Author |
Topic |
naker
Advanced Member
4694 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
naker
Advanced Member
4694 Posts
|
naker
Advanced Member
4694 Posts
|
naker
Advanced Member
4694 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6303 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 24/12/2024 : 17:04:48
|
Nisam još gledao trailer za Ninju (EDIT: Kenjam, vidio ovo i izgleda mi ODLIČNO!), ali ti pričaš o originalima sa NES-a? Na Viti sam laganini prešao NG Sigma 1 i 2 koje su remaster prvih NG sa originalnog Xboxa. Caka je u toma da su u Sigma (PS3/Vita) verziji dodali easy mode za nas jajare bez živaca. :D Sjećam se da ta Vita verzija ima dinamičnu rezoluciju tj igra spušta rezu kada grafika postane zahtjevna i na tren je znala biti toliko kockasta da se skoro ni ne kuži što je na ekranu. A Vita je inače baš podcijenjena, poseban gušt mi je OLED model jer je ekran brutalan(imam ih sve 3, LCD, OLED i VitaTV).
Nakeru koju makinu imaš što se tiče PC-a, i na čemu se još sve igraš?
Ova ND igra, tj trailer mi izgleda bogovski, nekako mi je baš atmosferičan, ono SF kakav volim...ali vidim da je masovno popljuvan jer je kao woke. Ja jedva čekam da igra stigne, pa ćemo vidjet kakva je, ostalo mi je nebitno. ND su se do sada pokazali kao IMHO jedan od naj game devova. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 24/12/2024 17:07:29 |
|
|
naker
Advanced Member
4694 Posts
Posted - 24/12/2024 : 22:31:05
|
Da da, mislio sam na stari Ninja Gaiden sa NES-a. Nikad nisam uspeo da pređem poslednjeg bossa-a iz keca, iako sam gledao tutorial na YT. Imam previše spore prste izgleda jbg. Što je čudno jer uspeo sam relativno lako preći Cuphead i Super Meat Boy, ali eto Ninja Gaiden mi je uzeo meru
E pa stara je moja makina, iako nije loša, jedino je grafička već odavno zrela za zamenu. Ne bih mogao da igram ove nove najavljene stvari na njoj, ali eto nekako u poslednje vreme budžet ode na stripove i lego pa malo ostane za gejming. Lepša polovina ima PS4 pa imamo i to
Meni loše izgleda Heretic Prophet, ali eto stavio najavu zbog stare slave Naughty Dog-a. Ali to nije više stari dobri ND jer su oterali sve bitne ljude iz firme |
|
|
Topic |
|