forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Kolekcija filmova & serija (VHS, DVD, USB...)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/04/2024 : 13:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio stavit slike sadržaja kutije 3 i 4, nešto VHS-a, nešto DVD-a, uglavnom, zadovoljan sam ovom turom.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7313 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/04/2024 : 15:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ima tu odličnih filmova.

Ovako na prvu bih preporučio Leon, Desperado, Zečju rupu i Babel.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1056 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 28/04/2024 : 16:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Ima tu odličnih filmova.

Rekao bih da je jedan od najboljih u tom buntu, cijeneći Shanerov izbor, Životi drugih.
A svakako bi bilo dobro pogledati (od onih čije sam naslove uspio pročitati): Posljednji Mohikanac, Zavjera, Enigma i Mothmanova proročanstva
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/04/2024 : 16:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Ima tu odličnih filmova.

Leona i Desperada sam gledao ranije (naravno, ponovit će se gledanje tih), a ova dva preostala nisam.

Za Leona se sjećam da je sjajan film (mislim da Reno tu stalno pije mlijeko da bi imao tu neku mirnoću kod pucanja snajperom, čini mi se da je tako nešto bilo), a i sjećam se da je Natalie Portman godinama kasnije izjavila da bi u današnje vrijeme bilo nemoguće snimiti remake tog filma, kako je ona to izjavila, to bi bilo veoma "inappropriate" s obzirom koliko se svijet promijenio, vjerojatno sugerirajući na taj odnos odraslog muškarca i tada, čini mi se, dvanaestogodišnje djevojčice u filmu.

Edited by - ReemCP on 28/04/2024 16:24:53
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47258 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/04/2024 : 16:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by lwood

Patricka obavezno pogledaj u seriji "Sjever i Jug". Po meni tu mu je uloga najbolje legla i bas je briljira.

To je baš hvaljena serija, gledao sam je čini mi se zadnji put tamo 90-ih (tako da mi je većinom ishlapilo iz glave), ali tad možda i nisam sve shvatio kad sam bio dijete. Vidio sam ja da ti imaš u ponudi cijeli serijal, ali zasad ne bih uzimao jer sam se baš istrošio u zadnje vrijeme, samo ovaj tjedan je otišlo 800€ na stripove i kavez/boks za psiće (od ove godine ih imam 8 ), a idući mjesec moram kupiti i sve 4 ljetne gume, nagomilalo se troškova.

Svakako ću imati na umu (ako ti u međuvremenu ne prodaš), to bi baš bilo dobro imati u kolekciji :)

Ma ja san se dugo mislija zadržat to ili ne.
Ali kako san na vrime odlučija ne kupit 2000 vhs-a prije nekih 15-tak godina,sad mi i ovi dvdi samo smetaju.
Ne gledan ih a prostora neman
Inače konkretno za ovo izdanje koje ja iman kvaliteta slike koliko se sičan je dosta loša ,bar za moj ukus.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47258 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/04/2024 : 16:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Inače Leon mi je i onda kad san ga gleda bija teška bezvezarija,danas to ne bi moga ni pogledat.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

djvaso
Starting Member

4 Posts

Member since 16/07/2023

Posted - 10/05/2024 : 22:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send djvaso a Private Message  Reply with Quote
Dobio sam prilično optičkih diskova od mog poslednjeg javljanja, pa da počnem sa DVD:

Poklon Jugoslovenske kinoteke

Poklon i lokalna prodavnica

Nacionalna biblioteka Norveške
Go to Top of Page

djvaso
Starting Member

4 Posts

Member since 16/07/2023

Posted - 05/06/2024 : 10:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send djvaso a Private Message  Reply with Quote
Ima prilično Blu-ray diskova i poneki Ultra Blu-ray:

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 07/08/2024 : 23:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Uskoro mi stiže nova, poveća pošiljka VHS-ova, mali pik:

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/11/2024 : 13:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ultimate Desires (1991)
VHS: Vrhunske želje

Seks i pjenušac u limuzini. Led na toplim usnama. Nacisti, prostitutke, neki tajni broš i Tracy Scoggins u mini suknji na zadatku. Pljuštanje metaka iz uzija. Kevin Bac.. ups, Marc Singer još jednom u akciji nakon što sam ga gledao ovdje. Brion James sa svojim karakterističnim konjskim repićem još iz „Tango & Cash“ dana s njemačkim naglaskom. Hell yeah!

Trash triler s početka '90-ih s radnjom koja jedva da ima smisla (scena u parnoj kupelji, wtf?!), ali ima ovaj film to nešto u toj svojoj apsurdnosti što ga čini zabavnim za gledanje, gdje glazbena podloga briljira, a osobito se ističe What About Love koja točno pogađa duh tog vremena. Tracy Scoggins ponovno dominira ekranom svojim fatalnim šarmom i privlačnošću, nakon što sam je gledao u onom nesretnom Alien Intruderu. Marc Singer, što ga više gledam, točno me uvjerava da ima više skila kao ljubavnik od Clarka Gablea, Deana Martina i Caryja Granta zajedno. Nisu mu ni do koljena.

Upečatljiv moment u ovom filmu je svakako onaj kada lik nemilosrdnog plaćenog ubojice Briona Jamesa spašava maloljetnu djevojku iz svijeta prostitucije i plus daje joj novac kako bi započela novi život daleko od tog mračnog svijeta. Ova scena uistinu je posebna gdje njegov lik pokazuje rijetku ljudskost i empatiju, a na osnovu toga možemo kazati da u njemu postoji ta klica časti i čovječnosti, unatoč tomu što je predstavljen kao netko tko je hladnokrvni plaćeni ubojica, cijepljen od bilo kakvih emocija.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 14/11/2024 : 13:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Article 99 (1992)
VHS: Član 99

Wow, koji odličan film! Hrpa poznatih glumaca, kad kažem hrpa, mislim na jedno barem 12-15 poznatih faca, u kojem se naravno ponajviše ističe sjajni Ray Liotta koji sa svojom energijom i karizmom u liku dr. Sturgessa jednostavno rastura. Rekao bih da nam je ovaj film ponudio značajan odmak od njegovih inače uobičajenih uloga negativaca pa je tako svojim nastupom ovdje samo dokazao tu svoju glumačku svestranost i talent. Najdojmljiviji momenti su oni kadrovi snimani sve u jednom potezu kad kroz hodnike ide sa simpatičnom glumicom Kathy Baker i razgovara gdje taj kadar traje i traje, a oni izgovaraju toliko teksta i sve se to dešava u hodu, a i kamerman odrađuje izvrstan posao kod onih trenutaka kad prolaze kroz jedna, pa kroz druga vrata, predivno. Malo sam isto razmišljao o tome gledajući film, a to da je možda uloga Johna C. McGinleya u ovom filmu utjecala na to da ga producenti Scrubsa uzmu za jednu sličnu ulogu u kojoj je njegov lik još više mogao iznijeti taj svoj sarkazam i opičenu energiju po čemu je poznat.

Film malo podsjeća i na onu, nešto stariju, ali legendarnu seriju M*A*S*H jer oboje na neki način kombiniraju taj spoj humora i ozbiljnosti. Ovdje također humor dominira u nekim scenama iako je tema i više nego ozbiljna, gdje se Uncle Sam nije nimalo iskazao za one koji koji su dali sve za svoju zemlju, već su ih jednostavno prepustili birokraciji i nebrizi.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 22/11/2024 : 13:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
L.A. Vice (1989)
VHS: Poroci L.A.

Uh, što obožavam PM Entertainment filmove, pogotovo ove direct-to-video akcijske naslove, pravo zlato za svakog ljubitelja žanra! Jedno vrijeme su ih stvarno štancali, ali ovaj se definitivno izdvaja svojom kvalitetom koji je nekakav spoj „Smrtonosnog oružja“ i „Prljavog Harryja“, a glavni lik Chance je baš ono, što bi se reklo, tip koji ne trpi živu silu! Njegova metoda prvo pucaj, pa onda pitaj donosi mu reputaciju nemilosrdnog egzekutora pravde, a usput možemo reći da time štedi novac poreznih obveznika jer iskreno, rijetko koji zločinac doživi suđenje

Njegov partner Indijanac je također totalno cool, scena u kojoj lukom i strijelom sredi negativca u vrat je čista filmska poslastica! A što tek reći za Chanceovu metodu s piromanom i dinamitom? Genijalno! Dodatno, film nas iznenadi situacijom koju stvarno ne viđaš često i to mislim kod situacije kada Chance nekih 15-20 minuta filma pokušava nagovoriti bivšeg kapetana da mu se pridruži na jednom zadatku (ovaj izgledom i ponašanjem u stilu Charlesa Bronsona), da izađe iz mirovine i pridruži se akciji. Ovaj se opire do zadnjeg trenutka, ali kad napokon pristane, bum! Za minutu ga ubiju! Nevjerojatno, ali savršeno paše uz tempo i ton filma. I onaj kulerski potez Chancea kako sredi probleme oko isplate zajma, da ženi ne uzmu zemlju, koji potez za kraj!

Šteta što trenutno imam samo ovaj jedan film iz Chance serijala, a dao bih sve da mogu nabaviti i „Angels of the City“ (1989.), „L.A. Heat“ (1989.) i „Chance“ (1990.). Možda se sreća okrene pa ih jednog dana nabavim u nekoj nasumičnoj nabavci kad se budem najmanje nadao.

Edited by - ReemCP on 22/11/2024 13:46:29
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/12/2024 : 17:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Deadlock (1989)
VHS: Smrtonosna veza

Not so good > ukratko najbolje opisuje moj dojam o filmu čiji je opis na VHS kutiji obećavao uzbudljivu akciju, ali stvarnost je nažalost bila znatno skromnija. Iznenađujuće je bilo vidjet Jamesa Honga na nekoliko minuta, a i ako ništa, barem sam otkrio što bi to točno trebalo značiti po pitanju Stephena Gregoryja Fostera što piše na VHS kutiji da je on "Sean Connery for the '80s". Kad se malo razmisli, ima nekog smisla.

Edited by - ReemCP on 13/12/2024 17:14:09
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/12/2024 : 17:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
In Too Deep (1990)
VHS: U predubokom

Još jedan besmislen film koji čak i nakon potencijalnih 30-ak gledanja ne bi uspio ništa nabolje promijeniti. Nisam neki jazz fan, ali glazbene sekvence su bile valjda jedino ono što valja.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/12/2024 : 18:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
The Doom Generation (1995)
VHS: Osuđeni na propast

Apsolutno izvrstan film, točno po mom nekom ukusu, pun kaotičnog miksa nasilja, psovanja, crnog humora i seksualne provokacije koje se provlače kroz čitav film. Ne znam koliko je dobra usporedba, ali kao da ima u sebi malo "ubrizganog" Pulpa Fictiona i Clerksa. Rose McGowan izvrsna, super opičena s onom kratkom frizurom, skoro ista Thurmanica iz spomenutog Pulpa Fictiona, iako nekako više energična. Završnica je zaista šokantna i totalno neočekivana, pomalo poremećena i apsurdna kao i gotovo čitav film, to sa rezanjem genitalija podsjetilo me pomalo na kraj Hostela 2.

Ne znam kako ovaj film inače stoji u povijesti same kinematografije i je li uopće hvaljen, izgleda, koliko vidim, da je dio te tzv. Teen Apocalypse Trilogy kao drugi u nizu, prvi je Totally Fucked Up (1993) i treći Nowhere (1997). Bilo bi fora jednog dana nabaviti i preostala dva i pogledati, a tek sam ovih dana shvatio da sam ovog The Doom Generation nabavio u dva VHS primjerka, a da nisam ni skužio (a i nije mi ni žao).

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/12/2024 : 21:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Night Hunt aka Survive the Night (1993)
VHS: Paklena noć u Bronxu

Gledajući ovaj film, odmah sam se sjetio "Judgment Nighta" koji je imao sličnu ili gotovo istu premisu (čak postoji veoma slična scena u oba filma kad prelaze s vrha jedne zgrade na drugu), samo je ono bila muška, a ovo ženska verzija skoro istog filma i interesantno da su oba izašla te iste 1993. Verzija koju predvodi Emilio Estevez je puno bolja, mada i ova nije loša, naročito zbog Kathleen Robertson koja zaista uvjerljivo glumi, a ovo je možda vrijeme dok nije još postala svjetski poznata jer čini mi se da tek godinu poslije pa u naredne tri stječe onu svjetsku slavu kroz seriju Beverly Hills 90210.

Poruka ovog filma - nemojte nikad vozit auto na rezervi!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/12/2024 : 21:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Stealing Christmas (2003)
VHS: Kako ukrasti Božić

Malo predblagdanskog ugođaja, što da ne. Solidan TV film koji se uklapa u dobro poznati obrazac blagdanskih priča, jedino što kod mene postoji problem što su mi ovakvi filmovi često predvidljivi gdje je ona klasična premisa kriminalca kojeg sudbina odvede u mali, idilični gradić prepun skladnih, ali naivnih ljudi i onda taj glavni lik, nalik modernom Grinchu, planira iskoristiti dobrotu te zajednice kako bi im ukrao svu lovu i njihove snove. I ono što spada u tu klasiku, da mi svjedočimo njegovoj postupnoj transformaciji kako se bližimo kraju filma kada njegovo srce pomalo omekša pod utjecajem blagdanskog duha i topline zajednice.

U pogledu takvih filmova, meni osobno je najdraži "Trapped in Paradise", mnogo jača glumačka postava, a i taj film nudi obilje humora i zabave. Stealing Christmas ima svoje adute gdje dominiraju tri poznatija lika, Tony Danza koji ima onu prepoznatljivu karizmu, Lea Thompson koju ću uvijek pamtiti kao Martyjevu mamu iz "Back to the Future" te legendarna Betty White, ne znam postoji li u filmskoj industriji simatičnija osoba od te žene. Šteta što nije poživjela još nekih 17-18 dana pa bi imala ravno stotku. Ako ništa drugo, zbog ovog trojca svakako vrijedi pogledati ovaj film.

Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1607 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 15/12/2024 : 23:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pre 10-15 godina prodao sve fizicko sto sam imao i samo sam zadrzao nesto sto nema jos uvek na streamingu ili se tesko nalazi ili iz nekih sentimentalnih razloga. Imao sam stotine DVD-jeva i BluRay-ova a sada se to svelo na ovo dole. To je neki cudan zaostatak iz proslih vremena i nisam ih gledao godinama ali eto tako stoje mi.

Nemam ni dedicated player vise (imao sam odlican Denon za DVD a kasnije odlican OPPO za BluRay -- i njih sam davno davno prodao) ali imam Playstation 4 koji moze u nuzdi ovo da prikazuje.

Lako se o ovim filmovima i serijama nadje sve na internetu ali ako vas zanima neko moje misljenje -- pitajte! Ja ih sve preporucujem (jedino cu napomenuti da je Common Ground argentinski film jer ih ima vise sa istim imenom a Kontroll je madjarski)

EDIT: tri Criteriona su BluRay (sva izdanja su na vise od jednog diska: Immigrants/New Land je na 2, Fanny je na 3, Dekalog na 4 i sva imaju knjizice unutra) a ova druga tri su samo najobicniji individualni DVD.

EDIT2: Fanny se pojavio na streamingu nedavno ali skracena verzija a ovo je full verzija koja koliko znam jos uvek nema na streamingu (torrente ne racunam).

Edited by - wintermute on 15/12/2024 23:45:04
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 16/12/2024 : 11:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Snowbound (1994)
VHS: Snježna opasnost

Kad sam ulazio u ovaj film i spremao se za gledanje, nisam očekivao da će biti ovako potresan. Još kad si svjestan da je film temeljen na stvarnim događajima, svaka ti situacija djeluje intenzivnije jer si svjestan da se sve to stvarno dogodilo i da u ovom slučaju nema garancije filmskog happy enda što te jednostavno drži u napetosti i prilično emotivno iscrpljuje, naročito kad je u igri i to malo petomjesečno dijete, užas! Jedna od najpotresnijih scena je trenutak kada ne čuju djetetov plač i moraju otvoriti torbu u kojoj su ga smjestili kako bi ga zaštitili od hladnoće, pa taj trenutak kada se sve svede na to jezivo iščekivanje, neizvjesnost hoće li dijete biti živo ili ne kada otvore torbu, takvi prizori točno ti kidaju živce jer te stavljaju u njihovu kožu, gdje ne možeš ništa nego čekati i nadati se najboljem. I Neil Patrick Harris i Kelli Williams su oboje izvrsno odradili svoje role, posebno u prikazivanju straha, odlučnosti i nade.

Snowbound“ je stvarno bio težak za gledanje zbog te potresne borbe za preživljavanje, ali to je i ono što ga čini tako moćnim, priča o obitelji koja se suočava s gotovo nemogućim šansama u tako surovim uvjetima. Stvarno je teško zamisliti što su stvarni Stolpini prošli, a sama činjenica da je priča istinita čini sve još dirljivijim. VHS kaseta na kojoj sam gledao možda čak i bolje prenosi tu atmosferu s nešto tamnijim tonovima i teksturama koje nekako pojačavaju taj osjećaj izolacije i napetosti.

Priča obitelji Stolpa prava je lekcija o ljudskoj izdržljivosti, snalažljivosti i nevjerojatnoj volji za životom. Kad sam gledao kako se međusobno podržavaju, čak i nakon kad je to sve završilo, činilo mi se da su kao obitelj jači nego ikad. Nažalost, guglanjem sam saznao da su se nekoliko godina nakon tragedije ipak razveli, što u filmu naravno nije prikazano. Pretpostavljam da je ta dugotrajna trauma ipak ostavila neizbrisiv trag na njihovoj vezi, što još jednom pokazuje koliko su posljedice ovakvih događaja kompleksne i teške. Međutim, „Snowbound“ nas jednostavno podsjeća koliko su nevjerojatna snaga volje i ljubav koje nas mogu tjerati dalje, čak i u najtežim momentima života.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3708 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/12/2024 : 12:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
winter....nema criterion izdanja bez knjižice.

Reeme kak stojiš s Vratima raja..ja još čekam :)

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13133 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 16/12/2024 : 13:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Sjećam se da si me to pitao, a teško mi se odvojiti od bilo kojeg VHS filma, pa čak i od ovih za koje sam pisao da ništa ne valjaju i koje možda neću nikad ponovno gledati :) Ti si ono pisao da glede "Vrata raja" imaš DVD verziju? Ja isto tako volim (kad je prilika) imat obje verzije nečega što mi se posebno dopada. 2-3 puta godišnje obično radim te nabavke, znam naletit na neke duple, pa ako budu ovi u ponudi, uzmem ih opet i javim se.

Ovi su inače još na "životu" ;)

Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1618 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 16/12/2024 : 14:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote

https://www.forbes.com/sites/timlammers/2024/10/21/alien-romulus-to-get-vhs-release-in-honor-of-original-alien/
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3708 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/12/2024 : 14:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by BeaGea

Sjećam se da si me to pitao, a teško mi se odvojiti od bilo kojeg VHS filma, pa čak i od ovih za koje sam pisao da ništa ne valjaju i koje možda neću nikad ponovno gledati :) Ti si ono pisao da glede "Vrata raja" imaš DVD verziju? Ja isto tako volim (kad je prilika) imat obje verzije nečega što mi se posebno dopada. 2-3 puta godišnje obično radim te nabavke, znam naletit na neke duple, pa ako budu ovi u ponudi, uzmem ih opet i javim se.

Ovi su inače još na "životu" ;)

Toliko obožavam ovaj filma da ga imam na svim medijima koje sam mogel nabaviti , osim VHS. Imam nekih 5-6 izdanja ovog filma a volio bih ga imati i na VHS-u:
https://www.blu-ray.com/dvd/Heavens-Gate-DVD/16210/
https://www.blu-ray.com/dvd/Heavens-Gate-DVD/68360/
https://www.blu-ray.com/movies/Heavens-Gate-Blu-ray/74192/
https://www.blu-ray.com/movies/Heavens-Gate-Blu-ray/197409/
+njemačko widescreen dvd izdanje i + divx ;)

Pretpostavljam da je na VHS-u ovaj sepia tonalitet boja:
https://www.youtube.com/watch?v=SJ7SjwtDc6w

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4648 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 16/12/2024 : 21:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
@Wintermute: Full Kontroll! Prijatno si me iznenadio što imaš DVD tog kutnog mađarskog filma. Genijalna stvar, pogledao sam ga nebrojano puta A tek soundtrack što kida..
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1607 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 16/12/2024 : 23:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

@Wintermute: Full Kontroll! Prijatno si me iznenadio što imaš DVD tog kutnog mađarskog filma. Genijalna stvar, pogledao sam ga nebrojano puta A tek soundtrack što kida..

Da...da.. neverovatan film za koga mnogi ne znaju. Kupio sam DVD kad je tek bio izasao i cuvam ga sve vreme. I muzika ubija, da.

Ko nije pogledao apsolutna preporuka, jedan od meni top 10 a mozda i top 5 filmova ikada koje sam gledao. I gledam cesto neke kultne scene na YT. Na YT ima ceo film ali nema engleski titl sto meni ne smeta jer maltene znam sve napamet.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000