Mislim da više neće biti reprinta u ovoj godini. Neka me Markos ispravi ako grešim.
Griješiš. Došao je još i Batman 7 Joker reprint, ali ima još par komada starog izdanja pa se to nije primijetilo jer nije ni bio rasprodan. I do kraja godine se očekuje reprint Gričke vještice jer prvo izdanje neće doživjeti kraj ovog tjedna. Nisam još načisto što ću dogodine reprintati. Hildu sigurno, Batman Bijeli vitez isto. Calvin i Hobbesi 5-7 će se brzo rasprodati pa ću i njih reprintati kad se to dogodi. Vjerojatno Metalne godine i Sam samcat. Za ostalo ćemo vidjeti.
Grička razbija. Prosto neverovatno. Još bolja od Cat Claw. Ima nešto u domaćim autorima. :) Bijeli vitez je jedan od najboljih Betsa u Fibrinom katalogu, plus je prvi deo mini serijala, tu i malo veći tiraž neće da bude pogrešan. Sam samcat nisam nabavio, jedva čekam. C&H je vanserijski strip. Jedan od mojih omiljenih. Metalne godine box se nadam da neće biti preskup. :)
Ako stigne i Grička ove godine, biće ova godina stvarno udarna sa reprintima.
pretpostavljam da se prva dva Žeroma neće reprintovati? da se razumemo,ne provociram,pitam za dvojicu drugara (dao sam im na čitanje,svideli su im se,i sad žele da imaju svoje primerke)
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
pretpostavljam da se prva dva Žeroma neće reprintovati? da se razumemo,ne provociram,pitam za dvojicu drugara (dao sam im na čitanje,svideli su im se,i sad žele da imaju svoje primerke)
reprint
if you tolerate this, then your children will be next
Lepo nam čovek odgovara na upite ovih dana a ti ćeš ga oterati sa sopstvenog foruma ako ovako nastaviš Sreća da nemaš i nekog drugara da mu Rip Kirbiji fale, pa i to da se reprinta
Dodata i Grička vještica u spisak reprinta. Verovatno najbrže rasprodato izdanje do sada u odnosu na tiraž. Ove godine (odokativno) 25 naslova je Fibra reprintovala. Neću da komentarišem, da ne ureknem. :)