• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nek ide Zagor...šteta bi bilo da se i to ugasi zbog lose prodaje.. a sve sto nisu Zagor i Tex je gomilanje skladišta Veselog Cetvrtka... Nek idu u toj ediciji naizmensko Zagor, Tex i pilot... i tako u krug..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Za sledeći (14.) broj je najavljen Zagor Plus 2. Istina u naslovu stoje dva naslova "Tajanstvena močvara" (Zagor plus 2) i "Mala senka". Ovo drugo bi možda mogao da bude 684 BIS.
Za sledeći (14.) broj je najavljen Zagor Plus 2. Istina u naslovu stoje dva naslova "Tajanstvena močvara" (Zagor plus 2) i "Mala senka". Ovo drugo bi možda mogao da bude 684 BIS.
All'inizio del mese di luglio 2024 è uscito lo Zagor n° 708 (Zenith 759), intitolato "Verdetto finale". Potete leggere il mio commento cliccando sul titolo (colorato). Se lo farete, fra le altre cose troverete scritto:
nella seconda parte dell'albo è contenuta una avventura breve e autoconclusiva, di 46 pagine, intitolata "La piccola ombra", da me sceneggiata per Fabrizio De Fabritiis. Di questa avventura parleremo prossimamente in un post apposito.
Čitao sam ga jučer, na Badnjak. Meni je baš fora. Bacilieri odlično izgeda na velikom formatu + baš je digao epizode crtežom. Ima tu laganu, karikaturalnu liniju, a opet - pozadine su mu detaljne, atmosfera odlična, zna bit sexy kad treba i odvratan kad treba.
Prva priča - Đavo u raju je malo ozbiljnija. Super je šta se većinom odvija u engleskom selu - Dilan na konju, pastorala, vrtlari, majordomovi, lijepe kuće i mačke - ja zadovoljan.
Druga priča sa zlim Djed Mrazom je klasičan slešer filer, ali dobar. Taman za ovo praznično doba.
Hommage Tanigučiju mi je bolji od originala jer mi je Taniguči sav nekako tehniči i uredan, a Bacilijeri je fluidniji i zaigraniji što mi više paše.
Sve skupa odličan novi LMS. Jedva čekam da Cena časti dođe u Školsku knjigu!