Author |
Topic |
djukak
Senior Member
2937 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 11/12/2024 : 13:36:14
|
Na Cobissu je Pilot broj 2
|
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18941 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11538 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17022 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 12/12/2024 : 08:41:21
|
quote: Originally posted by djukak
quote: Originally posted by zagor78
Koja je sljedeca knjiga?
Naredna knjiga je nastavak ove, dakle brojevi 285, 286 i 287.
ovaj trenutni i naredni period (300+) je nešto najbolje od texa, i ne mogu da prežalim što niste zamijenili koncept knjiga texa i mister no-a, jer će tolike texove odlične priče, a koji je 5 puta bolji strip od "pilota" biti iscjepkane na više knjiga, a lošiji junak ide u cjelovitim pričama. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2711 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 12/12/2024 : 09:05:23
|
Nije losiji junak, oba su sjajna. Meni je ova period najdrazi, jedva cekam. I na 100 takodje, ovaj na 700 sam citao vec pa ne uzimam za sada. |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2711 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
Caglio
New Member
191 Posts
Member since 03/03/2021 |
|
SPQRoma
Average Member
Italy
948 Posts
Member since 30/06/2015 |
Posted - 12/12/2024 : 13:51:21
|
quote: Originally posted by I like girlz ovaj trenutni i naredni period (300+) je nešto najbolje od texa, i ne mogu da prežalim što niste zamijenili koncept knjiga texa i mister no-a, jer će tolike texove odlične priče, a koji je 5 puta bolji strip od "pilota" biti iscjepkane na više knjiga, a lošiji junak ide u cjelovitim pričama.
Nismo željeli knjige od 500+ strana, a takvih kod Texa ima. Kod pilota nema. 3-4 epizode su idealna veličina, sve preko toga ne bi ličilo ni na šta sa mekim koricama. Objašenjeno je to već nekoliko puta.
Po nama, to je jedini ispravan način, ovako kako smo i uradili. Sve ostalo je subjektivni stav. Nekom se ne sviđa broj na rikni, nekom se ne sviđaju naslovi epizoda. Shvatite da svako ima svoje mišljenje, a nemoguće je svima ugoditi. Zato su i Tex i Mister No odrađeni onako kako smo mi smatrali da treba, a sama zainteresovanost kupaca dovoljno govori da li smo bili u pravu ili ne.
Da ne pominjemo "koji je junak bolji", naravno da je i to subjektivno. Meni lično je Tex draži, ali to ne znači da je bolji. |
HOKA-HEY |
Edited by - SPQRoma on 12/12/2024 13:53:33 |
|
|
jagodanbg
Senior Member
2825 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 12/12/2024 : 14:36:35
|
quote: Originally posted by SPQRoma Po nama, to je jedini ispravan način, ovako kako smo i uradili. Sve ostalo je subjektivni stav. Nekom se ne sviđa broj na rikni, nekom se ne sviđaju naslovi epizoda. Shvatite da svako ima svoje mišljenje, a nemoguće je svima ugoditi. Zato su i Tex i Mister No odrađeni onako kako smo mi smatrali da treba, a sama zainteresovanost kupaca dovoljno govori da li smo bili u pravu ili ne.
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3018 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 12/12/2024 : 15:42:52
|
quote: Originally posted by SPQRoma
quote: Originally posted by I like girlz ovaj trenutni i naredni period (300+) je nešto najbolje od texa, i ne mogu da prežalim što niste zamijenili koncept knjiga texa i mister no-a, jer će tolike texove odlične priče, a koji je 5 puta bolji strip od "pilota" biti iscjepkane na više knjiga, a lošiji junak ide u cjelovitim pričama.
Nismo željeli knjige od 500+ strana, a takvih kod Texa ima. Kod pilota nema. 3-4 epizode su idealna veličina, sve preko toga ne bi ličilo ni na šta sa mekim koricama. Objašenjeno je to već nekoliko puta.
Po nama, to je jedini ispravan način, ovako kako smo i uradili. Sve ostalo je subjektivni stav. Nekom se ne sviđa broj na rikni, nekom se ne sviđaju naslovi epizoda. Shvatite da svako ima svoje mišljenje, a nemoguće je svima ugoditi. Zato su i Tex i Mister No odrađeni onako kako smo mi smatrali da treba, a sama zainteresovanost kupaca dovoljno govori da li smo bili u pravu ili ne.
Da ne pominjemo "koji je junak bolji", naravno da je i to subjektivno. Meni lično je Tex draži, ali to ne znači da je bolji.
Drzite ritam,stancajte i ne osvrcite se previse,vrijeme ce pokazati,a treba i prve brojeve izdavati! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Topic |
|