Mada moram priznati da sam se malo oladio sada kada vidim koliko je igrica kompleksnija i složenija od keca... Mislim da neću imati živaca na ovoliko kliktanja i odlučivanja šta je najispravnija odluka. Kec je imao jednostavan gameplay, ali je bio težak. Dvojka mi deluje da će biti komplikovana za igranje, i da će biti teška. A ne znam da mi se sviđa ova kombinacija Grafika i priča deluju super doduše.
Iskreno nikada nisam bio fan Civilizacije niti sam shvatao zbog čega vlada toliko fama oko ove franšize. Ali za one koji vole - trailer za Sid Meier’s Civilization VII.
Novi trailer za remake Silent Hill 2. Vidim dosta pažnje obraćaju na tehničke stvari kao npr. džojstik. Ali hardkor horor fanove SH boli dupe za ove trivijalnosti i pitamo se da li će atmosfera biti kao u originalu... skeptičan sam. Ali ajde da kažem da trailer ne izgleda toliko loše koliko sam mislio da će biti.
Stvarno izgleda stripovski. E sad problem je što su Streets of Rage 4 i TMNT: Shredder's Revenge postavili standard kako treba da izgleda moderan beat 'em up. Pogledao trailer i animacija ne izgleda fluidno, drvenasto je..
Namjerno je tako, takav stil. Kao Archer, ako nisi, pogledaj cijeli serijal, odličan je. Ide sada u prosincu i onaj neki Samurai koji namjerno izgleda kao stop motion i baš mi izgleda super zbog toga.
Evo ga:
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Neki dan zavrsio napokon "Blacksad: under the skin" na PS5. Kupio sam pocetkom godine verziju za ps4,ali se nakon jednog vremena pocela vrtiti na 99% i nije se moglo ocitati. Kasnije par mjeseci objave verziju za ps5 i napokon je zavrsim. Gnjavaza je bila oko zadnjih par sportskih kartica, pa iznova trazi po levelima na mogucim lokacijama. Problem je ta kamera koju si morao skroz na stranu gurati da uhvati damn slicicu i da je copis. Malo zeznuto, ali prica mi je bila sasvim pristojna u stilu noir krimi filmova. Ima jos nesto slicno, a to je navodno "Wolves among us" i "L.A.Noir". Imam na cekanju zavrsiti "Yakuza: year zero" digitalno kupljena sa "God of War", "Mad Max" i jos na cd-u "Cyberpunk 2074" i "Horizon: Zero down".
U iscekivanju mi je igra sa Indianom Jonesom.
E da, zbog toga slabo citam stripove.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"