Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40417 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
dupli
Senior Member
Croatia
1055 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 18/12/2024 : 13:53:58
|
quote: Originally posted by BeaGea
A dužine? Isto ili? Zato pitam 50x? (koliko)
Ovaj format kojim je izašla Grička ja sasvim u redu. Pregledno, a ne preglomazno.
Dimenzije samog crteža:
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10253 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/12/2024 : 14:07:43
|
quote: Originally posted by sawitch
A sta radis sa tom grdosijom? Gde to odlozis? Na pod umesto tepiha?
Možda je bolje napravit zidne tapete. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3717 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 18/12/2024 : 14:20:12
|
quote: Originally posted by dupli
Ovaj format kojim je izašla Grička ja sasvim u redu. Pregledno, a ne preglomazno.
Dimenzije samog crteža:
Hvala!
Kolika je na kraju naklada drugog izdanja...1000 ili 2000!? |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2296 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 18/12/2024 : 14:50:41
|
Da li ce biti prvog izdanja Gricke u Darkwoodu i Delfiju? |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8225 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29421 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/12/2024 : 15:45:12
|
quote: Originally posted by dupli
Dimenzije samog crteža:
Hvala!
Kolika je na kraju naklada drugog izdanja...1000 ili 2000!?
14 000 |
Trouble will find me |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2296 Posts
Posted - 18/12/2024 : 15:48:51
|
super 14000 ce biti taman |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1609 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 18/12/2024 : 16:47:46
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by wintermute
Drago mi je da se sve prodalo sto dokazuje da sam mozda bio u pravu kada sam rekao da je ovaj projekat trebao biti ambiciozniji i "diverzifikovaniji"?
No, skoro sigurno ce biti reprinta pa cemo videti u kojim formama i oblicima i cenama.
Preskocio sam jer sam na osnovu pregleda zakljucio da ovo ipak nije moj tip stripa (pogotovu ne za tu cenu). A potpuno me je odbilo dodatno saznanje da ovaj strip zapravo nije dovrsen.
Medjutim, verovatno bih ga uzeo iz radoznalosti u nekoj povoljnoj manje luksuznoj (ili digitalnoj <gasp>) varijanti (meke korice, crno-belo, bez dodataka...)
kakva hrpa nebuloza
skoro sigurno će bit...već je u procesu štampanja nije dovršen...strip je dovršen i cjelina je za sebe. a ovo da izdanje bude crno bijelo.....nema smisla ni komentirati. Znači, ti tražiš da se ljude poseru na sav trud oko pronalaska dobrih materijala!?
"Nebuloze" su i iz mog ugla, ali nikada ne bih to napisao na taj način wintermuteu, tako drsko kako ti to radiš BeaGea. A ne trpiš kad ti uzvrate istom merom. A ti često pišeš nebuloze, a kad te neko uhvati u laži, ćutiš. Jesi li naveo ko je DiSkAcHu rekao da laže, kao što si tvrdio na drugom topiku?
Wintermute posmatra stvari iz drugog ugla, nego mi ovde. Iz njegovog ugla - on je zainteresovan za digitalne stripove, posmatra stvari kao iz razvijenijih i većih stripovskih tržišta (kao što je USA, gde živi) i voleo bi da vidi različita izdanja i oblike istog stripa, pa i jeftinija, za nešto što njega ne interesuje previše. O tome što Fibra, po broju ljudstva, nije Marvel, ne razmišlja previše.
On je ovde rekao šta bi "verovatno uzeo" i u takvoj izjavi nema greške, jer to je njegov lični stav, u koji drugi nemaju potrebe da se mešaju, pogotovo nepristojnim upadicama.
Ma navikao sam ja ovde da se moje misljenje ponekad pljuje, cak sam i hteo da ostavim jedno "<duck>" na kraju posta ali sam ga na kraju izbrisao da ne privucem pljuvacku -- nije pomoglo. Sto bi rekao Bob Rock "ne mari... ne mari..."
OK je to, ja pricam iz svog ugla i to je vecini cesto neshvatljivo ali nekima mozda donosi neku DIVERZIFIKACIJU misljenja koja im pomaze da se, da citiram jedan praistorijski clanak iz Mog Mikra, "odvoje od kace kupusa na terasi". To JESU nebuloze iz nekog ugla.
E sad, cinjenica: strip *jeste* nedovrsen, to je receno na ovoj temi ranije ko je citao i pratio.
- - - - -
Inace ja sam upravo narucio 10 stripova od Fibre (10kg kombinovane narudzbe od 30kg sa jednim forumasem iz USA da izbegnemo postarinu) i uskoro cu te stripove citati i pisati o njima. Razmatrao sam Gricku jer je bila na popustu ali sam preskocio iz navedenih razloga. Da je bila €10-€15 (digitalna ili u manje luksuznom izdanju) uzeo bih je. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2772 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 18/12/2024 : 16:54:30
|
quote: Originally posted by Markos
Kolika je na kraju naklada drugog izdanja...1000 ili 2000!?
14 000
Super. Znači cijena ne bi smijela bit više od 1 ipo eura. |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3717 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 18/12/2024 : 17:02:57
|
quote: Originally posted by wintermute E sad, cinjenica: strip *jeste* nedovrsen, to je receno na ovoj temi ranije ko je citao i pratio.
...svašta ti čitaš ali slabo pročitaš.
Pronađi jednog forumaša, koji je pročital strip, da to tvrdi kaj ti govoriš! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 18/12/2024 17:04:27 |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8225 Posts
Posted - 18/12/2024 : 17:03:37
|
E sad, cinjenica: strip *jeste* nedovrsen, to je receno na ovoj temi ranije ko je citao i pratio.
Valjda je strip dovršen, jer predstavlja adaptaciju jedne knjige. Priča u celini nije dovršena jer postoje nastavci. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 18/12/2024 : 17:19:52
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by BeaGea Kolika je na kraju naklada drugog izdanja...1000 ili 2000!?
14 000
Znači kiosk izdanje ! |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Posted - 18/12/2024 : 17:27:41
|
Valjda je strip dovršen, jer predstavlja adaptaciju jedne knjige. Priča u celini nije dovršena jer postoje nastavci.
Bez straha, upravo dovršavam nastavak, a strip ću donirati Fibri za integralno izdanje zaokružene priče.
Ovo su zadnji kadrovi, likovi su vam poznati.
|
Edited by - Peyo on 18/12/2024 19:10:37 |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8225 Posts
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8225 Posts
Posted - 18/12/2024 : 18:33:02
|
Evo, ako me ovaj kadar ne kandiduje za legitimnog nastavljača, neće ništa. Peyo bi mogao da tušira, vidim da ima potez.
|
|
|
Odoakar
Junior Member
484 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 18/12/2024 : 18:41:43
|
Drago mi je da se sve prodalo sto dokazuje da sam mozda bio u pravu kada sam rekao da je ovaj projekat trebao biti ambiciozniji i "diverzifikovaniji"?
No, skoro sigurno ce biti reprinta pa cemo videti u kojim formama i oblicima i cenama.
Preskocio sam jer sam na osnovu pregleda zakljucio da ovo ipak nije moj tip stripa (pogotovu ne za tu cenu). A potpuno me je odbilo dodatno saznanje da ovaj strip zapravo nije dovrsen.
Medjutim, verovatno bih ga uzeo iz radoznalosti u nekoj povoljnoj manje luksuznoj (ili digitalnoj <gasp>) varijanti (meke korice, crno-belo, bez dodataka...)
kakva hrpa nebuloza
skoro sigurno će bit...već je u procesu štampanja nije dovršen...strip je dovršen i cjelina je za sebe. a ovo da izdanje bude crno bijelo.....nema smisla ni komentirati. Znači, ti tražiš da se ljude poseru na sav trud oko pronalaska dobrih materijala!?
"Nebuloze" su i iz mog ugla, ali nikada ne bih to napisao na taj način wintermuteu, tako drsko kako ti to radiš BeaGea. A ne trpiš kad ti uzvrate istom merom. A ti često pišeš nebuloze, a kad te neko uhvati u laži, ćutiš. Jesi li naveo ko je DiSkAcHu rekao da laže, kao što si tvrdio na drugom topiku?
Wintermute posmatra stvari iz drugog ugla, nego mi ovde. Iz njegovog ugla - on je zainteresovan za digitalne stripove, posmatra stvari kao iz razvijenijih i većih stripovskih tržišta (kao što je USA, gde živi) i voleo bi da vidi različita izdanja i oblike istog stripa, pa i jeftinija, za nešto što njega ne interesuje previše. O tome što Fibra, po broju ljudstva, nije Marvel, ne razmišlja previše.
On je ovde rekao šta bi "verovatno uzeo" i u takvoj izjavi nema greške, jer to je njegov lični stav, u koji drugi nemaju potrebe da se mešaju, pogotovo nepristojnim upadicama.
Živi u Americi, a problem mu je cijena. Priča nebuloze. Pa di će Fibra izdavati više različitih verzija istog stripa za tržiste od par tisuća potencijalnih kupaca. Pa nije ovo Amerika.
Upravo su ti extra dodaci i premium dizajn/izdanje ono što Fibru čini fibrom. Ovo što on trazi je da Fibra ne bude Fibra. Nebuloza. |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2296 Posts
Posted - 18/12/2024 : 19:03:10
|
pravda za gastarbajtere. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10383 Posts
Posted - 18/12/2024 : 19:06:47
|
Evo, ako me ovaj kadar ne kandiduje za legitimnog nastavljača, neće ništa. Peyo bi mogao da tušira, vidim da ima potez.
Moji likovi su životniji, imaju dušu, kod tebe je to nekako generički, industrijski ... |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8225 Posts
|
Topic |
|