekipa u povijesti PL imala svog predstavnika.
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ma bezveze. Nemoguće da nema Drogbe, najveći ikad u Premier ligi.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7280 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 11/12/2024 : 14:25:09
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ma bezveze. Nemoguće da nema Drogbe, najveći ikad u Premier ligi.
Koliko imas godina? :)
Stariji od tebe. ;) Drogba je meni najbolji napadač ikad u Premier ligi, bok uz njega je Henry. Svaka čast Sheareru i drugima, ali ova dvojica su top. Još kad se sjetim kako je praktički sam Chelseaju donio LP. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40394 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 11/12/2024 : 14:35:14
|
quote: Originally posted by don_draper
Od Cityja bih stavio lijevo Davida Silvu umjesto Giggsa. Lista ocito pada na brojke i rekorde, ali neki igraci poput Silve, Henryja su svoje kvalitete ispoljavali i van Otoka.
Ne postoji niko ko bi mogao pre Gigsa levo u istoriji EN fudbala a ne samo PL. Silva je bio igracina bez daljnjeg, ali sa Gigsom ipak ne moze u isti kos. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40394 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40394 Posts
Posted - 11/12/2024 : 14:40:47
|
quote: Originally posted by tex2
Kad su Englezi birali najvećeg izabrali su Le Tissiera, i on jedini nedostaje u ovom odabiru. Inače, kao da sam ja birao. Slažem se s pretodnicima da je Nevile najslabija karika, ali brojke govore u njegovu korist. Slažem se i za Scholesa da se moglo naći mjesta, ali svi na popisu su genijalci. Shearer je za mene No.1, a Henry je opet za većinu legitiman izbor, iako da je na njegovom mjestu Aguero opet bi to bio dobar izbor i onda bi i najdominantnija ekipa u povijesti PL imala svog predstavnika.
Le Tisije je ozbiljan majstor. Ali nije ispred Sirera i Anrija. Naravno da su vrhunski i Drogba i Kol i Aguero i Ronaldo i Runi, Tores, Suarez, Fauler, Berkamp, Jork, Zola itd. Ali ne mozes sve. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31103 Posts
Posted - 11/12/2024 : 14:55:26
|
Znao sam da će većina izabrati Schmeichela, ali po meni Cech ima sjajniju statistiku, neki će reći ima ju i David James .
Zanimljiv sam intervju pročitao prije mjesec dana, uoči dvoboja Škotska-Hrvatska. Naš novinar uvjeren kako je za Škote najbolji trener sir Alex ostao zatečen odgovorima škotskih navijača: za njih on nije ni u top 3: bolji su Stein, Busby i Shankly. Eto sve ovisi o gledištu, po meni se uvijek neopravdano zaboravljaju nogometaši iz prošlosti, ne igra se nogomet samo danas, čak štoviše nekad se igrao puno bolji nogomet.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40394 Posts
Posted - 11/12/2024 : 15:24:51
|
Ma nije statistika glavni pokazatelj. Kako se vremena menjaju tako padaju i stari rekordi jer ljudi igraju duze, brze, imaju jace pripreme, treninge, hemiju, oporavke u komorama itd.
Skols nije ni najbolji asistent niti skorer, ali je za mene najbolji igrac PL u istoriji. Ne samo PL vec engleskog fudbala uopste. Bog fudbala. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25368 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/12/2024 : 16:49:17
|
Meni bi Sheareru društvo u napadu pravio Owen. Briga me za brojke i statistiku. :) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 11/12/2024 : 17:37:00
|
Izbacio bih Nevilla, Salaha, Vieriu, Henrya i Shearera.
Ubacio Adamsa, Scholesa, Cantonu, Drogbu i Rooneya.
Naravno i Čecha zamijenio sa Schmeichelom. |
Have mercy |
Edited by - izivko on 11/12/2024 17:39:27 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31103 Posts
Posted - 11/12/2024 : 19:11:09
|
Gledam sad kako je Alvarez dao golčinu u CL i sjetim se koliko fali Cityju, a nije jedina Pepova pogreška. |
|
|
|
Topic |
|