forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Batman 51 - Gotika
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

verab
Senior Member

Croatia
2778 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/12/2024 : 15:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zveles

Nije ovo nikakva utakmica, ali argument "Čitam jer volim čitat stripove" baš i ne stoji. Kao da kažeš jedem jer volim jesti. Makar na silu. I onda ti bude muka, a najfinija jela postanu bljutava.

Naravno da nije, objasni to Grziju, na sva pitanja jaki ti je dao odgovore, i stoje. Ako nešto baš i ne stoji i nema prevelikog smisla su pitanja s preduvjerenjima: "Zašto si se uopće mučio čitati ako otprije znaš da ti se ne dopada? Zašto trošiš novac na stripove koji nisu po tvom ukusu?" Da ovo je utakmica ti bi zabio dva lijepa autogola. Srećom pa nije.

Apropo ove zadnje ture (i ne samo zadnje) Batmana, da se držimo slova ko pijan plota teško da bi ikad ušli u neki katalog koji se zove "samo dobri stripovi", tj. mogli bi ući kao i probrane epizode Zagora.
Jasno, to je samo moje mišljenje o (samo) dobrim stripovima i naravno da svatko ima svoje, pa su tako nekome i Zagor/Blek dobri stripovi, ili ova Gotika.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8282 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 20/12/2024 : 15:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Meni je sve jasno kad je rekao da je iz biblioteke čitao. Praktično besplatno, čovek ima zadovoljstvo da na forumu pljuje po stripu kako je nečitljiv.
Ima li većeg zadovoljstva od toga?
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1059 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 20/12/2024 : 15:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Meni je ok da netko čita stripove jer voli stripove.
Meni je manje ok da netko tko voli stripove piše o onima koje ne voli (!?) 🤔🤣

Svi koji vole strip pročitaju i neki manje dobar strip, zašto bi to trebalo podijeliti sa svima?
Jel baš najvažnije imati mišljenje o svemu (pogotovo onako površno i svisoka)?

Negativne komentare stripova uopće ne čitam.
Samo pozitivne i zanimljive koji mogu sadržavati i poneku dobronamjernu kritiku.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26914 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/12/2024 : 15:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Komesar i inkvizitori💪

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2778 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/12/2024 : 16:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Meni je sve jasno kad je rekao da je iz biblioteke čitao. Praktično besplatno, čovek ima zadovoljstvo da na forumu pljuje po stripu kako je nečitljiv.
Ima li većeg zadovoljstva od toga?

Je li ja, koji sam kupio i pročitao ovaj strip, imam veće pravo napisati da mi i nije baš nešto od njega koji ga je posudio u knjižnici i pročitao? Ne bih rekao.

Da je posudio u knjižnici, pročitao i napisao da mu je odličan onda ne bi bilo problema? Što je btw, nebrojeno puta i uradio.

Nismo valjda došli do toga da ne smijemo napisati da nam nešto nije lego, da nam je nečitljivo?

Drami se oko ničeg. Ovo polako podsjeća na frcanje perja u bonelli kokošinjcu kad ga se na tren ružno pogleda.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26914 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/12/2024 : 16:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Batman i Zagor,dva stara ratna druga.
Komesari spremni skočit u obranu ko god ih krivo pogleda.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8282 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 20/12/2024 : 16:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Je li ja, koji sam kupio i pročitao ovaj strip, imam veće pravo napisati da mi i nije baš nešto od njega koji ga je posudio u knjižnici i pročitao? Ne bih rekao.

Ni ja ne bih rekao. Imaš manje pravo!

Kad bi učestalo pisao komentare o nečitljivim stripovima, koje čitaš redovno i skupo plaćaš, neko bi posumnjao u tvoj zdrav razum.

Ovako, nisi platio, možeš da pričaš šta hoćeš i to sa visoka.

Ali ovo čisto onako pričamo, kad me pitaš, a ja treba nešto da odgovorim, nije ovo ozbiljna spika.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2778 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/12/2024 : 16:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Slažem se. Definitivno nije.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8282 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 20/12/2024 : 16:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Slažem se. Definitivno nije.

Bila je dok se jaki nije umešao opet.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10389 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/12/2024 : 17:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula
Svi koji vole strip pročitaju i neki manje dobar strip, zašto bi to trebalo podijeliti sa svima?

Ne bi trebalo, ali se može jer forum bi između ostalog trebao služiti i razmjeni mišljenja. Nekom može nečije mišljenje biti korisno kod odluke o kupnji ne baš jeftinih stripova. Bez obzira da li se radi o slučaju: Njemu se ne sviđa, sigurno je to super strip za mene. Koga tuđa mišljenja ne zanimaju ne mora da ih čita.

quote:
Jel baš najvažnije imati mišljenje o svemu (pogotovo onako površno i svisoka)?

S ovim se slažem. Nije.
Ali dobro je imati svoje mišljenje. A ne ići kod drugog po svoje mišljenje.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1059 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 20/12/2024 : 19:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Peyo, Peyo, baš si ti meni drag forumaš jer voliš polemizirati sa mnom... 🤣

U prvom dijelu kažeš "nekom nečije mišljenje može biti korisno kod odluke o kupnji...", a onda u drugim dijelom po tebi je "...dobro imati svoje mišljenje. A ne ići kod drugog po svoje mišljenje."
E sad, čini se da jedno isključuje drugo 🤣

Općenito govoreći, mene ne zanima mišljenje koje se svodi na "super strip" ili "loš strip". Ako nisi u stanju napisati 2 rečenice iole smislenog komentara, kome se uopće obraćaš i zašto? 😉
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8282 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 20/12/2024 : 19:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Općenito govoreći, mene ne zanima mišljenje koje se svodi na "super strip" ili "loš strip". Ako nisi u stanju napisati 2 rečenice iole smislenog komentara, kome se uopće obraćaš i zašto? 😉

+1
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10389 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/12/2024 : 19:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Peyo, Peyo, baš si ti meni drag forumaš jer voliš polemizirati sa mnom... 🤣

U prvom dijelu kažeš "nekom nečije mišljenje može biti korisno kod odluke o kupnji...", a onda u drugim dijelom po tebi je "...dobro imati svoje mišljenje. A ne ići kod drugog po svoje mišljenje."
E sad, čini se da jedno isključuje drugo 🤣

Dragi frende, jedno je prikupljanje informacija od nekoga, a drugo je svoje mišljenje. Na bazi tuđe informacije od nekoga tko po mom mišljenju ima sličan ukus mojem, mogu dobiti dojam da nešto valja i odlučiti se za kupnju stripa, ali moje mišljenje nakon čitanja se ne mora poklapati sa tuđom informacijom. Tako da si nažalost opet krivo zaključio, ali i dalje si mi drag !

quote:

Are you talking to me?

Edited by - Peyo on 20/12/2024 19:35:12
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1059 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 20/12/2024 : 19:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Po običaju, dragi Peyo, shvatio sam onako kako si napisao, jedino možda nisi jasno napisao 😂
"Prikupljanje informacija" je potpuno nova informacija u tvojem objašnjenju o iznošenju mišljenja 🤣
-----
Apsolutno ne!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000