forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 24

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2024 : 14:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

Evo jedan zadatak za Manhuntera

https://www.youtube.com/watch?v=p_bj-C-eGmM&list=RDp_bj-C-eGmM&start_radio=1&ab_channel=ChrisJoss

Simpatično. Nisam baš ljubitelj funka, sve ovakve kompozicije mi vuku na uvodnu špicu Otpisanih.

4/10

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4369 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 26/12/2024 : 14:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts
Pa znam, ali neko ne obrati pažnju da sam pre njegovog predloga, imao još dva. Treba stići to odslušati, a ima se obaveza, recimo radi se duže, a na poslu nema zvučnika, ni mogućnosti da se sluša.

Uz to, napišem i komentar pesama koje sam već ranije odslušao (pre nekog konkretnog predloga za mene), ali nisam odmah postovao, da ne bi prošlo previše vremena i posle ni sam ne zaboravim šta sam mislio i slušao. Za to mi ne trebaju zvučnici.

Mislim da je bolje i ovako, nego - ajd izvinte, biću zauzet ovih dana, odoh sa topika, ne postavljajte mi zadatke, dok ne budem slobodan... bolje je da smo za sada tu i pravimo gužvu (dok je topik aktuelan) i odgovaramo, čim "uzmognemo".

Znači pišeš reakciju van foruma pa onda to naknadno kopiraš tu? Ok, valjda mi je to jasno ali komentirao si i nešto aktualno poslije Tontovih i Zulinih prozivki ako se ne varam. Mislim tvoja stvar, ali tako se izlažeš riziku da ti ljudi jednostavno prestanu davati zadatke jer znaju da ćeš ih štopat, a ono negdje na početku topika si se žalio da zašto tebi nitko niš ne postavlja nego samo ovome ili onome. No pressure, just sayin...

Ali ovo da ima puno toga za preslušati i da sistem ima manjkavosti- bome ima, kao i svaki. Trebalo bi tu nadodati još nekoliko pravila, prije svega da jedan forumaš može prozvati najviše najviše jednom na dan. Ali opet... previše pravila ubija tok i zagušuje ljude (mene prvog).
Apeliram na umjerenost (klasa optimist) i neskromno navodim sebe kao primjer- u preko 20 stranica zadao sam prozivke samo 4 puta, od kojih na jedan (onaj Chuijev) nisam niti dobio suvisao odgovor pa ga praktički nit ne računam. Naravno da povremeno imam poriv nabacati deset prozivki za redom ali se suzdržavam upravo zato da ne zauzimam previše mjesta tako da i drugi mogu igrati.

@izivko: bez varanja. :)

@Shaner: nemoj sad pasti sa stolca ali imaš ctrl+shift+t za slučajno zatvorene prozore. Nema na čemu. :)

Bok, kako si.
Go to Top of Page

igor23
Junior Member

Croatia
302 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 26/12/2024 : 14:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
Potpis za sve što si napisao ,evo ja ću ultimu za danas (da ne zaboravimm dok mi je u uhu:)Možda je pjesma malo avangardna i iščašena onako na prvo slušanje i nije za ovaj topic ali nakon 6523 -slušanja će vam upast u uho .Dakle za Chuija i za ostale ! Lipe harme ,poliritam (brojao samo na početku 4/4 ,9/8.....ako sam dobro brojao .Krisian Skot mi je jako drag trubač! Cijeli album je odličan!
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Pa znam, ali neko ne obrati pažnju da sam pre njegovog predloga, imao još dva. Treba stići to odslušati, a ima se obaveza, recimo radi se duže, a na poslu nema zvučnika, ni mogućnosti da se sluša.

Uz to, napišem i komentar pesama koje sam već ranije odslušao (pre nekog konkretnog predloga za mene), ali nisam odmah postovao, da ne bi prošlo previše vremena i posle ni sam ne zaboravim šta sam mislio i slušao. Za to mi ne trebaju zvučnici.

Mislim da je bolje i ovako, nego - ajd izvinte, biću zauzet ovih dana, odoh sa topika, ne postavljajte mi zadatke, dok ne budem slobodan... bolje je da smo za sada tu i pravimo gužvu (dok je topik aktuelan) i odgovaramo, čim "uzmognemo".

Znači pišeš reakciju van foruma pa onda to naknadno kopiraš tu? Ok, valjda mi je to jasno ali komentirao si i nešto aktualno poslije Tontovih i Zulinih prozivki ako se ne varam. Mislim tvoja stvar, ali tako se izlažeš riziku da ti ljudi jednostavno prestanu davati zadatke jer znaju da ćeš ih štopat, a ono negdje na početku topika si se žalio da zašto tebi nitko niš ne postavlja nego samo ovome ili onome. No pressure, just sayin...

Ali ovo da ima puno toga za preslušati i da sistem ima manjkavosti- bome ima, kao i svaki. Trebalo bi tu nadodati još nekoliko pravila, prije svega da jedan forumaš može prozvati najviše najviše jednom na dan. Ali opet... previše pravila ubija tok i zagušuje ljude (mene prvog).
Apeliram na umjerenost (klasa optimist) i neskromno navodim sebe kao primjer- u preko 20 stranica zadao sam prozivke samo 4 puta, od kojih na jedan (onaj Chuijev) nisam niti dobio suvisao odgovor pa ga praktički nit ne računam. Naravno da povremeno imam poriv nabacati deset prozivki za redom ali se suzdržavam upravo zato da ne zauzimam previše mjesta tako da i drugi mogu igrati.

@Shaner: nemoj sad pasti sa stolca ali imaš ctrl+shift+t za slučajno zatvorene prozore. Nema na čemu. :)

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k

Edited by - igor23 on 26/12/2024 14:47:59
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12676 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/12/2024 : 14:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote

Nisam studirao pravo a ni ova pravila. A pravila su tu da se krše.
Sam ću sebe kazniti i odmoriti par dana.

Have mercy
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7342 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 26/12/2024 : 15:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

The Rolling Stones - You Can’t Always Get What You Want

A jes me pogodio pa ovo mi se vrti na dnevnoj bazi. Bar je na tri liste u kaficu. Odlican zavrsetak meni njihovog najboljeg albuma i albuma koji ulazi u mojih top 10 albuma svih vremena.

Ocjena:10/10

Ma ovo je bilo samo zato jer si htio nešto što ne možeš dobiti.

Btw, odlično ti stoji šešir.

Manu Dibango - Soul Fiesta
https://www.youtube.com/watch?v=W8jrjo9d6-E

Prava plesna stvar. 8/10

Tom Waits - Poor Edward
https://www.youtube.com/watch?v=zGci5Tlur9o

Glazba, tekst, izvedba - sve za 5 i super mi je bilo ovo poslušati, samo ne vidim u kojem trenutku bi ju ponovo pustio. 8/10

quote:

Ma znam i krenuo sam prebirati po zatvorenim prozorima samo je bilo dva ujutro i bio sam na izmaku snaga i nisam više znao kad sam ga zatvorio, jesam li u tom prozoru zapravo otvorio nešto drugo, ni što se zapravo događa.

Christian Scott - Litany Against Fear
https://www.youtube.com/watch?v=ORxKWb8kKz8

Super je ovo. Jest malo avangardno i iščašeno, ali taman kako ja volim. 8/10

Evo nešto iz moje mladosti za metalca Cromwella:

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

187 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 26/12/2024 : 15:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

quote:
Originally posted by vatrena_stenica

Diana Ankudinova - Can't help falling in love
U, Ankudinova je bila senzacija zbog glasa! Boja glasa za najež. Sećam se i komentara - angel with devil's voice! 😂

Drago mi je da znaš za glas cure iz Vladivostoka! Kad dođe vrijeme, tebi ću proslijediti zadatak sa world wide popularnim Kazahstancem, kojeg na ovom Glazbenom podforum još nitko nikad nije spomenuo... 😂

Dimaš? Pa da li je realno da ima još nekog ko je čuo za tog čoveka!? Ne slušam tu vrstu muzike, ali kad sam ga pre koju godinu čula kako peva... morala sam malo čeprkati po netu. To je već ozbiljno školovan glas.

Nego čekaj, sad videh da mi je pored Tonta i Beva dao domaći. Ovo postaje malo haotično. Ne mogu da postignem, mora da se radi. Večeras ću prvo da poslušam domaći da ne kočim ova dva čoveka. Mada mi deluje da ovde niko nikog ne koči. 😂😂😂

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

187 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 26/12/2024 : 16:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by vatrena_stenica

A sad za onog jednog osećajnog čoveka - Bevu
Avishai Cohen - Alfonsina Y El Mar

https://www.youtube.com/watch?v=4D_fAJfncpw

a evo i live - https://www.youtube.com/watch?v=YtLoKB9X2H0

Jako melodično i lijepo, glavni mi je problem što mi je lirika jako bitna a ne razumijem španjolski. Da je na nekom meni razumljivom jeziku itekako bi mi ušla na playlistu.

Evo i reči - https://lyricstranslate.com/en/alfonsina-y-el-mar-alfonsina-and-sea.html-0

Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

187 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 26/12/2024 : 16:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko
Avishai Cohen - Alfonsina Y El Mar - 1/5
Nisam bezosjećajan ili možda jesam jer ovo nije doprijelo do mene. Možda da je pjevala žena.

Evo i žene:
Mercedes Sosa - https://www.youtube.com/watch?v=F_FRa9htNiw

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8437 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/12/2024 : 17:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Oceans of Slumber - Blackest Cloud

Nemam sto reci na ovo osim - nije to za mene. Lose mi je i sterilno i dok ne pocne režati u mikrofon, a to je trenutak kad ja pjesmu gasim. Predrasude ili ne, ali...

Ocjena: 0/10

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8437 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/12/2024 : 17:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor23

Mislim da je Stonsima nakon Mick Taylora trebalo zabraniti pristup medijima a pogotovo instrumentima :)Slično mišljenje imam i o Zepelinima(koje sam gutao kao tinejžer) Po meni najveći lopovi u povijesti popularne glazbe. Ne znam ako se tko sjeća emisije na drugom programu radio Zg isto iz početka 80-tih? Emisija se zvala Zvijezde tamnog sjaja,autora Arisa Anđelkovića.Tamo sam prvi put čuo o lupežima Stonsima ,premda me je to u to vrime malo i uvrijedilo(Stonse sam smatrao za bogove)Poslije ih je internet totalno raskrinkao kao i Zepp i ine druge koji su za kruh zarađivali lupežarijom i to prikazivali kao svoje.Zaključak:Stonsi nakon 70-e :oživljavanje mrtvaca(koji je uvijek bio mrtvac) i produžetak nečeg besmislenog .Stonsi,tv i Coca Cola su unazadili umjetnost i još je unazađuju:) Malo sam pretjerao ,jbg:)) Budući da je ova stvar iz razdoblja koga još donekle cijenim ocjena bi bila 3.9/5 (samo zbog nostalgije:)

Sto se tice zeppelina tu se slazem, ali to ne znaci da necu i danas uzivati u njima i njihovim kvalitetama iako su lopovcine.

Moram priznati da u lopovluk stonesa nisam toliko upucen, to cu istraziti malo jednom.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8373 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/12/2024 : 17:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Leonard Cohen - Anthem

Imam albume zmeđu Future i poslednjeg Koenovog, on mi je među omiljenim. Njegov koncert u BG areni je bio najbolji koncert kome sam ikada prisustvovao. Ovu pesmu znam iz live nastupa i snimaka. Mislim da ju je kasnije aranžmanski poboljšao.

4+/ 5

Chris Joss - Superman Theme

Jedna od omiljenih filmskih tema u jazz-iranoj verziji. Može da prođe kao varijacija na temu.

Sachal Studios' Take Five

Ovo je već toliko dobra verzija, da zaslužuje i ocenu.

5/ 5

Ania - Bang Bang

kad smo kod verzija, ova deluje suvišno. S druge strane, Nancy Sinatra je unapredila vrlo dobar Cher-in original.

Fatboy Slim - That Old Pair Of Jeans

Mislim da nisam zakačio ovu stvar od Normaan Cooka, kad je izašla. Fatboy prolazi, iako nije Praise You.

3.5/ 5

Arctic Monkeys - Anyways

Deluje kao pesma koja bi (još) bolje funkcionisala kao deo albuma. Za sebe, nema baš snagu.

3/ 5

Space - Magic Fly

Čuvena tema iz starih vremena (elektronike).

5/ 5

Manu Dibango - Soul Fiesta

Nemam primedbe.

5/ 5
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1091 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 17:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Za manhuntera kad je već počeo sa Bang Bang da nastavimo logično sa Baby Shot Me Down 😂

https://youtube.com/watch?v=IQtsVK0QLZw

Ne znam kako da ocenim uživo nastup čija polovina se svodi na nawnawnawaooohh. Fina pozadinska muzika, dobar glas, ali me iritiraju ovakvi nastupi gde pevači hoće da otkriju toplu vodu i improviziraju tokom nastupa.

Zahvaljujem na mišljenju.
Sve jasno i legitimno.

Meni se čini da kad bi pjevači i muzičari zvučali kao na ploči malo tko bi dolazio na koncerte. Nastup uživo ima neku drugu dimenziju osim točnosti izvođenja. Možda griješim...

Sama ocjena nije važna, možda je bitnije jel to u kategoriji "sviđa mi se" ili "ne sviđa mi se" kao neki ukupan dojam.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8373 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/12/2024 : 17:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
vatrena_stenica

očekuje je ova pesma iz 80-ih

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1091 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 17:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Da se nadovežem na Cromwellove prijedloge... Pa neki možda postanu i pravila 😂

Možda da svatko može dnevno postaviti samo jedan zadatak, ali isto tako da dnevno netko može dobiti samo jedan zadatak.

Malo bi se usporilo, ali bi svi mogli lakše sudjelovati, bez presinga. Više bi se možda raspravljalo o pjesmama, a izbjegli bi mahnito štancanje zadataka i opterećivanje većinom istih forumaša.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8437 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/12/2024 : 18:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Pretjerujete. Ostavite onima koji imaju vremena da se igraju, oni koji nemaju odgovorit ce kad stignu... a i ako se nesto preskoci nece nikome kruna s glave pasti.

Samo nemojte lijepit videa za ono sto nisu zadaci nego samo linkove i boldajte imena forumasa kojima je zadatak upucen da bude preglednije.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8437 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/12/2024 : 18:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Tom Waits - Poor Edward
https://www.youtube.com/watch?v=zGci5Tlur9o

Glazba, tekst, izvedba - sve za 5 i super mi je bilo ovo poslušati, samo ne vidim u kojem trenutku bi ju ponovo pustio. 8/10

Mislim da necu lagati ako kazem da sam je otkad mi je stigao cd do danas poslusao tisucu puta. Zasto? Zato jer uzivam u njoj.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1091 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 19:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
I možda, samo kao prijedlog 🤣, da svaki forumaš može staviti max jednu pjesma jednog izvođača.

Inače će se pretvoriti u favoriziranje, privatiziranje i dosadu za one koji izvođača ne vole, a vjerojatnost da netko postavi sve pjesme svakog izašlog albuma nekog izvođača postaju velike... 😂
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6099 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 26/12/2024 : 19:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

I možda, samo kao prijedlog 🤣, da svaki forumaš može staviti max jednu pjesma jednog izvođača.

Inače će se pretvoriti u favoriziranje, privatiziranje i dosadu za one koji izvođača ne vole, a vjerojatnost da netko postavi sve pjesme svakog izašlog albuma nekog izvođača postaju velike... 😂

To zbog Sufjana? Poslušaš jednu, ako ti se ne svidi - preskočiš ostale. Po meni nema potrebe popravljati nešto što nije pokvareno, inicijalna pravila su dobra i tema je super zabavna.

Moraš poslušati samo ono gdje si izravno prozvan, ostalo je do tebe.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1112 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 26/12/2024 : 20:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Nastavljam s modernim, a sad idem s jednim od najdražih mi bendova uopće. I to iz doba kad su napravili 180 stupnjeva zaokret u svojoj glazbi. Već naslućujem neke komentare, ali neka, možda se i iznenadim. Pa evo onda zadatka na ruke glazbeniku među nama, Chui-ju.

https://www.youtube.com/watch?v=ytOtPkiw_5g

Nisam nikad bio neki fan Arctic Monkeysa, al ova pjesma mi je simpatična, vjerovatno ju nakon ovog zadatka neću više pustiti al drago mi ju je bilo poslušati. treba mi još boljih stvari da bi krenuo sa preslušavanjem Monkeysa. ako treba neka ocjena onda 6.5/10.
Evo da i ja stavim nešto moderno, Benjamin Clementine, jedan od rijetkih autentičnih pojava današnjice, slušao sam ga i u živo u Šibeniku (predivan koncert) a dolazi uskoro i u Zagreb a pratim ga od kad sam ga skužio na tiny desku prije osam godina. Zadatak za DOn drapera stvar sa njegovog prvog albuma, nije bila singlica (s razlogom) ali je redovita na koncertima
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1112 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 26/12/2024 : 20:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

The Rolling Stones - You Can’t Always Get What You Want

A jes me pogodio pa ovo mi se vrti na dnevnoj bazi. Bar je na tri liste u kaficu. Odlican zavrsetak meni njihovog najboljeg albuma i albuma koji ulazi u mojih top 10 albuma svih vremena.

Ocjena:10/10

meni je to isto njihov najbolji album
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1112 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 26/12/2024 : 20:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor23

Potpis za sve što si napisao ,evo ja ću ultimu za danas (da ne zaboravimm dok mi je u uhu:)Možda je pjesma malo avangardna i iščašena onako na prvo slušanje i nije za ovaj topic ali nakon 6523 -slušanja će vam upast u uho .Dakle za Chuija i za ostale ! Lipe harme ,poliritam (brojao samo na početku 4/4 ,9/8.....ako sam dobro brojao .Krisian Skot mi je jako drag trubač! Cijeli album je odličan!
quote:

quote:

ooo kakvo iznenađenje . jeben album i sve na njemu imam čak dva cda tog albuma, jednog u Zagrebu a jednog na Istu
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1091 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 20:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

To zbog Sufjana? Poslušaš jednu, ako ti se ne svidi - preskočiš ostale. Po meni nema potrebe popravljati nešto što nije pokvareno, inicijalna pravila su dobra i tema je super zabavna.

Moraš poslušati samo ono gdje si izravno prozvan, ostalo je do tebe.

Ne, zaista ne moram, samo ako želim 🤣

Nije zbog Sufjana (valjda i zbog njega), ali uopće nisam mislio na tebe, već načelno. Ako je nekom nešto dobro poslušati će i druge pjesme tog izvođača, ako nije...
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1091 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 20:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Što mi se sviđa od 17.stranice do sad...

Rohannon Giddens - Waterboy - izvrsno, ovo bih mogao slušati i gledati često, stas koji nosi glas. (iako je i live i cover 🤣)

Toni Schlesinger - Children - jako jako dobro (poslušao sam i Shine...), ali ne bih slušao stalno (opet live i cover, no, no, no...🤣)

Clivillés & Cole - A Deeper Love - lijepo podsjećanje, zadovoljan sam poslušnim

Leonard Cohen - Anthem - uvijek interesantan glas! Za specifična stanja pa ga ne mogu slušati često i dugo.

Chris Joss - Superman - zanimljivo, mogu slušati takvu muziku, povremeno!

Manu Dibango - Soul Fiesta - ispran mi je mozak gledanjem stotina nekadašnjih Sportskih pregleda pa mi je jako dobro bez nekih razloga

Tom Waits - Poor Edward - hvala za podsjećanje na Waitsa koji mi je osamdesetih bio interesantan i kao pjevač i kao glumac (Down By Law), danas manje...
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4709 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 26/12/2024 : 20:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Ajde Beva da čujemo jer žene znaju svirati bass.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25442 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/12/2024 : 20:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Na 19. stranici topica je moj zadatak za Chuija, ali nema ga... Hajde neka neko oceni, da me odblokira. :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 24  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000