forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4335 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/12/2024 : 13:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Palo mi je na pamet da bi mogli napraviti glazbeni izazov ali da nije puko nabrajanje je nego da je i drugima zabavno za čitati i sudjelovati.

- ideja je postaviti neku pjesmu sa jutuba koju biste željeli da neki forumaš prokomentira

- prozvani forumaš MORA preslušati pjesmu i ostaviti neki smisleni komentar. Nema jednolinijskih dobro je/loše je/+1 i slično Pljuvanje ili pohvala najmanje dvije solidne rečenice.

- ako prozvani forumaš ne odgovara podsjetite ga slanjem prijeteće privatne poruke.

- prozivka može biti samo želja da ta osoba presluša pjesmu, ali okidač može biti i nešto što je osoba negdje napisala na forumu iliti sredstvo za izravnavanje računa hehe!

- budite razumni i ne stavljajte 5 postova. Dok vam prozvana osoba ne odgovori nemojte stavljati drugu prozivku.

- naravno, izbjegavajte stvari koje su nacionalističke, cajke, neozbiljne drekpjesme itd... Nismo sadisti i držite se glazbe koja nekog vraga vrijedi

- tvrdi riječnik/prostakluk i osjećajne eksplozije su apsolutno dozvoljeni. Mimoze nek se ne zgražaju jer je glazba emotivna stvar.

- i molim vas kad odgovarate daj izbrišite [ / tube] nastavke da stranica bude koliko toliko pregledna. Ostavite samo link i naziv (izvođač+pjesma) Nema goreg od 500 jutub thumbnaila na stranici

Prva žrtva: naravno tonto!

Rush - Natural Science

Bok, kako si.

Edited by - Cromwell on 11/12/2024 13:18:13

Tonto
Advanced Member

8339 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/12/2024 : 13:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Može, odlična tema. Javim se nekad kroz popodne.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
269 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 11/12/2024 : 14:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Nisam Tonto, ali ova pesma je za 10+

Uz Camera eye trenutno omiljena od Rush-a
Go to Top of Page

Biroa
New Member

Croatia
213 Posts

Member since 28/12/2020

Posted - 11/12/2024 : 14:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Biroa a Private Message  Reply with Quote
Prijavljujem se za sudjelovanje.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8339 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/12/2024 : 19:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Rush - Natural Science

Presuda:

Da li je išta dobro došlo iz kanade, ja se ne mogu sjetiti.
Objektivno ovo je žanrovski jako dobro odrađena pjesma. Klasični elementi klasičnog progresivnog rocka koji je svoje najbolje razdoblje imao u ranim sedamdesetima, izgubio se po putu i otišao u isforsirana kompliciranja. Ovdje se vidi da su sedamdesete na izmaku, a osamdesete sa svojom po rock pogubnom produkcijom kucaju na vrata , ali kvaliteta je nesumnjivo tu. Subjektivno meni je progresiva izvan crimsona i vdgg-a odavno dosadila, ako i pronađem nešto zanimljivo to će prije biti novijeg datuma poput toola nego što ću se vraćat matičnoj eri. Moj generalni problem sa rushom je vokal koji mi ne leži, a usto mi i nema neku posebnost i kvalitetu pa da mu oprostim ne ležanje. Ova stvar mi zvuči kao puno progresivniji Uriah Heep s kojima odmah gubi bitku što se mene tiče.

Ocjena: 5/10

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8339 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/12/2024 : 19:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Tontova žrtva je Chui

Naravno i drugi su pozvani na komentiranje, chui je obavezan.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12588 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/12/2024 : 20:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Rush - Natural Science

Presuda:

Da li je išta dobro došlo iz kanade, ja se ne mogu sjetiti.
Objektivno ovo je žanrovski jako dobro odrađena pjesma. Klasični elementi klasičnog progresivnog rocka koji je svoje najbolje razdoblje imao u ranim sedamdesetima, izgubio se po putu i otišao u isforsirana kompliciranja. Ovdje se vidi da su sedamdesete na izmaku, a osamdesete sa svojom po rock pogubnom produkcijom kucaju na vrata , ali kvaliteta je nesumnjivo tu. Subjektivno meni je progresiva izvan crimsona i vdgg-a odavno dosadila, ako i pronađem nešto zanimljivo to će prije biti novijeg datuma poput toola nego što ću se vraćat matičnoj eri. Moj generalni problem sa rushom je vokal koji mi ne leži, a usto mi i nema neku posebnost i kvalitetu pa da mu oprostim ne ležanje. Ova stvar mi zvuči kao puno progresivniji Uriah Heep s kojima odmah gubi bitku što se mene tiče.

Ocjena: 5/10

Isti slučaj kod mene.

Have mercy
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1301 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 11/12/2024 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
fali 'monopoly money' ;-)

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
261 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 11/12/2024 : 21:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
Svega i svačeg ima u ovoj salati:) ,od ranih Crimsona(Greg Lake faza),Peter Hammilla, Tuxedomoona i sve to začinjeno ranim Yes-om. Dobra stvar i dobar album ,ali niš novo :)
quote:
Originally posted by Tonto

Tontova žrtva je Chui

Naravno i drugi su pozvani na komentiranje, chui je obavezan.

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000