forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 18

Chui
Senior Member

1100 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 24/12/2024 : 12:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor23

Za Chui-ija i ostale. Divjakov highlight na albumu:)http://www.youtube.com/watch?v=bi1IXddOKjk

e baš si našo, pa to sviram sa Josipom sad već 8 godina, za novu godinu smo u Zagrebu na trgu, bit će i ta u repertoaru stvar je bomba nema šta. Evo jedne koju sam napravio za nju i time ti uzvraćam izazov Igor23

Edited by - Chui on 24/12/2024 12:28:34
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
278 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 24/12/2024 : 13:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
He he he tek sad slažem kockice. Odlično! Ovo je tvoja pjesma?Majstorski napravljeno Znam ovu pjesmu onako letimično s radija. Ne pratim baš nove projekte(Dnevnik i Najveće uspjehe preslušao makar 1000 puta:).Majstorski složeno ,svaka čast, Zadnji dio pjesme(finale )me uzeo (Floydi ,New Order). Čekaj ,onda i Vnuk svira s tobom? He he he ,odmotava se klupko pomalo ...sad mi govore dica da su te vidle ovo lito na Istu na Jazz festivalu(prepoznale te sa spota) Ocjena pjesme 4.5 /5
quote:
Originally posted by Chui

quote:

Za Chui-ija i ostale. Divjakov highlight na albumu:)[tube]http://www.youtube.com/watch?v=bi1IXddOKjk

e baš si našo, pa to sviram sa Josipom sad već 8 godina, za novu godinu smo u Zagrebu na trgu, bit će i ta u repertoaru stvar je bomba nema šta. Evo jedne koju sam napravio za nju i time ti uzvraćam izazov Igor23 [tube]https://www.youtube.com/watch?v=WJ_V8c7R7ZU&ab_channel=DancingBearRecordsTV[]

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
278 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 24/12/2024 : 13:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
Ovo jedna za ivanl (ako uopće prati ovaj topic ) i za ostale:)

Edited by - igor23 on 24/12/2024 13:54:37
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4363 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 24/12/2024 : 14:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Vrijeme je godine kad vas mogu gnjaviti Sufjanovim božićnim stvarima :D

Pa da počnemo s Cromwellom:

https://www.youtube.com/watch?v=Zo6Ve077fzQ

Ej pa ovo je super, i to ne samo zato što je prigodno. Sanjivo a nije spuštalica, ima magije i sedam minuta mi je prošlo začas. Zborski dio ima dobar loop potencijal a brass sekcija jednostavnu ali baš lijepu melodiju. Zavrtit ću ovo danas još nekoliko puta sigurno. :))

Znam da sam ga prije nešto preslušavao kad je vas par hvalilo lika ali mi je sve nekako bilo preslabo i cmoljavo. Ovo baš valja.

EDIT
Evo onda za tebe Beva. Mislio sam te napasti s nekom metalurgijom ali budući da su i meni danas na repertoaru klasika i mekše stvari onda evo jedne koja nije božićna ali ja je iz nekog razloga slušam svaki božić i baš mi paše.

Znači Beva!

Nancy Sinatra & Lee Hazlewood - Lady Bird

Bok, kako si.

Edited by - Cromwell on 24/12/2024 14:25:55
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
278 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 24/12/2024 : 14:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Originally posted by Beva

Vrijeme je godine kad vas mogu gnjaviti Sufjanovim božićnim stvarima :D

Pa da počnemo s Cromwellom:

https://www.youtube.com/watch?v=Zo6Ve077fzQ

Ej pa ovo je super, i to ne samo zato što je prigodno. Sanjivo a nije spuštalica, ima magije i sedam minuta mi je prošlo začas. Zborski dio ima dobar loop potencijal a brass sekcija jednostavnu ali baš lijepu melodiju. Zavrtit ću ovo danas još nekoliko puta sigurno. :))

Znam da sam ga prije nešto preslušavao kad je vas par hvalilo lika ali mi je sve nekako bilo preslabo i cmoljavo. Ovo baš valja.

EDIT
Evo onda za tebe Beva. Mislio sam te napasti s nekom metalurgijom ali budući da su i meni danas na repertoaru klasika i mekše stvari onda evo jedne koja nije božićna ali ja je iz nekog razloga slušam svaki božić i baš mi paše.

Znači Beva!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=3s6tbi72JRw[]

Nancy atmosferična . Dobar pjesmuljak :) Kao da su se Lemon Tree - Fools Garden malo obrstili o Nancy -nu Lady bird :) Ocjena: 4/5

Edited by - igor23 on 24/12/2024 14:46:46
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8341 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/12/2024 : 16:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Herbie Hancock - Chameleon

Narezao sam sebi taj album pre neku godinu. Fenomenalna stvar sa jednog od najboljih jazz albuma (jazz-funk, fusion, experimental itd.)

10/ 10
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8341 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/12/2024 : 16:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
ŠTA ĆU NANO DRAGI MI JE LJUT - GORAN BREGOVIĆ & BISERA VELETANLIĆ

U pravu je Zula da nije poznata, recimo ima samo 5 komentara na YT. I ja sam je čuo nekada, prvi put u nekoj čekaonici, ali znatno posle izlaska albuma sa Lipe cvatu. Ne smatram to propustom, nikad me muzika GB/BD nije zanimala da bih je istraživao, ali mi je neverovatno da 1984-e i kasnije, baš niko na radiju nije pominjao da je Lipe cvatu obrada, niti puštao original.

Sa ovog albuma je bila zaboravljena i Čekala sam (sa Jadrankom Stojaković), koja je meni bolja pesma, dok nije korišćena u filmu Mi nismo anđeli.

E sad, detalje ne znam, da li je Šta ću nano... bila prvo na solo albumu Bisere, pa na Bregovićevom? Da dodamo i to da svira YU grupa na pesmi, da konfuzija bude veća.

Original je bolji (od Lipe cvatu)

3/ 5
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1067 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 24/12/2024 : 17:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Begovićeva pjesma, uz suradnju s drugima koje si spomenuo. Ima puno komentara, ali sam izabrao ovu snimku da u naslovu budu GB i BV 🤣
Dvoumio sam se između ove i Čekala sam... 🤣
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1100 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 24/12/2024 : 18:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Narezao sam sebi taj album pre neku godinu. Fenomenalna stvar sa jednog od najboljih jazz albuma (jazz-funk, fusion, experimental itd.)

10/ 10

Poslušaj svakako još albume thrust, man-child, secrets mr. hands i live album flood.
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

175 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 24/12/2024 : 18:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sad ide za Vatrenu stenicu jedan funk jazz klasik: Herbie Hancock jedan od najboljih jazz pijanista svih vremena sa albumom Headhunters promijenio je otvorio neka nova vrata glazbe i svoje karijere, zakucao funk jazz u novom ruhu, ploča je bila tada najprodavanija jazz ploča, a Chameleon koji ju otvara je postao pravi klasik, standard koji se često svira i po jam sessionima. Traje 15 minuta ali proleti, prvi dio je nešto sporiji kasnije ide u još opakiji groove. Snimio je Herbije još puno funk jazz albuma i zajebanijih funk stvari ali ova je klasik i početna točka odakle se kreće dalje. https://www.youtube.com/watch?v=iqomTAiRnVM&ab_channel=HerbieHancockVEVO

Uh, nisam nešto slušala Henkoka. Ali, koliko god da ga nisam slušala, znam da je čovek institucija i da je ovo cenjena stvar. Verovatno sam čula za mnogo više njegovih stvari nego što sam svesna, jer sam išla na poneki jazz festival i svirke. U poslednjih par godina baš baš slabo. Moram da priznam da sam ranije više uživala u ovakvim stvarima. Drugi deo mi je značajno življi i raznovrsniji od prvog. Prvi deo postaje pomalo monoton, ista bas linija, bubnjevi... Ok, ubace ponešto tu i tamo, ali nekako sam utiska da se sve ponavlja i da se ništa posebno ne dešava iako sam svesna da ima tu nekih dešavanja. Nekako očekujem da ako nešto traje 15 minuta ozbiljno promeni "naraciju"/dinamiku bar 2-3 puta. Ne umem bolje da se izrazim. Kao što pomenuh, svesna sam da i ovde ima promena (između ostalih i jedna tamo oko četvrtog-petog minuta, pa posle oko šestog, pa sedmog itd), ali su mom uhu mnogo manje uočljive i dopadljive jer su možda suptilnije(?) i nisu toliko drastične kao u npr. prog roku/metalu, te stoga ne umem verovatno dovoljno ni da ih cenim. 😎
Sad šta mi se sviđa:
- bas linija mi je simpa iako je skroz jednostavna, linearna i repetitivna
- u pravu si, od šestog minuta mi stvari postaju zanimljivije i imaju neku priču
- pa onda kasnije malo brži tempo
- takođe mi je kul i što se završava onako kako i počinje (opravdava ime)
- mogu da slušam, da čitam, pa i da radim uz ovo
- sve skupa je opet nekako minimalistično (ako mogu tako da kažem) u odnosu na raznorazno eksperimentisanje i iživljavanje koje sam čula u džezu i koje ne mogu uvek da svarim. I zbog te "umerenosti" s moje strane ima dodatni plus
Ovoliko ni kao đak nisam pisala u dnevniku slušanja koji nam je profa ocenjivao.
Tebi možda kratkih, ali meni ipak malo dužih 15ak minuta. 😂

Uzvratila bih ti narednom, ali ti ovog čoveka i ovu stvar sigurno znaš, pa ću prozvati npr. Tonta. Može da pušta u kafiću u vrele letnje dane. 😉

Michel Camilo Trio - Caribe (~7min)

a za potpuni ugođaj tu je i ova (meni draža) od 24 min: https://www.youtube.com/watch?v=p5kPnmJUD4U
Mislim da je bio neki bolji snimak, ali ne mogu da ga iskopam.

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1100 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 24/12/2024 : 18:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:

He he he tek sad slažem kockice. Odlično! Ovo je tvoja pjesma?Majstorski napravljeno Znam ovu pjesmu onako letimično s radija. Ne pratim baš nove projekte(Dnevnik i Najveće uspjehe preslušao makar 1000 puta:).Majstorski složeno ,svaka čast, Zadnji dio pjesme(finale )me uzeo (Floydi ,New Order). Čekaj ,onda i Vnuk svira s tobom? He he he ,odmotava se klupko pomalo ...sad mi govore dica da su te vidle ovo lito na Istu na Jazz festivalu(prepoznale te sa spota) Ocjena pjesme 4.5 /5
quote:

quote:

Za Chui-ija i ostale. Divjakov highlight na albumu:)http://www.youtube.com/watch?v=bi1IXddOKjk

e baš si našo, pa to sviram sa Josipom sad već 8 godina, za novu godinu smo u Zagrebu na trgu, bit će i ta u repertoaru stvar je bomba nema šta. Evo jedne koju sam napravio za nju i time ti uzvraćam izazov Igor23 https://www.youtube.com/watch?v=WJ_V8c7R7ZU&ab_channel=DancingBearRecordsTV[]

Hvala ti inspiracija za pjesmu je došla od jedne stvari jazz pianista Vijar Iyera i Blackstara od Bowiea, a sljedeća koju sam napravio za Borisa Štoka je baš povukla na Bowiea pošto Štok inače dosta brije na Bowia
Dalibor Barić je tu razvalio spot.
A Jazzist na Istu organiziram sa udrugom mladih Ista pa sam tada svaki put na Istu, inače sam sa Ista, mama mi je Išćunka a stari Sibinjani ali smo na Istu doma, tamo sam išao i par godina u osnovnu, kad si na Istu onda si spojen sa Zadrom jedno ne ide bez drugog, a sad sam od kad sam došao na fax u Zagrebu već 25 godina, ali odem dole ljeti par tjedana i ovako za blagdane i neke fešte kad se uhvati vremena.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8414 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/12/2024 : 18:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Opet alex komentira sve osim svojih zadataka...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
278 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 24/12/2024 : 18:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Za Chui-ija i ostale. Divjakov highlight na albumu:)[tube]http://www.youtube.com/watch?v=bi1IXddOKjk

e baš si našo, pa to sviram sa Josipom sad već 8 godina, za novu godinu smo u Zagrebu na trgu, bit će i ta u repertoaru stvar je bomba nema šta. Evo jedne koju sam napravio za nju i time ti uzvraćam izazov Igor23 [tube]https://www.youtube.com/watch?v=WJ_V8c7R7ZU&ab_channel=DancingBearRecordsTV[]

Hvala ti inspiracija za pjesmu je došla od jedne stvari jazz pianista Vijar Iyera i Blackstara od Bowiea, a sljedeća koju sam napravio za Borisa Štoka je baš povukla na Bowiea pošto Štok inače dosta brije na Bowia [tube]https://www.youtube.com/watch?v=LVGzfHyO1Yo&ab_channel=DancingBearRecordsTV[] Dalibor Barić je tu razvalio spot.
A Jazzist na Istu organiziram sa udrugom mladih Ista pa sam tada svaki put na Istu, inače sam sa Ista, mama mi je Išćunka a stari Sibinjani ali smo na Istu doma, tamo sam išao i par godina u osnovnu, kad si na Istu onda si spojen sa Zadrom jedno ne ide bez drugog, a sad sam od kad sam došao na fax u Zagrebu već 25 godina, ali odem dole ljeti par tjedana i ovako za blagdane i neke fešte kad se uhvati vremena.

Znači oko Karube se sve vrti,on je poglavica:)) Poznam dobro taj kraj..Ma vrela, Kosirača,Zapuntel,Funestrala..:)

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1067 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 24/12/2024 : 18:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://www.youtube.com/watch?v=WJ_V8c7R7ZU&ab_channel=DancingBearRecordsTV

Nedavno mi je frend (inače ravnatelj glazbene škole 😉) poslao taj link i rekao da poslušam najbolju pjesmu Josipe Lisac!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12667 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/12/2024 : 19:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Da završim 15. stranicu

HHerbie Hancock - Naslov Chameleon odgovara potpuno skladbi. Prve 4 min. prilično monotone, stalno se ponavlja jedno te isto ali da se slušati. Djeluje opuštajuće.
Slijedeće 3 min. nešto raznovrsnije ali ne na bolje. Ostatak majbolji. Nije za mene Ocjena 2/5

Goran Bregović - Bolja mi je Lipe cvatu - 2,5/5

Vangelis - Od Vangelisa uglavnom sve valja - 3/5

Wild Nothing - Naslov sve kaže - nothing 1/5

Josipa Lisac - Josipa mi je broj 1 od hrvatskih pjevačica, pogotovo stare stvari.
Volim njen glas, snažan a nježan, moćan a voćan (trebala mi rima) - 4/5

Sufjan Steven - Nikad čuo ali simpatično. - 2/5

Have mercy
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

175 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 24/12/2024 : 19:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
Basia - Drunk On Love
Bolje verovatno od dosta stvari tog žanra, ali nije to nešto u čemu uživam i što slušam. Ne bi mi smetalo da ide negde u pozadini dok radim ili sam u društvu. I to je to. Ništa više od toga.

Wishbone Ash - Sometime World
Mnogo, ali mnogo, volim ovu stvar! I muziku i stihove! Za najež svaki put tokom onog prvog dela, a onda malo svetla kako zvuk eksplodira. I bas linija mi je u tom drugom delu kul. Argus je odličan album!

Babymetal
Skoro da mi se ovde ništa ne sviđa. Kako su one planetarno poznate apsolutno mi je nejasno!

Magazin - Minut
Joj, meni je ovo njanjavština teška! Ne znam ni što kliknuh. Neke koleginice ovo vole, al ja sam s ovim žanrom raščistila još u osnovnoj - to nikako nije za mene!

Josipa Lisac - Ležaj od suza
Ne slušam nešto Josipu (povremeno i ponešto), ali cenim to što je uradila/radi sa svojom ekipom ljudi na ovim prostorima. Jedna Gospođetina! Ovo mi je baš kul stvar i klasika.

Wild Nothing - Headlights On
Njanjavo je ovo. Nervira me njegov glas.

Vangelis
Fina. Jeste monotona, ali prija. I za kulažu i za rad. S jedne strane opuštajuće, s druge baš setno. Ekstra mi je i uz ovaj sneg napolju. (Jeste da je totalni kolaps, al' i dalje volim sneg)

Chui feat. Josipa Lisac - Tebi putujem
Nikad čula do sada. Mnogo mi je više legla od Henkoka.

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8341 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/12/2024 : 20:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Talk Talk - Living In Another World

Ne znam šta se desilo izivku da postavi ovaj biser pop muzike (elektro-pop je ovo, čak). Talk Talk su imali neke jako dobre albume, jedan od njih je bio uticajan na razvoj post-rocka i bendove kao Radiohead (nisam ga još poslušao). A u svakom slučaju su imali nekoliko genijalnih singlova.

5/ 5

Verovatno je ovo izivko postavio da muči slušaoce...

(kao Tonto Magazin)

Edited by - alexts on 24/12/2024 20:34:04
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6093 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 24/12/2024 : 20:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Znači Beva!

https://www.youtube.com/watch?v=3s6tbi72JRw

U pravu si, iako nije, zvuči nekako blagdanski :D

Jako lijepo, to je taj stil koji volim. Podsjeća me na neku konkretnu pjesmu, ali se nikako ne mogu sjetiti koju. Moguće i da sam je nekad davno čuo i zaboravio ali mi je melodija ostala.

Slušat ću je, volim ovakve stvari kao glazbenu podlogu dok radim.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8341 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/12/2024 : 20:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ask The Mountains - Vangelis

Možda ne bih ni prepoznao da je ovo Vangelis, mada ima zvukova koji to potvrđuju (pomislio bih da su Air). Stina Nordenstam je u to vreme pevala na jednom albumu dueta Yello, koji imam na CD-u, pa me sad zanima šta je radila solo...

4/ 5
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8341 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/12/2024 : 20:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
LEŽAJ OD SUZA - JOSIPA LISAC

Verujem da fenomenalno funkcioniše u okviru albuma. Za moj ukus malčice preozbiljno, ali opet nije za manje od

4/ 5
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12667 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/12/2024 : 21:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam šta se desilo izivku da postavi ovaj biser pop muzike (elektro-pop je ovo, čak). Talk Talk su imali neke jako dobre albume, jedan od njih je bio uticajan na razvoj post-rocka i bendove kao Radiohead (nisam ga još poslušao). A u svakom slučaju su imali nekoliko genijalnih singlova.

5/ 5

(kao Tonto Magazin)

E moj alextse, Pop 80-tih je glazba moje mladosti. Tada su mi brčići počeli rasti, cure zamirisale....

Uvijek se rado vraćam tom periodu. Nema spota kojeg nisam pogledao na MTV-u.
Talk Talk je moj omiljeni bend iz tog vremena. 2 njihova koncerta su na playlisti, Utrecht i Hammersmith.

Have mercy
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
292 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 24/12/2024 : 21:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Chameleon - Mislim da je ovo jedina numera koju znam od Henkoka i bilo je lepo podsetiti se, stvarno kida 5

Minut srca tvog - Lošnjikavo i što je još gore ljigavo. Ali ovo je dobar primer da u istoj pesmi ima i baš dobrih delova ali i koma loših 2

Šta ću nano dragi mi je ljut - Ovo mi je bolje od lipe cvatu ali svejedno malo nategnuto, plus ne gajim uopšte simpatije ka GB i BD 2+

Living in another world - Znam ponešto od Talk Talk i sve je uglavnom dobro do odlično. Ovu pesmu nisam znao ranije i čim je postavljena preslušao sam je. A nakon toga još 7-8 puta. Mnogo dobra stvar 5-

Headlights on - Ovde nisam našao ništa što bi mi svidelo, nije baš u mom fazonu 2-

Ležaj od suza - Dobra pesma, nema šta 4

Star of wonder - Prva polovina odlična i mnooogo bolja od druge koja je malo i poduža nego što bih želeo. Šteta. Svakako sam zadovoljan, bio sam jednom ranije pustio Sufjana i skoro odmah ugasio jer mi je bio premonoton; dok je ovo vrlo dobro 3+

Tebi putujem - Mnogo dobro! Čak bi voleo da je Josipe manje jer muzika u mnogim delovima kida. Osetio sam Tis a pitty she was a whore od Bouvija na saksofonu :D 4+

Station to station - Bouvija sam do ne tako odavno slušao do iznemoglosti. Kad sam prvi put otkrio ovo nisam mogao da verujem koliko je dobro, tako da ajde neka ide 5

Lady Bird - Dobro mi je ovo 3

Caribe - Takođe dobro, mada možda malo preživahno za moj ukus :D 3
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8341 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/12/2024 : 21:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

5/ 5

(kao Tonto Magazin)

E moj alextse, Pop 80-tih je glazba moje mladosti. Tada su mi brčići počeli rasti, cure zamirisale....

Uvijek se rado vraćam tom periodu. Nema spota kojeg nisam pogledao na MTV-u.
Talk Talk je moj omiljeni bend iz tog vremena. 2 njihova koncerta su na playlisti, Utrecht i Hammersmith.

Onda je dobro, pomislio sam da si inkapsuliran kao Tonto. Znači crna i dance muzika su ti "falinka".
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8414 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/12/2024 : 21:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Zadatak je zadatak... i mucenje ulazi u ideju autora topica. Cekam i ocjenu i suvislu recenicu. Nagutao sam se i ja govana.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8414 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/12/2024 : 21:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Da se razumijemo ja volim minut srca tvog, nije me sram priznati. Istina, samo
i jedino nakon seste pive, ali i to se racuna

Go to Top of Page
Page: of 18  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000