forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 I LOVE YU !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 126

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4591 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 22/12/2024 : 17:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
srecan praznik svima koji slave
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10260 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/12/2024 : 04:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:
.... pa mu to nije smetalo da bude direktor Ribomaterijala.

U mom kraju nije bilo nijednog direktora bez članske iskzanice, tak da me ovo iznenađuje (nije da ne vjerujem). Možda se u gradu to malo manje strogo provodilo, pa se netko sposoban mogel postaviti na poziciju i bez partijske.

Necu sad ulaziti u osobne primjere ali točno znam tko su bili direktori tih par firmi općine Vrbovec. Sve redom odani drugovi, koji su se 90-tih lagano prebacili na plavu partiju. Par ih je ostalo tvrdokornih, oni i danas trube mitove i legende o Jugi.

Fora je u tome šta je je tada odnos ljudi koji znaju posal i uhljeba bija fifti-fifti. Danas je omjer puno lošiji.
Od 6000 ljudi u brodogradilištu baren 3000 mora znat svoj posal da bi brodogradilište proizvelo brod. Na svin razinama. Od direktorskih do onih šta tuku čekićen cili dan.

Ne bih u postotke onda, ali teško je bilo bolje nego danas. Teško je to sad upoređivati ali onaj sustav je pokzal da je nefunkcionalan.

Ne bi o postocima al ti nije problem iznit tvrdnju da su svi direktori i svi oni koji su dobili stan, dakle njih 100&, bili u partiji?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/12/2024 04:39:23
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3770 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/12/2024 : 10:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne bi o postocima al ti nije problem iznit tvrdnju da su svi direktori i svi oni koji su dobili stan, dakle njih 100&, bili u partiji?

Ne nije problem izjaviti ono kaj sam izjavil, a ako ne čitaš između redaka vec ono kaj piše. U općini Vrbovec su svi direktori bili u partiji krajem 80-tih.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2334 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 23/12/2024 : 10:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
13000 vas je..koliko li ste imali direktora :)

zanimljivo ponesto sto ste napisali, pogotovo neuvrščeni

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3770 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/12/2024 : 10:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
20-tak stojadine :)

...drugačije su bile formirane općine tada.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 23/12/2024 10:38:16
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2334 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 23/12/2024 : 10:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
ok ok kao i u Sloveniji onda..
sad ih ima mali milion..

Spisak općina u Sloveniji je lista svih općina u Republici Sloveniji. Na dan 1. januara 2020. godine, Slovenija je imala 212 općina, raspoređenih u 12 statističkih regija.

kod mene je 290 a stanovnika 10,5 miliona

Niste losi ni u HR

U Republici Hrvatskoj ustrojeno je ukupno 555 jedinica lokalne samouprave, i to 428 općina i 127 gradova te 20 jedinica područne (regionalne) samouprave, odnosno županija

U Srbiji je stanje ovako

Према Закону о територијалној организацији, Србија има: 145 општина, 28 градова и Град Београд (тј. 174 јединице локалне самоуправе).

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 23/12/2024 11:05:28
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47273 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/12/2024 : 11:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
To s opcinama je zesce proseravanje. Hr bi tribala imat maximalno 200 opcima.
Al omda ne bi imali di uhljebit partijski kadar.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10260 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/12/2024 : 13:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne nije problem izjaviti ono kaj sam izjavil, a ako ne čitaš između redaka vec ono kaj piše. U općini Vrbovec su svi direktori bili u partiji krajem 80-tih.

Onda je Vrbovec bija najkomunističkije misto u Jugoslaviji.
Biće se ni Božić u Vrbovcu nije smija slavit?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47273 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/12/2024 : 13:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Mozda nisu smili rec da su Hrvati?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3770 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/12/2024 : 14:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Onda je Vrbovec bija najkomunističkije misto u Jugoslaviji.
Biće se ni Božić u Vrbovcu nije smija slavit?

Bravo

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3770 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/12/2024 : 14:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...a more bit da i Smoje laže kad govori o događajima iz epizode "Borbena polnočka". Kakvo prebrojavanje tko gdje ide, kakva ometanja mise i sl. Mora da su im drugovi i cvijeće nosili u crkvu samo mi o tome pojma nemamo.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3770 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/12/2024 : 14:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Mozda nisu smili rec da su Hrvati?

Pa ima onih koji su se smijali kad si rekel da si Hrvat jer to za njih ne postoji. I danas su živi i mirne duše u vinogradu uz gemišt tvrde kak ne postoji hrvatski jezik i sl. Isti oni koji su 90-tih vikali u vinogradu "ovo je Srbija". Nitko ih ne dira, neka ih...

P.S. Opet bude bilo onih koji misle da pišem pizdarije. Ako je tak nek si plate put do Stančičkih, Štakorovečkih i Hrebinečkih vinograda (30 km od zg) odvedem ih na prag tih pojedinaca tj. obitelji. U vrijeme Tri kralja sam dolje, a i oni imaju Badnjak tak da vinograd gori :)

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 23/12/2024 14:26:31
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26939 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/12/2024 : 14:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

To s opcinama je zesce proseravanje. Hr bi tribala imat maximalno 200 opcima.
Al omda ne bi imali di uhljebit partijski kadar.

Općine ukinit ili smanjit ljudstvo na rang mjesne zajednice tj.par ljudi s malo troška i uvest 50-60 županija.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 126 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000