Prvih sedam gore na slici su SC i prate originalna izdanja, znači da se epizode prelamaju u više brojeva. Donje četiri slike su te iste epizode iz gornjih sedam SC svesaka samo obuhvaćene kao kompletne priće, bez "nastavlja se".
Prvih sedam gore na slici su SC i prate originalna izdanja, znači da se epizode prelamaju u više brojeva. Donje četiri slike su te iste epizode iz gornjih sedam SC svesaka samo obuhvaćene kao kompletne priće, bez "nastavlja se".
hvala Zorane. Znaci ove dole su HC i komlletne (kao npr Libellus sto radi) Da li unutra idu originalne naslovnice? Od kog originalnog broja je krenuo taj integral varijanta? Koje su cene i gde se mogu pronaci u Srbiji?
U SC verziji je izašlo 149 komada. HC verzija je, kako se vidi krenula od Kineske četvrti, ali i izostavljene su neke ture koje su izašle samo u SC. SC verzija, ovih 149 komada od Van Gogha pokriva nešto više od 150 originalnih epizoda jer je Van Gogh u neke sveščice, koje bi bile vrlo tanke presložio neke originalne brojeve.
Zadnju turu nisam još dobio. Naklada predzadnje je bila 100 kom u SC verziji i samo 40 u HC, znači vrlo ekskluzivno. Zato je i cijena tako visoka. Ne znam gdje se u Srbiji mogu nabaviti. Ja svoje nabavljam u striparnici Babilon, ali ni tu nećeš naći mnoge brojeve jer uglavnom brzo ode. Imam obje verzije na aukcijama pa ako imaš nekog u Njemačkoj da ti ponese ili pošalje po vozaču autobusa, kao što to neki rade, mogli bi razgovarati o cijeni.