forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author  Topic Next Topic  

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4335 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/12/2024 : 13:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Palo mi je na pamet da bi mogli napraviti glazbeni izazov ali da nije puko nabrajanje je nego da je i drugima zabavno za čitati i sudjelovati.

- ideja je postaviti neku pjesmu sa jutuba koju biste željeli da neki forumaš prokomentira

- prozvani forumaš MORA preslušati pjesmu i ostaviti neki smisleni komentar. Nema jednolinijskih dobro je/loše je/+1 i slično Pljuvanje ili pohvala najmanje dvije solidne rečenice.

- ako prozvani forumaš ne odgovara podsjetite ga slanjem prijeteće privatne poruke.

- prozivka može biti samo želja da ta osoba presluša pjesmu, ali okidač može biti i nešto što je osoba negdje napisala na forumu iliti sredstvo za izravnavanje računa hehe!

- budite razumni i ne stavljajte 5 postova. Dok vam prozvana osoba ne odgovori nemojte stavljati drugu prozivku.

- naravno, izbjegavajte stvari koje su nacionalističke, cajke, neozbiljne drekpjesme itd... Nismo sadisti i držite se glazbe koja nekog vraga vrijedi

- tvrdi riječnik/prostakluk i osjećajne eksplozije su apsolutno dozvoljeni. Mimoze nek se ne zgražaju jer je glazba emotivna stvar.

- i molim vas kad odgovarate daj izbrišite [ / tube] nastavke da stranica bude koliko toliko pregledna. Ostavite samo link i naziv (izvođač+pjesma) Nema goreg od 500 jutub thumbnaila na stranici

Prva žrtva: naravno tonto!

Rush - Natural Science

Bok, kako si.

Edited by - Cromwell on 11/12/2024 13:18:13

Tonto
Advanced Member

8339 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/12/2024 : 13:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Može, odlična tema. Javim se nekad kroz popodne.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
268 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 11/12/2024 : 14:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Nisam Tonto, ali ova pesma je za 10+

Uz Camera eye trenutno omiljena od Rush-a
Go to Top of Page

Biroa
New Member

Croatia
213 Posts

Member since 28/12/2020

Posted - 11/12/2024 : 14:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Biroa a Private Message  Reply with Quote
Prijavljujem se za sudjelovanje.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8339 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/12/2024 : 19:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Rush - Natural Science

Presuda:

Da li je išta dobro došlo iz kanade, ja se ne mogu sjetiti.
Objektivno ovo je žanrovski jako dobro odrađena pjesma. Klasični elementi klasičnog progresivnog rocka koji je svoje najbolje razdoblje imao u ranim sedamdesetima, izgubio se po putu i otišao u isforsirana kompliciranja. Ovdje se vidi da su sedamdesete na izmaku, a osamdesete sa svojom po rock pogubnom produkcijom kucaju na vrata , ali kvaliteta je nesumnjivo tu. Subjektivno meni je progresiva izvan crimsona i vdgg-a odavno dosadila, ako i pronađem nešto zanimljivo to će prije biti novijeg datuma poput toola nego što ću se vraćat matičnoj eri. Moj generalni problem sa rushom je vokal koji mi ne leži, a usto mi i nema neku posebnost i kvalitetu pa da mu oprostim ne ležanje. Ova stvar mi zvuči kao puno progresivniji Uriah Heep s kojima odmah gubi bitku što se mene tiče.

Ocjena: 5/10

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8339 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/12/2024 : 19:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Tontova žrtva je Chui

Naravno i drugi su pozvani na komentiranje, chui je obavezan.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/12/2024 : 20:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Rush - Natural Science

Presuda:

Da li je išta dobro došlo iz kanade, ja se ne mogu sjetiti.
Objektivno ovo je žanrovski jako dobro odrađena pjesma. Klasični elementi klasičnog progresivnog rocka koji je svoje najbolje razdoblje imao u ranim sedamdesetima, izgubio se po putu i otišao u isforsirana kompliciranja. Ovdje se vidi da su sedamdesete na izmaku, a osamdesete sa svojom po rock pogubnom produkcijom kucaju na vrata , ali kvaliteta je nesumnjivo tu. Subjektivno meni je progresiva izvan crimsona i vdgg-a odavno dosadila, ako i pronađem nešto zanimljivo to će prije biti novijeg datuma poput toola nego što ću se vraćat matičnoj eri. Moj generalni problem sa rushom je vokal koji mi ne leži, a usto mi i nema neku posebnost i kvalitetu pa da mu oprostim ne ležanje. Ova stvar mi zvuči kao puno progresivniji Uriah Heep s kojima odmah gubi bitku što se mene tiče.

Ocjena: 5/10

Isti slučaj kod mene.

Have mercy
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1301 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 11/12/2024 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
fali 'monopoly money' ;-)

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
261 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 11/12/2024 : 21:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
Svega i svačeg ima u ovoj salati:) ,od ranih Crimsona(Greg Lake faza),Peter Hammilla, Tuxedomoona i sve to začinjeno ranim Yes-om. Dobra stvar i dobar album ,ali niš novo :)
quote:
Originally posted by Tonto

Tontova žrtva je Chui

Naravno i drugi su pozvani na komentiranje, chui je obavezan.

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.07 seconds. Snitz Forums 2000