forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 228

Macon
Senior Member

Slovenia
1476 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 22/12/2024 : 11:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Sačuvaj nas Bože ako kršćanske vrijednosti moraju braniti ovi likovi iz ajgorove objave ( srećom za ukrajinskih narod njih podržava 0,01 % pučanstva ), i putler. No što ćemo s putlerom, njega podržava, koliko 80 % pučanstva, to baš i nije bezazleno. Ako ćemo uzeti u obzir koliko na ovom forumu tog zlotvora podržava je također zabrinjavajuće. I mi sad raspravljamo o 0,01% a zaobilazimo u velikom luku 80%.

Ako je neko manje zlo, onda automatsko ne znači, da se ga podržava.

To pišeš poslije globalističke plandemije, koja je sa virusom i vakcinama pobila za jedan svetski rat ljudi ali se sada svi pravimo, da nije bilo ništa jer nam globalistički sistemi i mediji tako govore. I sve druge agende (wokerska kulturna revolucija, podnebne promjene i čista energija koja to nije) imaju samo jedan cilj: da tebi i meni što više uzmu.

Putin nama neće ništa u usporedbi sa tim, tako, da si sredi prioritete.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1476 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 22/12/2024 : 11:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

@maco
Čekam odgovor za Trump
Zlostavljač po tvom mišljenju, da ili ne?

Ne znam šta znači zlostavljač. Kriminalac? Dosta sigurno. Je li te to brinulo kod Bidena i drugih?

I šta?

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 11:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

quote:

@maco
Čekam odgovor za Trump

Ne znam šta znači zlostavljač. Kriminalac? Dosta sigurno. Je li te to brinulo kod Bidena i drugih?

I šta?

To da skačeš na moje (i ne samo moje) upise iako napišem onao kaj i sam znaš da je tak

Potvrdil si da je Trump siledžija i zlostavljač tj. ono kaj sam i sam napisal.
Općenito guraš tu nekakve konzervativne stavove, a (npr) istovremeno slaviš propast komunizma. Pa upravo je rušenje konzervativnih ideja tj. prihvaćanje liberalnih reformi dovelo do pada (tebi omraženog) komunizma. Drugim riječim nesvesno pljuješ vrijednosti čije posljedice cijeniš. Kak bi rekel Ivica, kontradiktoran si u konačnici. Ovo s Trumpom ti je doakaz.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1476 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 22/12/2024 : 11:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Izvini, ne razumijem šta pišeš. Konfuzan si i zapličeš se u sitnice.

Furam tradicionalizam jer cijeli život radim i ljudi so mi dali vrlo malo, tako, da mi permisivne gluposti ne dolaze u obzir.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 22/12/2024 11:37:38
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 11:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije, Biden, Clinton ili Obama* (ako na njih misliš pod druge) nisu siledžije ni u kojem smislu, a ni kriminalci. Toga si svijestan (opet) i sam.

I tako bi mogli navoditi primjere da drugima ubacuješ sve ono kaj kod svog kanditata ne možeš poreči da jesu, a negativno je. Pa onda, poput dijeteta, kontriraš floskulam "a kak onaj drugi to more". Tužno, za tvoje godine.

*govorim isključivo o njima kao pojedincima

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 22/12/2024 11:40:33
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1476 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 22/12/2024 : 11:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije, Biden, Clinton ili Obama* (ako na njih misliš pod druge) nisu siledžije ni u kojem smislu, a ne kriminalci. Toga si svijestan (opet) i sam.

I tako bi mogli navoditi primjere da drugima ubacuješ sve ono kaj kod svog kanditata ne možeš poreči da jesu, a negativno je. Pa onda, poput dijeteta, kontriraš floskulam "a kak onaj drugi to more". Tužno, za tvoje godine.

Nemam pojma šta taćno su ti ljudi za javnim izgledima. Jasno je, kakav javni izgled su stvorili Trumpu u poslednjih deset godina. Izgleda si ti stručnjak, koji shvača šta je za javnim izgledima u Americi. Mojeg kandidata u Americi nema, jer nisam iz Amerike.

J.be se mi, kakav kriminalac i siledžija je Trump u Americi kada mi demokrati namječu wokerstvo i globalističnu ludost ovdje u EU i Sloveniji. To znači imati jasne prioritete.

Priče o siledžiji su djetinjaste. Kada tražiš dijete, se pogledaj u ogledalu.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 22/12/2024 11:46:10
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 11:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Priča o siledžijama (koji su u sebi duboko razmaženi deravci, ma koliko godina imali) itekako je ozbiljna....evo jedan takav je imal svojoj krvavi pohod u jednoj školi u Zg. To je taj pojedinac koji uzima stvari u svoje ruke i silom kroz zid. Djelovanja vođa imaju svoje posljedice, ako su vođe nasilini i podanici budu takvi.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 22/12/2024 11:55:25
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47269 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2024 : 11:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije, Biden, Clinton ili Obama* (ako na njih misliš pod druge) nisu siledžije ni u kojem smislu, a ne kriminalci. Toga si svijestan (opet) i sam.

Nemam pojma šta taćno su ti ljudi za javnim izgledima. Jasno je, kakav javni izgled su stvorili Trumpu u poslednjih deset godina. Izgleda si ti stručnjak, koji shvača šta je za javnim izgledima u Americi. Mojeg kandidata u Americi nema, jer nisam iz Amerike.

J.be se mi, kakav kriminalac i siledžija je Trump u Americi kada mi demokrati namječu wokerstvo i globalističnu ludost ovdje u EU i Sloveniji. To znači imati jasne prioritete.

Pa vidiš da lik nije zdrav koje budalaštine piše.
Jebe se njemu šta je od sankcija Iraku u 90tima pomrlo najmanje po milijuna dice.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 11:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sačuvaj nas Bože ako kršćanske vrijednosti moraju braniti ovi likovi iz ajgorove objave ( srećom za ukrajinskih narod njih podržava 0,01 % pučanstva ), i putler. No što ćemo s putlerom, njega podržava, koliko 80 % pučanstva, to baš i nije bezazleno. Ako ćemo uzeti u obzir koliko na ovom forumu tog zlotvora podržava je također zabrinjavajuće. I mi sad raspravljamo o 0,01% a zaobilazimo u velikom luku 80%.

To pišeš poslije globalističke plandemije, koja je sa virusom i vakcinama pobila za jedan svetski rat ljudi ali se sada svi pravimo, da nije bilo ništa jer nam globalistički sistemi i mediji tako govore. I sve druge agende (wokerska kulturna revolucija, podnebne promjene i čista energija koja to nije) imaju samo jedan cilj: da tebi i meni što više uzmu.

Pusti sad plandemiju i negativnosti Zapada. To jedna zasebna priča. Ovdje govorimo o agresoru putleru. Kako on može biti manje zlo ako želi izgraditi diktatorsko carstvo. Zaobišao su one marginalne ukrajinske neonaciste. I oni su onda manje zlo.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 11:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

Pa vidiš da lik nije zdrav koje budalaštine piše.
Jebe se njemu šta je od sankcija Iraku u 90tima pomrlo najmanje po milijuna dice.

Zakaj čitaš teško štivo!

pazi, ide HRT inkasator

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 11:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pusti sad plandemiju i negativnosti Zapada. To jedna zasebna priča. Ovdje govorimo o agresoru putleru.Kako on može biti manje zlo ako želi izgraditi diktatorsko carstvo. Zaobišao su one marginalne ukrajinske neonaciste. I oni su onda manje zlo.

E to je ono kak se treba raspravljati, a ne lupati ko maksim po diviziji.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 22/12/2024 12:00:06
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 11:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
I mi sad raspravljamo o 0,01% a zaobilazimo u velikom luku 80%.

Pa to stalno delate vi konzervativci. Skačete na izjeve šarlatana i podrivate to pod lijeve (a u pravilu ne razlikuje te lijevo od liberalnog) ideje tj. to vam je po vama woke (a ni tom pojmu ne razumete značenje) propaganda.

@maco
Čekam odgovor za Trump

Kao što nas ti smatraš nacistima, mi koji smo konzervativni. Kužim ja što je liberalno a što komunisti socijalisti. No problem liberala je kad poču gurati lijeve nevrijednosti.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 12:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa to stalno delate vi konzervativci. Skačete na izjeve šarlatana i podrivate to pod lijeve (a u pravilu ne razlikuje te lijevo od liberalnog) ideje tj. to vam je po vama woke (a ni tom pojmu ne razumete značenje) propaganda.

@maco
Čekam odgovor za Trump

Kao što nas ti smatraš nacistima
, mi koji smo konzervativni. Kužim ja što je liberalno a što komunisti socijalisti. No problem liberala je kad poču gurati lijeve nevrijednosti.

Malo si pomešel nekaj...

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 12:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

Rusko carstvo po nacističkim metodama?
Slušamo...

Rusi imaju veliku neonacističku tradiciju. Boljševici su bili nacistički suradnici pa su se posvađali sa nacistima i raskomadali pola Europe kao i nacisti.
Boljševici su na vlast u Rusiji došli nasilnom metodom i na žalost vladaju Rusijom i dan danas. Uostalom putler je dio tog sustava, što misliš jel se on preobratio, postupci koje čini svakako govore kako nije. Belogardejci koji su poraženi 1917 su jedva čekali da sruše boljševike, tako su 41 prihvatili naciste kao osloboditelje, veliki dio Rusa je naciste isprva dočekao kao osloboditelje, postoje razno razne ruske nacističke postrojbe, najpoznatija je ROA, iako je ona nastala malo kasnije. No s vremenom nacisti su vršili zločine nad Rusima pa se dio Rusa okrenuo protiv nacista. Rusi nemaju poljsku i ukrajinsku tradiciju borbe protiv nacista i komunista. Rusi te dvije diktature vole usvajati.

Najbolje organizirani neonacisti su u Rusiji, od marginalnih do vojno organizirani. Na žalost takav vojni neonacistički ološ se regrutira u rusku vojsku pa su oni poznati po zločinima i zlodjelima.

Edited by - Kruger on 22/12/2024 12:11:47
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 12:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

@maco
Čekam odgovor za Trump

Kao što nas ti smatraš nacistima
, mi koji smo konzervativni. Kužim ja što je liberalno a što komunisti socijalisti. No problem liberala je kad poču gurati lijeve nevrijednosti.

Malo si pomešel nekaj...

Možda ti ne no andjusticeforall da a on je liberal ako se ne varam.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 12:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...more biti da ti malo preuveličaš ovakve moje upise...ali ja jasno naglasim tko je kaj, a i nemoj brkati pojam fašist s nacist. Fašista ima na sve strane, nacista ne baš.

Pozdrav koji ti braniš nije stari konzervativni pozdrav našeg naroda već isključivo "kovanica" A. Pavelića (to jsam izjavljuje u nekoliko intervjuja nakon rata) direktno povezana s nacističkom ideologijom. To je jasno. Sramota našeg naroda.
Velika je tragedija kaj su ostaci tog pokvarenog režima našim mladim (i večinom neobrazovanim) pripadnici HOS-a* podvalili oznake i taj sramotni pozdrav. I sve to pod krinikom tradicije u atmosferi euforije (kad svašta prolazi).

*kome nije jasno HOSovce su činili dijaspora i klinci sa zagrebačkog asfalta koji su bili na granici legalnog ponašanja. Čast izuzecima, uz naglasak da postrojbe nisu nigdje počinile nikakv ratni zločin ali su bile ilegalne (u tom trenutku).

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 22/12/2024 12:21:46
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 12:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Malo sam krivo napisao. Belogardjeci nakon što su poraženi 1917 su uspjeli organizirati otpor 1920 protiv boljševika ujedinjeni sa socijalistima i ostalim komunističkim skupinama, no na žalost taj pokušaj je propao. Čak je i komunistička partija Ukrajine bila na strani belogardejaca a protiv boljševika. Ukrajinci su tad imali puno veći nacionalni duh, prvi gladomor se dogodio nakon poraza belogardejaca 1922/23, drugi, najpoznatiji je 1933, a zadnji 1947/48. Normalno da su ti gladomori malo suzbili ukrajinski duh, pa su danas ukrajinski komunisti na strani rusa iliti obnavljanja sssr-a. A nekad su bili toliko protiv.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 12:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Najbolje organizirani neonacisti su u Rusiji, od marginalnih do vojno organizirani. Na žalost takav vojni neonacistički ološ se regrutira u rusku vojsku pa su oni poznati po zločinima i zlodjelima.

Možda i jedini koji imaju pomoć državnih struktura, tak da nije čudo kaj su najorganiziraniji.

P.S. Staljin je surađival ne baš bolješevici. Samo nisi smel pisnuti protiv njega jer je gulag bil neizbježan.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 22/12/2024 12:53:12
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 12:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozdrav koji ti braniš nije stari konzervativni pozdrav našeg naroda već isključivo

Ovdje si čak upravu, taj pozdrav potječe iz starog Rima, to je Ciceronov pozdrav, na latinskom: Pro patria, parati. Ban Jelačić ga je malo promijenio.

Ne znam zašto potežeš pitanje iz nacističkog doba, jel cijela Europa, ili bolje reći velik dio Europe zaglibio u tu nacističku priču i tko je sad veći krivac ili ima veću sramotu? Čak su i Rusi zaglibili u tu nacističku priču.

Edited by - Kruger on 22/12/2024 12:41:38
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 12:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Možda i jedini koji imaju pomoć državnih struktura, tak da nije čudo kaj su najorganizoraniji.

P.S. Staljin je surađival ne baš bolješevici. Samo nisi smel pisnuti protiv njega jer je gulag bil neizbježan.

A što misliš tko financira neonaciste po Europi. Pa Rusija.

NKVD, KGB, komunjare, nacisti, fašisti isto govno drugo pakovanje.

Edited by - Kruger on 22/12/2024 12:40:56
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1476 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 22/12/2024 : 12:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pusti sad plandemiju i negativnosti Zapada. To jedna zasebna priča. Ovdje govorimo o agresoru putleru. Kako on može biti manje zlo ako želi izgraditi diktatorsko carstvo. Zaobišao su one marginalne ukrajinske neonaciste. I oni su onda manje zlo.

Putler se spotiče oko nekih sela u Ukrajini, to je njegovo diktatorsko carstvo u izgradnji. Zašto, da se brinem oko toga? Jasno je bilo, da će se Rusija svaliti na Ukrajinu poslije 2014 i svih prepucavanja oko Donbasa. Glupi Ukrajinci su Rusima dali sve isprike za to sa svojim arijskim ratnicima i ukidanjem prava manjina. Šta jim ja sad mogu? Ionako plačamo za njihovu glupost svi mi.

Rusi su jasmo oberučke prihvatili sve što su mogli upotrebiti za svoju propagandu i zaglavili su u blatu Ukrajine. Brinu me samo njihove rakete i fakt, da kada vrijeme u ratu odmiče, svima pada humanizam i racionalnost.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 12:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Možda i jedini koji imaju pomoć državnih struktura, tak da nije čudo kaj su najorganizoraniji.

A što misliš tko financira neonaciste po Europi. Pa Rusija.

NKVD, KGB, komunjare, nacisti, fašisti isto govno drugo pakovanje.

Pa to sam i napisal, kak čitaš to
;)

A ne ne ne. To je ta relativizacija zločina. Jedno je činiti zločin u ime istih kriterija za sve (komunisti) i kad ti u startu imaš rasnu podjelu i slične bolesne ideje (nacisti). Dok pak fašisti su tu negdje između, oni koji vole čvrstu ruku i strogoću koju pokrivaju tradicijom i konzervativizmom.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 22/12/2024 12:51:23
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1561 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 22/12/2024 : 12:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Slušamo...

Rusi imaju veliku neonacističku tradiciju. Boljševici su bili nacistički suradnici pa su se posvađali sa nacistima i raskomadali pola Europe kao i nacisti.
Boljševici su na vlast u Rusiji došli nasilnom metodom i na žalost vladaju Rusijom i dan danas. Uostalom putler je dio tog sustava, što misliš jel se on preobratio, postupci koje čini svakako govore kako nije. Belogardejci koji su poraženi 1917 su jedva čekali da sruše boljševike, tako su 41 prihvatili naciste kao osloboditelje, veliki dio Rusa je naciste isprva dočekao kao osloboditelje, postoje razno razne ruske nacističke postrojbe, najpoznatija je ROA, iako je ona nastala malo kasnije. No s vremenom nacisti su vršili zločine nad Rusima pa se dio Rusa okrenuo protiv nacista. Rusi nemaju poljsku i ukrajinsku tradiciju borbe protiv nacista i komunista. Rusi te dvije diktature vole usvajati.

Ne vredi, jbg. Živ bio.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 12:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...ma kod macona bude upalilo, samo probaj. Kod ovih kaj prihvaćaju fakte ne bu. Nemre kod svih :)

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 13:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Slušamo...

Ne vredi, jbg. Živ bio.

Ukucaj si u google ROA, to je najpoznatija ruska nacistička postrojba. Zapovjednik njemačkih postrojbi koje su činili zločine nad Rusima pa i Bjelorusima i Ukrajincima je bio Bjelorus. To su specijalne postrojbe koje su vršile zločine, uglavnom su regrutirani zatvorenici i svakojaki ološ.

Da ti malo pomognem: https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Liberation_Army

To nije jedina ruska nacistička postrojba. Ustvari velik dio Rusa se borio u raznim postrojbama Vafena. Puno ih je više bilo na strani nacista nego boljševika. No s vremenom se to promijenilo zbog zločina nacista. Rusi ne vole isticati taj dio prošlosti, ali je tako kako je. Uglavnom žele se prikazati kao boljševici koji su oslobodili Europu od nacista i pazi sad oni koji su dvije godine surađivali s nacistima.

Edited by - Kruger on 22/12/2024 13:21:33
Go to Top of Page
Page: of 228  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000