forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 228

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 13:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:
Najbolje organizirani neonacisti su u Rusiji, od marginalnih do vojno organizirani. Na žalost takav vojni neonacistički ološ se regrutira u rusku vojsku pa su oni poznati po zločinima i zlodjelima.

Možda i jedini koji imaju pomoć državnih struktura, tak da nije čudo kaj su najorganizoraniji.

P.S. Staljin je surađival ne baš bolješevici. Samo nisi smel pisnuti protiv njega jer je gulag bil neizbježan.

A što misliš tko financira neonaciste po Europi. Pa Rusija.

NKVD, KGB, komunjare, nacisti, fašisti isto govno drugo pakovanje.

Pa to sam i napisal, kak čitaš to
;)

A ne ne ne. To je ta relativizacija zločina. Jedno je činiti zločin u ime istih kriterija za sve (komunisti) i kad ti u startu imaš rasnu podjelu i slične bolesne ideje (nacisti). Dok pak fašisti su tu negdje između, oni koji vole čvrstu ruku i strogoću koju pokrivaju tradicijom i konzervativizmom.

Prekjučer je bio na HTV 3 poljski film baš o tom vremenu. Inače Poljaci imaju, kao i Ukrajinci, nesreću da su doživjeli dva zla, naciste i komuniste.

Ne ide mi u glavo kako možeš umanjivati zlodjela fašista? Kako rekoh, nacisti, komunist i fašisti zločinci.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 13:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

quote:

Pusti sad plandemiju i negativnosti Zapada. To jedna zasebna priča. Ovdje govorimo o agresoru putleru. Kako on može biti manje zlo ako želi izgraditi diktatorsko carstvo. Zaobišao su one marginalne ukrajinske neonaciste. I oni su onda manje zlo.

Putler se spotiče oko nekih sela u Ukrajini, to je njegovo diktatorsko carstvo u izgradnji. Zašto, da se brinem oko toga? Jasno je bilo, da će se Rusija svaliti na Ukrajinu poslije 2014 i svih prepucavanja oko Donbasa. Glupi Ukrajinci su Rusima dali sve isprike za to sa svojim arijskim ratnicima i ukidanjem prava manjina. Šta jim ja sad mogu? Ionako plačamo za njihovu glupost svi mi.

Rusi su jasmo oberučke prihvatili sve što su mogli upotrebiti za svoju propagandu i zaglavili su u blatu Ukrajine. Brinu me samo njihove rakete i fakt, da kada vrijeme u ratu odmiče, svima pada humanizam i racionalnost.

O.K. zapeo je u Ukrajini, no da je uspio okupirati za tri dana Ukrajinu što misliš da bi stao. Ne plaćamo mi ništa u Ukrajini, to nam je dužnost, jer, grubo će zvučati, bolje da rusku zvjer zaustave Ukrajinci nego da se s tom zvjeri mi moramo bakćati.

Kave gluposti o ukidanju prava ruskoj manjini, to ti je propaganda, Nije putler Ukrajinu napao zbog tog nepostojećeg problema nego što mu se ne sviđa da mu vrt kojeg je iskorištava ode drugamo. I tebi je to O.K. Glupi Donbas je 90tih glasao za izlazak iz sssr-a i to u velikom postotku. U toj sredini je lako izazvati pomutnju, iako je dobar dio ukrajinskih Rusa protiv ruskih rusa.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 13:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne ide mi u glavo kako možeš umanjivati zlodjela fašista? Kako rekoh, nacisti, komunist i fašisti zločinci.

Ne pakuj...nikavo umanjivanje zločina. Zločin je zločin, nije flosukla. Samo postoje intenziteti. Nije isto vršiti 4 godine pokuse na ljudima ili streljati ih po kratkom postupku. Razlika je.
Da ti nekome šamar i šamarati ga do smrti nije isto.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 13:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne pakuj...nikavo umanjivanje zločina. Zločin je zločin, nije flosukla. Samo postoje intenziteti. Nije isto vršiti 4 godine pokuse na ljudima ili streljati ih po kratkom postupku. Razlika je.
Da ti nekome šamar i šamarati ga do smrti nije isto.

A gle ako ćemo tako i dan danas se vrše razno razni pokusi nad ljudima. Navodno, ustvari ne navodno, većina tih znanstvenika što su vršili raznorazne pokuse su završili u Americi. Kod Mišaka u emisiji je gostovao jedan ezoterik, on tvrdi da je hitler bio samo pijunčić. Glavnu riječ su vodili ezoterici a hitleru nisu dopuštali da prismrdi.
Jel to istina, ne znam.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 13:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
I zato to treba nedvosmisleno osuditi i zaustaviti. Relativiziranjem se prešutno to odobrava.

Kod Mišaka gostuju šarlatani, nemreš te nategnutne (dokazima nepotkovane) teze shvaćati ozbiljno koje sa tam iznose.
Hitler je sve imal pod svojom kontrolom do zadnjeg. Ubili se kad je shvatil da je izgubil kontrolu. Klasični profil psihopata, koji nije u stanju živeti van okvira kojih si je zacrtal.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17176 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2024 : 14:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Ne bih rekao da su ezoterici šarlatani, ali dobro priča jest rekla kazala.

Nitko ne spočitava jeli hitler bio psihopat i zločinac, naravno da jest. Navodno bi klepisnuo jer je bio jako bolestan da se nije roknuo, rekla kazala.
staljin je razbojnik, hitler prosječni kaplar, staljin je barem vođenje rata prepustio generalima dok se hitler petljao u sve i svašta. hitlera su sami Nijemci htjeli smaknutim no svi atentati su propali. Nekako mi je čudno da prosječni kaplar bude na tako visokoj funkciji kao i razbojnik ( pljačkaš banke ) u drugom slučaju, a tko je od njih dvojice veći zločinac. Ja bih rekao podjednako. Kao i ovi nabrojani izmi.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3761 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/12/2024 : 14:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Onda moremo završiti raspravu u božićnom duhu ;)

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47269 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2024 : 17:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/osjecanin-trudnice-satima-cekaju-na-pregled-u-sobi-ih-je-po-pet-wc-se-raspada/2625561.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4582 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/12/2024 : 21:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Londonski Telegraph objavio da Su specijalne postrojbe americke vojske izplanirale i rukovodile akcijama Al kaide koje Su dovele dopada asada.
Go to Top of Page
Page: of 228  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000