forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Najave novih igara
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 9

naker
Advanced Member

4694 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 16/12/2024 : 22:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Konačno se pojavio prvi trailer za novu igru na kojoj radi Fumito Ueda. Ico sad već ima kultni status, iako igrica nije baš najsrećnije ostarila; Shadow of the Colossus je genijalna stvar, bila i ostala; a The Last Guardian je imao OK ideju ali užasne kontrole su ubile draž igranja.

Nova njegova igrica je Project: Robot. Mecha sci-fi gde će biti moguće putovati između dva sveta, dve dimenzije, i gde će stealth biti bitan faktor u gameplay-u. Držimo fige

Edited by - naker on 16/12/2024 22:25:01
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4694 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 18/12/2024 : 21:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Okami je jedna od igrica koje sam oduvek hteo igrati ali eto nikada nije došlo na red. Igra ima sad već kultni status zbog prelepe grafike, a nakon skoro pa 20god pauze stiže nastavak. Možda je vreme da konačno overim kec

Okami 2:

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4694 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 20/12/2024 : 22:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Naughty Dog jedan od najunikatnijih developera u gaming svetu. Poznati po tome što su radili i izbacivali samo jednu franšizu po konzoli: Crash Bandicoot za PS1, Jak and Dexter za PS2, Uncharted za PS3, sa The Last of Us su malo promenili šablon.

Najavljena njihova nova igra, samo problem što ljudi koji su pravili ove kultne igrice više nisu u firmi, Naughty Dog više nije "naughty"... Uglavnom trailer za Intergalactic: The Heretic Prophet:

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4694 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 22/12/2024 : 21:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Seća se neko Ninja Gaidena? Igrica koja je imala reputaciju kao jedna od najtežih koliko je to bilo hardkor za igranje. Iskreno nikad nisam uspeo savladiti tri etape poslednjeg boss-a u kecu, a kamoli igrati dvojku i trojku koje su još teže... E pa ekipa koja je radila Blasphemous radi modernu retro obradu Ninja Gaidena. Ovo ne može da bude loše, RIP džojstici

https://store.steampowered.com/app/2542120/NINJA_GAIDEN_Ragebound/

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/12/2024 : 17:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Nisam još gledao trailer za Ninju (EDIT: Kenjam, vidio ovo i izgleda mi ODLIČNO!), ali ti pričaš o originalima sa NES-a?
Na Viti sam laganini prešao NG Sigma 1 i 2 koje su remaster prvih NG sa originalnog Xboxa.
Caka je u toma da su u Sigma (PS3/Vita) verziji dodali easy mode za nas jajare bez živaca. :D
Sjećam se da ta Vita verzija ima dinamičnu rezoluciju tj igra spušta rezu kada grafika postane zahtjevna i na tren je znala biti toliko kockasta da se skoro ni ne kuži što je na ekranu. A Vita je inače baš podcijenjena, poseban gušt mi je OLED model jer je ekran brutalan(imam ih sve 3, LCD, OLED i VitaTV).

Nakeru koju makinu imaš što se tiče PC-a, i na čemu se još sve igraš?

Ova ND igra, tj trailer mi izgleda bogovski, nekako mi je baš atmosferičan, ono SF kakav volim...ali vidim da je masovno popljuvan jer je kao woke.
Ja jedva čekam da igra stigne, pa ćemo vidjet kakva je, ostalo mi je nebitno. ND su se do sada pokazali kao IMHO jedan od naj game devova.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 24/12/2024 17:07:29
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4694 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 24/12/2024 : 22:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Da da, mislio sam na stari Ninja Gaiden sa NES-a. Nikad nisam uspeo da pređem poslednjeg bossa-a iz keca, iako sam gledao tutorial na YT. Imam previše spore prste izgleda jbg. Što je čudno jer uspeo sam relativno lako preći Cuphead i Super Meat Boy, ali eto Ninja Gaiden mi je uzeo meru

E pa stara je moja makina, iako nije loša, jedino je grafička već odavno zrela za zamenu. Ne bih mogao da igram ove nove najavljene stvari na njoj, ali eto nekako u poslednje vreme budžet ode na stripove i lego pa malo ostane za gejming. Lepša polovina ima PS4 pa imamo i to

Meni loše izgleda Heretic Prophet, ali eto stavio najavu zbog stare slave Naughty Dog-a. Ali to nije više stari dobri ND jer su oterali sve bitne ljude iz firme
Go to Top of Page
Page: of 9  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000